Raskauden puoliväli jo ylitetty – sukupuolen paljastus

Hellurei! Elämä menee eteenpäin niin lujaa vauhtia, etten melkeinpä itse pysy perässä. Raskauden puoliväli jo ylitetty ja viimeiset kaksi viikkoa on olleet elämäni onnellisemmat. Vauva kasvaa ja kehittyy, nyt mennään raskausviikoilla 24. Instagram stoorien puolella olen pitänyt tavallaan vähän niinkuin raskauspäiväkirjaa ja kertonut fiiliksiä matkan varrelta. Viimeiset viikot on olleet huippuja, ollut meinaan sellainen fiilis että hehkun tän masuni kanssa. Olen nauttinut raskaudesta ihan suunnattomasti ja niin kiitollinen siitä, että päästiin vielä kokemaan tämä. Kaksi vuotta ja kolme keskenmenoa tässä meni, mutta nyt on kaikki ihanasti. Käytiin juhlistamassa elämää Sinisen Huvilan Kahvilassa Töölönlahdella.

raskaus, raskausmasu, raskausvatsa, raskauden puoliväli, sukupuolenpaljastus, gender reveal

Viime viikolla tähän asti hyvin sujunut raskaus teki kuitenkin pienoisen muutoksen, sillä nyt kärsin päivittäin supistuksista ja liikkuminen on tehty lähes mahdottomaksi. Ollut ihan haasteita käydä edes kaupassa kun maha vetää niin kovaksi ja pinkeeksi. Ei uskoisi että vielä pari viikkoa sitten mun polttareissa tanssin salsaa ja sambaa! 😀 Nyt on ollut raskaushehku kaukana ja viimeisen viikon aikana olen lähinnä hoitanut kaiken sohvalta käsin. Tänään meillä oli onneksi neuvola ja saimme varmistuksen siitä, että kaikki on kuitenkin kunnossa. Paikat on kiinni ja masuasukilla kaikki enemmän kuin hienosti. Silloin on kaikki hienosti myös meillä, vaikka muutaman viikon nyt rauhallisemmin ottaisinkin.

Tyttö vai poika?

Haluatteko muuten kuulla kumpi meille on tulossa? 😀 Yhtenä ohjelmanumerona häissämme oli sukupuolen paljastus! Ja kyllä, tässä on vietetty jo häätkin välissä. Menimme naimisiin toissa viikonloppuna ja tilaisuus oli mitä kaunein.

Postauksia on nyt lisää luvassa! Koitan ottaa sellaisen viikkorutiinin, missä kirjoittaisin usemman kerran viikossa. Seuraavana aiheena ennen hääjuttuja tulee asiaa mun polttareista! Vitsit, että oli mahtava päivä! <3 Pysykää kuulolla, niin pääsette mukaan!

Suvi

Lue myös:

https://suvisvilla.casablogit.fi/2020/05/13/varhaisultra-ja-vihdoin-positiivisia-uutisia/

Suvi / Suvisvilla - -

4 kommenttia “Raskauden puoliväli jo ylitetty – sukupuolen paljastus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *