Vauvarokkoko?

suvisvilla%2C%20syd%C3%A4n.jpg

Moikka!

Nopeasti päivät vierähtää. Tämä viikko meillä on mennyt Alessian sairastellessa. Ollut ihan jopa pelottavaa, sillä neidiltä mitattu useampana päivänä yli 40 asteen kuume ja kuumekouristukset. Yksi yö vietettiin sairaalassa kun kouristeluja jatkui yli 5 minuuttia. Täällä sitten valvottu muutenkin yöt ja päivät, tottakai istuttu sängyn vieressä varmistelemassa, ettei kouristukset tule takaisin ja kuume nouse liian korkealle. Pari kertaa on oltu myös vaippasilteen yöllä ulkona jäähdyttelemässä, on tämä kyllä hurjaa touhua! Juuri muuta en ole voinutkaan ajatella ja työtkin jääneet tältä viikolta tekemättä. Juuri aloittamani kuntosali ollut nyt monen päivän tauolla ja taas täytyy uudelleen löytää se hyvä kipinä treenin käynnistämiseen. Elixiaan hankin sali & ryhmäliikuntakortin ja tarkoitus olisi saada paikkoja kiinteytettyä nyt ihan tosissaan 🙂  Jonkinlainen kuntoilupostaus jossain vaiheessa tulossa. Uskaltaisinkohan ihan mittoja kuvineen paljastaa, tavoitteista puhumattakaan?

Voi kun näkisitte tällä hetkellä tämän siivon mitä meillä on! Pyykkivuoret huutaa pesijäänsä, villakoirista puhumattakaan. Ummistan hetkeksi silmäni tältä, sillä nyt on tärkeintä saada muru kuntoon. Tänään näyttäisi onneksi olevan jo hieman parempi päivä, eihän tuo kuume ole kestänyt kuin 4 päivää. Olisikohan vauvarokkoa tai jotain? Ainakaan vielä ei ole mitään täpliä ihoon ilmestynyt. Veri ja pissakokeissa ei selvinnyt kouristusten yhteydessä mitään ihmeellistä. Pikkuinen ollut vähän ihmeissään, äidistä puhumattakaan. Kyllä tämä tästä, mummi tulee huomenna auttelemaan 🙂 Voiton puolella ollaan, jee!

 

super%20mom.jpg

Iloista ja pirtsakkaa viikonloppua teille! 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Vauvarokkoko?

  1. Kuntoilupostaus kuvinen ja mittoineen olisi tosi hyvä! Ja vaikea uskoa että teillä sotkuista kun aina niin kaunista ja puhdasta. Mutta todellakin siivous saa jäädä jotta lapsi tulee kuntoon. Tsemppiä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *