Rouva Jurvélius <3

Pieni salaisuus on nakertanut minua jo jonkin aikaa 😉 Ehkä nyt ennen vauvantuloa on aika se Teille kaikille paljastaa 🙂 Joku vei minulta jalat alta ja se oli menoa se <3

 

FIJI, WAYA ISLAND 2013s%20%26%20p%204.jpgs%20%26%20p%202.jpgs%20%26%20p%201.jpgs%20%26%20p%203.jpgs%20%26%20p%205.jpgs%20%26%20p%206.jpg

Pakko laittaa tähän myös muutama valokuva häävideosta (siksi huono kuvienlaatu). Pappi meillä oli enemmän kuin hauska! Unohti jatkuvasti nimeni ja olin ihan kuka Luci, Sofi, Suri mikä milloinkin 😀 Palkkiokseen hän halusi pienen korvauksen ja GRILLATUN KOKONAISEN KANAN!!! 😀 😀 Hieman eri meininki kuin suomenmaalla! Onneksi hotelli hoiti tuon kana-asian 😉s%20%26%20p%207jpg.jpg

videosta.jpg6.jpgvideosta.jpg8.jpg

videosta.jpg7.jpgvideosta.jpg3.jpgvideosta.jpg4.jpg

Koska tämä paljastus on uusi myös tuttaville ja sukulaisille, niin tässä pääsette edes pikkusen mukaan häihimme <3 Pappi oli melkoinen paasaaja, joten leikattu, 4 minuutinkin videonpätkä saattaa tuntua pitkältä 😉 Mukana ikimuistoisessa, intiimissä toimituksessa oli meidän lisäksi hotellin johtaja, sekä joogaohjaaja, valokuvaaja ja papin apupoika. Seremonian jälkeen nautimme vielä hotellin järjestämän oman privaatti-illallisen rannalla kynttilän valossa.

http://www.youtube.com/watch?v=EX8J2CTGBy8&feature=youtu.be

 

<3 Suvi & Peter <3

PS. Ehkäpä tämän videonpätkän jälkeen minun on helpompi tehdä teille myös lupaamani videopostaus uudesta kodista, kun olette kerran pärstäni “livenä” nähneet 😉

 

32 kommenttia “Rouva Jurvélius <3

 1. Ihana sulonen video!! &hearts; Oi, ku sinun mies siveli sinun käsiäki &hearts; Lämpimät onnittelut &hearts; Ihana uutinen &hearts; &hearts; &hearts; Sydämellinen sydämellinen halaus vielä 🙂

  1. Kiitos Satu! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   En edes huomannut tuota käsien hipsuttelua kunnes katsoin videon uudelleen 🙂 Olen niin nauranut vain tuota pappia useasti, että kaikki huomioni mennyt häneen 😉 Olis pitänyt koota Teille vielä yksi &quot;mokavideo&quot; jossa pappi kertoo kaikki ne nimet millä nimillä hän minua aiemmin kutsui, kunnes aloin lopussa itse korjaamaan 😀 Kyllä oli pokassa pitämistä 😉

  1. Ei hullummat maisemat ja varsinkin kun niihin oli miehelläni valmiiksi tunneside. Hän on lapsena asunut Fijillä muutaman vuoden ja siksi hääpaikka/matkakohde olikin helppo valita ;)<br />
   <br />
   Kiitos 🙂

 2. Ihanat!! ♥ Ei teidän onnelle kyllä parempia puitteita olisi voinut olla, ja niin teitä!! ♥ Aivan ihana kyllä tuo pappi!!! 🙂 ja hauska kun tuo kuvaajakin repeilee!! 😀 Olet kyllä rakas niin kauniina ja upea pari olette! Onnea, iloa ja rakkautta teidän joka ikiseen päivään!!! ♥

  1. Ei olisi, vielä tottakai jos jotain oikein haetaan, niin olishan se ollut ihanaa kun te rakkaat olisitte olleet läsnä &hearts; Mutta ei parempaa tapaa voi kyllä olla kuin intiimit rantahäät &hearts;<br />
   <br />
   Tuo kuvaaja repeili moneenkin kertaan, ihan huippu! :D<br />
   <br />
   Kiitos kulta &hearts; &hearts;

 3. Oi ihanaa! Onnea onnea rakastuneille! &hearts; &hearts; Olette niin kaunis ja onnellisen näköinen pari. Upeita kuvia! 🙂 <br />
  <br />
  Teidän uuden kodin pohjakuvakin näytti tosi hyvältä. En ole siihenkään ehtinyt kommentoida niin tulipas tässä samalla. 🙂

  1. Kiitos Jemina! &hearts; Ostin jonkinaika sitten ison kehyksen ja ajattelin teettää jonkin hääkuvan vähän samaan malliin seinälle kuin teillä 🙂

 4. Onnea ihanaisille! &hearts;&hearts;&hearts; Minä vähän arvailinkin silloin että jotain tälläistä olisi ollut mielessä ja ihan oikein fiilistelin. 🙂 Olette niin suloisia yhdessä ja teidän rakkaus huokuu videolta asti. Kyynel tuli kun katsoin miten Peter hipsutteli sinun käsiä seremonian aikana. &hearts;&hearts; Olet mielettömän upea morsian ja puku oli sinulle täydellinen, ihan sinun näköinen ja tosi kaunis romanttiseen rantamaisemaan. Kaunis rakkaus! &hearts; Halauksia molemmille! &hearts;

  1. Hih! Niin moni on sanonut, että arvasivat tai arvelivat että näin olisi tapahtunut. Sitten olivat olleet kuulemma ihan ihmeissään kun palattiin, eikä puhuttu häistä mitään 😀 😀 :D<br />
   <br />
   Kyllähän tuo minun mieheni aikas ihana tapaus on, vaikka osaa se hankalakin olla 😉 Pitää sitä luonnetta pikkusen löytyä, kun meikäläisen vaimokseen halusi 😀 😀 Kiitos Miia &hearts; Puvun ostin jo suomesta kriteerinä löytää jokin kevyt, tuulessa liehuva ja nimenomaan rantahäihin soveltuva yksilö &hearts; Oli kyllä ihan nappivalinta juuri tuohon hetkeen. Rakkaus on ihanaa, toivotaan, että tämä toinen elämä kohtelee minua paremmin 😉 &hearts;

 5. Onnea Suville ja Peterille! Suomessa hytistiin kovissa pakkasissa ja toppavaatteissa samaan aikaan kun te liihottelitte kevyissä hääasuissanne tropiikin helteessä. Siellä paratiisisaarella tunteiden palossa tapahtui iloinen ja kauaskantoinen asia. (Madeleinelle ja Christopherille kävi muutamaa kuukautta myöhemmin yhtä onnekkaasti kuin teille.) Toivon, että Daniton ja Erinin sisarus syntyy onnelliseen ja tasapainoiseen uusperheeseen. Ainakin kaikki merkit viittaavat siihen.

  1. Kiitos Raija :)<br />
   <br />
   Hääpäivämme sattuikin olemaan tasan kaksi kuukautta Peterin Gambiassa tapahtuneesta kosinnasta, jokin merkitys varmaan siispä silläkin :)<br />
   <br />
   Näin toivotaan, uskotaan ja siihen aina tähdätään &hearts;

 6. Oi, ihana uutinen! Tuhannesti onnea, iloa ja rakkautta teille! Hyvää jatkoa uuteen elämään uudessa avioliitossa, uudessa kodissa, uudella paikkakunnalla, uuden vauvan kanssa! Vaikka elämä, meitä ihan jokaista, välillä heitteleekin, niin kyllä asiat aina järjestyvät. Sinun 'tarinasi' on hyvä esimerkki siitä. 🙂

  1. Kiitos Marja &hearts; Kaikki on kieltämättä uutta ja vauhti taas melkoinen, mutta mikäs sen parempaa kunhan pää pysyy matkassa 😉 Nyt nautin kaikesta uudesta, ihanasta onnesta oikein luvan kera &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa syksyä!!! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *