Ei susta ole yrittäjäksi! -Yrittäjän Päivä

Oletko joskus saanut lähipiiriltä vähemmän kannustavia kommentteja? ”Ei susta ole yrittäjäksi” on lause minkä kuulin entiseltä puolisoltani kymmenen vuotta sitten ja vieläpä naurahduksen kera. Yrittäjäksi ryhtyminen on kuulemma vaikeaa, se on raskasta ja ei susta vaan oo siihen. Ajatella, jos olisin joskus kuunnellut näitä sanoja ja tehnyt elämässäni päätökset sen mukaan, mitä joku toinen ihminen sanoo! En osaa edes kuvitella elämääni ilman yrittäjyyttä, saatikka kuvitella sitä, että olisin jollekin palkkatöissä. Siihen musta ei oo! Musta ei ole palkkatyöläiseksi kenellekään toteuttamaan jonkun muun unelmaa. Tuli oltua palkkatöissä monta vuotta ja se ei vaan ollut se oma juttu. Aivan kuten yrittäjyys ei ole kaikkien juttu. Mietin vain, että vitsit miten ihanaa olisi, jos kaikki löytäisi sen oman juttunsa, mikä ikinä se ammattimielessä sitten onkaan. Kannustan rohkeasti miettimään mikä olisi se sun unelmaduuni, jos oma työ ei tällä hetkellä miellytä!

Yksilön oma vastuu

Oma unelma on se mitä tässä on kaikki nämä yrittäjyys vuodet toteutettu. Jos minä en huolehdi siitä, että se oma unelma toteutuu, niin kuka sitten!? Voin kertoa ettei kukaan! Kukaan ei pidä meidän puolia kuin me itse. Kukaan muu ei ole vastuussa meidän päätöksistä ja valinnoista kuin me itse. Kukaan muu ei voi myöskään tehdä meitä onnelliseksi kuin me itse. Sekin on meidän jokaisen omalla vastuulla. Ei ole muiden tehtävä edes koittaa tehdä minusta onnellista.

yrittäjänaiset, yrittäjänainen, Suvisvilla, Suvi Jurvélius, yrittäjyys, yrittäjä-äiti, äiti yrittää, yrittäjäksi

Miten yksittäiset päätökset vaikuttaa elämäämme

Yrittäjäksi lähteminen on yksi parhaista päätöksistä elämässäni! Ne ovat johdattaneet minut tälle polulle, missä tänä päivänä olen. Kaikki nämä kohtaamiset ja ihmisten kannustukset & etenkin kannustamattomuudet ovat muovanneet minusta sellaisen yrittäjän, kuin tänä päivänä olen. Olen yrittäjä-äiti joka intohimoisesti rakentaa omaa suoramyyntikanavaa ja globaalia asiakaskuntaa. Yrittäjä-äiti joka tuottaa sisältöä, tekee vaikutusmarkkinointia ja auttaa yrityksiä rakentamaan laadukasta brändiviestintää. Yrittäjä-äiti joka on kotona kun lapset menee kouluun ja tulee koulusta.

#sellainenonyrittäjä -kampanja

Kohta 10 vuotta olen elättänyt itseni ja perheeni yrittäjänä. Se on asia mistä saan olla ylpeä ja samaan aikaan myös kiitollinen. Viikonloppuna vietettiin yrittäjän päivää ja täytyy sanoa, että yrittäjä on päivänsä ansainnut! On monia kanssa yrittäjiä ketä nostaa esille ja ketä kiittää. On monia yrittäjiä jolta olen saanut ostettua aivan mahtavaa palvelua & tuotteita. Yrittäjyyttä tarvitaan!

yrittäjyys, tuepienyrittäjää, sellainenonyrittäjä, yrittäjänpäivä, yrittäjä kamppis, yrittäjäksi

Yrittäjät on se ammattiryhmä, joka on ensisijaisesti ottanut takkiin nyt myös Koronan aikaan. #tuepienyrittäjää oli ihan mahtava kampanja, minkä olisi syytä jatkua hamaan tulevaisuuteen. Valitettavasti edelleen törmää ajatukseen, missä ei haluta tukea sitä omaa ystävää tai muuta pienyrittäjää, vaikka hänellä olisi kaupan juuri sitä mitä tarvitset. Suomessa elää mielestäni edelleen asennevamma, missä mietitään muiden ihmisten hyötymistä tukemisen sijasta. Joten sinänsä entinen puolisoni oli oikeassa 🙂 Tämä ei aina ole helppoa ja aika ajoin voi välillä olla myös raskasta. Itse olen koittanut kuitenkin valita urani niin, että työskentelen mahdollisimman riskittömästi. Online business ja muut etätyökalut tarjoaa aivan mahtavan mahdollisuuden työskennellä paikka & aika riippumattomasti.

Suoramyynnistä valtavirtaa ja kohti globaalia etätyöskentelyä

Zinzino, Hong Kong, kasvuyhtiö, suoramyynti, direct sales, globaali, business, etätyö, kotoa käsin työskentely, online yrittäjäksi

Edustamani suoramyyntiyhtiö Zinzino avaa juuri tämän viikon keskiviikkona Hong Kongin markkinat ja en voisi olla enemmän innoissani! Töitä on niin paljon kuin jaksaa ja ehtii tiimin kera tehdä. Helpotusta ei siispä ole näkyvissä, vaan päinvastoin. Meno kiihtyy ja aion olla siinä kelkassa mukana kun markkinaosuuksia jaetaan! Täältä löydät vanhan postaukseni meidän alasta. Tässä linkki myös firman talousraportteihin! Aika mahtavaa luettavaa. Harvasta yrityksestä voi sanoa, että on tällaiset kasvuluvut menossa, kuin mitä meillä.

Yksi suurimpia unelmiani on ollut työskennellä aika ja paikkariippumattomasti eri maista käsin. Nyt se unelma on tullut ajankohtaiseksi toteuttaa. Ens maaliskuussa lähdemme perheen kera Havajille ja sieltä sitten mihin milloinkin matka vie. Emme halua tehdä sen suurempia suunnitelmia, sillä päätökset tehdään matkan varrelta. Ne tehdään itseämme ja lapsiamme kuunnellen. Ilman tämän päivän ammatinvalintaa, ei olisi tällaista peliliikettä mahdollisuus tehdä. Lähdemme osittain tekemään ulkomaille myös hyväntekeväisyystöitä. Jos haluat kuulla lisää meidän matkasuunnitelmista, niin Instagram TV:ssäni on tunnin mittainen livelähetys, missä kerromme mieheni kanssa miksi ja miten tällaiseen ratkaisuun on päädytty.

Hawaii, Havaji, muutto Havajille, muutto ulkomaille, vapaaehtoistyö, unelmien toteutus, unelma

Paljon tsemppiä kaikille meille yrittäjille! Haluan onnitella siitä että olet valinnut tämän vähemmän helpon yrittäjyys-tien. Tämä jos mikä muovaa meistä vahvoja yksilöitä, periksiantamattomia persoonia ja hyvän itsetunnon omaavia tyyppejä. Epäilijöitä, naureskelijoita ja muita negatiiviseen sävyyn mielipiteitään esittäviä ihmisiä riittää. Meidän tehtävänä ei ole heitä miellyttää, eikä varsinkaan kuunnella! Pidetään kiinni jokainen siitä omasta jutusta, omasta unelmasta ja omasta päätöksestä. ”Ei susta ole yrittäjäksi” on ehkä kannustavin lause, mitä ikinä olen saanut. Se ajoi mut tälle tielle, se ajoi mut näyttämään muille ja se ajoi mut toteuttamaan omaa unelmaa.

Suvisvilla, yrittäjyys, yrittäjä-äiti, äiti-yrittäjä, Suvi Jurvélius, yrittäjäksi ryhtyminen

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *