Suhdesoppa – Me ja sit noi already julkkikset

 

 

Sain viime keväänä sähköpostitse kutsun Suhdesoppa nimiseen viihdeohjelmaan. Hetken harkinnan jälkeen päätimme Jaken kanssa että joo, osallistutaan. Kysyimme rakkaat Zinzino kollegat & ystävät mukaan kisaamaan ja soppahan siitä syntyi!

Ihanat Helena ja Henkka, Teresa ja Ned oli yhtä ennakkoluulottomia ja rohkeita heittäytymään. Yllytyshulluista tuttu Teresa tosin oli sitä mieltä, että telkkariin ei enää tän jälkeen mennä, paitsi kameran taakse missä hän toimii Zinzinon ohella studio-ohjaajana. Ja Hellusta nyt tuli muuten vaan Diilijulkkisfinalisti meidän jakson nauhoitusten jälkeen. Eli paikalla kaveripiiristä olikin me – ja sit noi already  julkkikset 😀

Suomen kaunein koti -ohjelma on ainoa mihin olen aikoinaan joskus hakemuksen täyttänyt, sillä sinne huudeltiin koteja yhdessä Facebook sisustusryhmässä. Sen jälkeen kaikki meidän perheen TV-esiintymiset on tullut henk.koht. kutsujen kautta. Viimeksi toissa viikolla sain kutsun jenkkiformaattiin perustuvaan prokkikseen, mutta katsottuani ohjelmasta muutaman YouTuben klipin, ilmoitin heti etten osallistu.  Ei ollut ollenkaan minun tyylinen konsepti ja jos prokkis aiheuttaa enemmän harmaita hiuksia kuin hauskuutta, niin ei kiitos.

Sopat on nyt anyway keitetty! Nähtiin meidän jakso jo etukäteen C-Moresta kun yksi ihana ystävä vinkkasi, että ne on kaikki siellä jo nähtävissä (TV:stä meidän kisa tulee ma 4.2). Kauhee paniikki ja ne apua-tunteet ennen jakson katsomista! Tiirailimme kimpassa kädet naaman edessä, että uskaltaako tätä edes katsoa. Aikamoisia paljastuksia tuli meidän kaveriporukasta ? Hauskuutta ei jaksosta ainakaan puuttunut ja super kivat muistot jäi taas tästäkin ❤️ Jännä miten hyvin näin lyhyessä ajassa välttyi meidän persoonat ja tää rennon letkeä fiilis. Näiden tyyppien kanssa töiden tekeminen on ihan parasta! Ja nähdään me kyllä aika paljon vapaa-ajallakin.

Nyt sitten niitä juontokutsuja odotellessa, vai miten se Jake menikään? ? Vapuksi Vapun paikalle. Koska haaveilu kannattaa, niin meillä on yhtenä manifestointina olla juontamassa jotakin hauskaa viihdeohjelmaa.

Äijät rentoina takahuoneessa.

 

MTV 3 studiot. Samaan aikaan meikissä Vapun kanssa.

 

 

Oli muuten epämukavimmat sohvat missä olen koskaan istunut. Korkeuden takia mun lyhyet koivet viuhui ilmassa 😀

 

It´s show time!

Niin paljon tulee työkseen jo esiinnyttyä, ettei kyllä kauheesti tällaiset onneksi jännitä. Enemmän jännittää olla ison liveyleisön edessä kouluttamassa. Saatika se Huomenta Suomen livelähetys, se oli kamalaa! 😀

Tämän päivän ohjelmassa tulee pieni esittelyklippi meidän ens viikon jaksosta. Ainakin saa nauraa itselleen!

 

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *