Raskauskuulumisia

raskaus, ultra, raskausultra, vauva2020, joulukuiset2020, vauva, kaunisodotus
Kaunis odotus rv 10

Ensimmäinen kolmannes on takana ja raskausviikko 16 menossa parhaillaan. Olen päivittänyt raskauskuulumisia ahkerasti Instagramini puolelle, vaikka blogissa ollutkin aika hiljaista. Toukokuu oli itselleni tosi vaikea kuukausi, sillä alkupahoinvointi oli jotakin aivan jäätävää. Oli useita päiviä kun en pystynyt olemaan edes pystyasennossa. Pari kertaa kävi mielessä, että mitä me ollaan menty tekemään ja itkukin tuli useampaan otteeseen. Ei sitä pahoinvoinnin tunnetta oikein osaa edes kuvailla, se vaan yllättää joka kerta. Tämä on nyt meidän kuudes raskaus ja vihdoin näyttää siltä, että olisimme saamassa kolmannen lapsemme. Nyt vaan rukoillaan, että kaikki menisi hyvin loppuun saakka ja että meillä olisi joulukuussa terve lapsi sylissämme. Miehelleni tämä on ensimmäinen biologinen lapsi, mutta onhan hän isän roolissa ollut jo vuosia. Jakesta tuli isä 5,5 vuotta sitten, kun me löysimme toisemme. Hän onkin hoitanut roolinsa enemmän kuin kiitettävästi. Parempaa isää en voisi lapsilleni toivoa.

raskausmaha, vauva 2020, joulukuiset2020
rv 11
ntultra, ultra, ultrakuva, raskaus
Nt-ultran jälkeen raskausviikolla 13

Ensi viikolla meillä on taas ylimääräinen, omakustanteinen ultra. Koronan takia Jake ei päässyt edes nt-ultraan ja joutui tyytymään vauvamme katsomista videolta. Nyt haluamme mennä yhdessä häntä moikkaamaan ja toivomme myös, että se sukupuoli sieltä vilahtaisi. Näillä viikoilla sen kuulemma pystyy jo aika varmaksi näkemään. En malta odottaa, että pääsen tekemään vauvan ensimmäisiä hankintoja. Meillä on elämässä monenlaisia muutoksia luvassa ja monet ovatkin niitä jo Instagramissa kuulleet. Jos uteliaisuus heräsi, niin postauksista voi käydä kurkistelemassa. Teen näistä muutoksista jossakin kohtaa ihan omat postauksensa myös tänne blogin puolelle. Muutama käytännön asia hoidettavana vielä sitä ennen.

raskaus, raskausmaha, auringonlasku
rv 15
body, vauva, keskenmenot
Kyllä me vielä kaikkien näiden vastoinkäymisten jälkeen hänet syliin saadessamme ymmärrämme, että häntä nimenomaan odotimme. Hänet oli meille tarkoitettu <3

Ihanaa heinäkuun alkua kaikille ja tulkaahan Instassa seuraamaan aktiivista sometusta.

Lue myös: https://suvisvilla.casablogit.fi/2020/05/13/varhaisultra-ja-vihdoin-positiivisia-uutisia/

Suvi

Raskauskuulumisia” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *