Time is money! Postaus kelloista :)

Hip hei! Olen suunnitellut aloittavani Teille uuden juttusarjan 🙂 Esittelen muutamissa tulevissa postauksissa kuvia kotoani joistakin tietyistĂ€ yksityiskohdista. Sitten meinaan vertailun vuoksi esitellĂ€ kuvia myös haavelistallani olevista yksityiskohdista. EhkĂ€ joku TeistĂ€ toivottavasti inspiroituu/tekee joitain löytöjĂ€. Toivon, kyllĂ€ ettei kaikki jĂ€isi vain haaveiksi itsellĂ€nikÀÀn 😉

Aloitan yksityiskohdat tĂ€rkeĂ€llĂ€ kodin esineellĂ€, kellolla. Aika on aikas olleellinen ihmisen elĂ€mĂ€ssĂ€. Kaikella sanotaankin olevan aikansa ja paikkansa. “Aika itkeĂ€, aika nauraa, aika rakastaa”… Ja nykyÀÀn ainakin omassa elĂ€mĂ€ssĂ€ tuntuu kaiken kiireen keskellĂ€ ajattelevan juurikin tuota Time is money -sanontaa. TĂ€mĂ€ sanonta pĂ€tee myös sen toisessa merkityksessĂ€, sillĂ€ kaunis seinĂ€kello itsessÀÀn voi olla melko arvokaskin hankinta. Onhan se sentÀÀn mahtava sisustuselementti seinĂ€alaa koristamassa. Kelloa tulee vĂ€kisinkin katseltua useita kertoja pĂ€ivĂ€ssĂ€, joten miksi siihen ei kannattaisi panostaa?

Kotonani olevat kellot;

512a808ac98c7ea83e000075.jpg

TÀstÀ keittiön seinÀkellosta olen pitÀnyt kovasti. Jotenkin tuo teraksinen ilme tÀydentÀÀ myös jÀÀkaappipakastinyhdistelmÀÀ.

(Olen muuten pahoillani kuvien tarkkuudesta. Kuvasin ne Teille Ă€sken kun sain muksut unille) 🙂

512a8090c98c7ea83e00007a.jpg

Makuuhuoneen somistajana toimii ihana Karlssonin blig bling. TÀstÀ samasta kellosta olen haaveillut suuremmassakin koossa valkoterÀksisenÀ yksilönÀ. Ainakin Stockalla olen törmÀnnyt sellaiseen.

512a8095c98c7e9b3e000057.jpg

TĂ€mĂ€ kello löytyy tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ olohuoneestamme. TykkĂ€sin tĂ€stĂ€ joitakin vuosia sitten kovasti, mutta nyt olisin valmis jo vaihtamaan. Tarjouksia otetaan siispĂ€ vastaan, jos joku tĂ€mĂ€n omakseen tahtoisi 😉 

Haavelistallani olevat kellot;

512a78aac98c7e424a00001b.jpg

TÀmÀ UPEA hopean vÀrinen valtava seinÀkello oli suuri rakkauteni kohde Habitaremessuilla viime syksynÀ. Kello jÀi tuolloin hankkimatta ja olen harmitellut asiaa kovasti. Jos vielÀ tulee jossain vastaan, niin mukaan kiitos!

Seuraavat kolme upeaa seinĂ€kelloa tallentui kiikariini Destiny Storessa HelsingistĂ€. NĂ€mĂ€ olivat aivan mielettömĂ€n upeita ja niin ihanan rouheita <3 Voin vain haaveilla sellaisesta sisustuskohteesta mihin olisin nĂ€itĂ€ hankkimassa. Ihastuin siis toki itsekin, mutta olisi hieman haasteellista sovitella nĂ€itĂ€ omaan sisustukseeni. Toisaalta eihĂ€n sitĂ€ koskaan tiedĂ€, vaikka innostuisin 🙂 Hinnat tosin 200-350€ haarukassa… auts! :O

512a78b4c98c7eb64200002a.jpg

512a78b7c98c7e3c5700000a.jpg

512a78c2c98c7e2550000048.jpg

  Erottuiko omat suosikki kellonne? HyviÀ ideoita mistÀ löydÀn vielÀ ihania kellovaihtoehtoja? 

Aihetoiveita otan muuten vastaan jos haluatte vaikuttaa 🙂 Seuraavaksi olin ajatellut koota yhteen ihania valaisimia haavelistaltani. Hetki sittenhĂ€n kokosin Teille postauksen kodissamme jo olemassa olevista valaisimista, joten tĂ€mĂ€ olkoon jatkoa sille.

Mukavaa alkavaa viikkoa! ItsellĂ€ni onkin melkoisen kiireinen viikko luvassa ainakin töiden osalta 🙂

Suvi

4 kommenttia “Time is money! Postaus kelloista :)

  1. Sun kellomaku on pettĂ€mĂ€tön! Ihailen edelleen myös omaa Karlssonin bling blingiĂ€ni. 😉 Tuo Habitaren haaveesi on kyllĂ€ IHANA! Vau!

    1. Kiitos Elina! &hearts; <br />
      Kellot on kyllĂ€ yksi parhaista jutuista sisustuksessa 🙂 HyvĂ€ kun vielĂ€kin tykkÀÀt 😉

  2. Ihania kelloja!!! Varsinkin tuo Karlssonin Diamond &hearts; Itse olen tilannut samaisen kellon valkoisena ja sen isomman version. Kuumeisesti ootan sitÀ kotiin saapuvaksi. =)

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *