Tervetuloa meille!

5.jpg6.jpg7.jpg

Tässä se nyt on… meidän UUSI KOTI!!!! <3 <3 <3 Tänään se tosiaan tapahtui, saatiin avaimet käteen! Ah, mikä ihana fiilis!! Tästä se lähtee! 😀

Alla muutama kuva alakerrasta missä tarkoituksena laatoittaa lattia, purkaa vaatehuone ja takka. Vaatehuoneen tilalle alamme rakentamaan saunaa ja takan puramme koska tuo nykyinen on niin valtava. Lisätila ei todellakaan ole pahitteeksi ja siksi tuohon nurkkaan onkin tulossa paljon pienempi tulisija.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Juuri tuo missä miehet nyt seisovat on tulevan saunan paikka. Miltä vaikuttaa?

Itse olin rauhassa yläkerrassa suunnittelemassa tulevaa sisustusta, sillä välin kun alakerrassa kävi melkoinen jyske ja pauke. Oli ihan mielenkiintoista aina välillä käydä kurkkimassa miten työt etenevät. Ihana mieheni on hieman ylisuojelevainenkin välillä, kun en saa olla lähelläkään vasaraa, lekaa yms. työkaluja, joten paikkani oli muualla, poissa pölystä ja lentelevistä osista 🙂 Minä siellä sitten keittiössä tyytyväisenä hääräsin miehille pientä murkinaa, toki tärkeäähän tuo ruokahuoltokin on. Eipä tämän masun kanssa ihan hirveesti nyt tehdä, kun supistelutkin voimistuneet.

11.jpg

 

Istuskelin itsekseni lattialla, seurasin huoneeseen tulevia valoja ja varjoja. Fiilistelin tulevien huonekalkujen paikkoja ja otin mittoja. Nyt on muuten kolme Pappelinan Svea mattoa laitettu tilaukseen, kun niin kehuttuja lapsiperheissä ovat. Teen näistä vaikka erillisen postauksen vielä pian 🙂 Mittailujen lomassa kävin välillä alhaalla kurkistelemassa miten hommat edistyvät. No edistyiväthän ne ja välillä mietin, että APUVA! Olin jotenkin ihan kauhuissani siitä sotkun määrästä…! Täytyypä vain todeta, että kyllä oli miehet elementissään kun sai hajoittaa paikkoja oikein luvan kanssa. Pojat on poikia! Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun alakertamme näytti tältä!

8.jpg9.jpg10.jpg

Koko huone aivan pöllyssä! Ei kait huono ensimmäisen päivän saldo rempan osalta. Takka purettiin kokonaan ja vaatehuoneen seinätkin puoliväliin asti. Nyt vain roskalavaa odotellaan ensi viikon alkuun, jotta pääsevät kantamaan nuo tiilenmurikat pois. Tästä tämä homma taas huomenna jatkuu 😀 Kyllä tuosta vielä koti tulee, vaikka nyt hieman hirvittääkin. 

Huomenna kotiamme tulee kanssani katsastamaan valaisinsuunnittelija. Kiva päästä esittämään kysymyksiä ja kuunnella miten hän olisi mitäkin toteuttamassa. Valaisinsuunnittelua en itse ole koulutusohjelmassani opiskellut. Yritän siispä ammentaa hyviä vinkkejä ja imeä itseeni mahdollisimman paljon tietoa 🙂 

Lisää talokuvia tulossa pian 😉

suvi1.jpg

 

 

Suvi / Suvisvilla - -

15 kommenttia “Tervetuloa meille!

 1. Iiiik :))) ihanaaaaa!! Näyttää kauniilta teiän koti &hearts;.. Ja mikä sotku alakerrassa :o, ehkä parempi pysyä poissa ;)) heheh

  1. Todellakin parempi pysyä poissa kun niin hyvällä intensiteetillä äijät tuota hommaa duunasivat :D<br />
   <br />
   Lattia on varmaan kaikista suurin tekijä mikä tällä hetkellä uudessa kodissa toistaiseksi häiritsee ajatusta kauniista kodista 😉 Ensi viikolla näyttää jo varmaan aivan toisenlaiselta &hearts;

 2. Wau, onneksi olkoon! &hearts; Nyt vaan odotellaan rempan valmistumista ja kodin saattamisesta muuttokuntoon! 🙂

  1. Kiitos kiitos, nimenomaan sitä odotellessa 🙂 Paljon on hommaa ja kaikenmaailman kaupoissa pitäis ehtiä juoksemaan, tilaamassa tavaraa 😀 Lempipuuhaani, mutta EI lasten kanssa!!! 😀

 3. Onnea uudelle! Tuosta saa varmasti oikein kivan kodin, varsinkin kun saa laittaa paikkoja vähän uusiksikin 🙂

  1. Niimpä, kyllä se vaan on tärkeä homma, että pääsee itse muuttamaan kotia mieleisekseen. Pienillä muokkauksilla saa toki jo paljon, mutta kyllä tuon alakeran kohdalla vaan oli selvää, että sauna on oltava! 🙂

 4. Siis mahtuuko vanhan vaatehuoneen paikalle sauna ja pesutila? Näyttää aika ahtaalta pohjakuvassa. Mielenkiintoista seurata kuinka rumalta ankanpojasta kuoriutuu joutsen, toivottavasti tulos on kaiken vaivan arvoinen. Tsemppiä!

  1. Ei mahdu. Pesutila on erikseen huoneen toisella puolella poreammeineen. Samaan huoneeseen niitä ei yksinkertaisesti saatu, kun ei haluttu lähteä purkamaan juuri uusittua. Hyvin haastellista onkin ollut suunnitella, että miten saadaan tämä paletti toimimaan. Saunat ja kylpytilat tullaan vielä sulkemaan myös yhtenäiseksi tilaksi, mutta samaa &quot;huonetta&quot; ne eivät tule olemaan.<br />
   Kylläpä selitin vaikeasti 😉 Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin. Erilliset sauna ja pesutilat eivät välttämättä ole se kaikista käytännöllisin ratkaisu, mutta onpahan ainakin erilainen ja rohkea 🙂

 5. Siis tosta tulee aivan ihana ja just teidän näköinen kun saatte itse sen suunnitella ja tehdä! Kaikkea hyvää sulle ja sun masulle, ehkä on tosiaan parempi pysyä vaan siellä suunnittelupuolella ja kevyissä hommissa, noi betonimöykyt näyttää aika raskailta… Nautit sitten lopputuloksesta 🙂

  1. Kiitos Saila! Kyllä onkin mielenkiintoista tätä projektia seurata ja suunnitella. Tuleva sauna tulee olemaan lähinnä laatoista tehty, eli hyvin erilaisia ratkaisuita olemme nyt lähteneet hakemaan, kuin normaalisti. Omille asiakkailleni en välttämättä olisi tilaa lähtenyt näin suunnittelmaan, mutta itselle kyllä! 😀 Jokin luova hulluus nyt vaan tuossa projektissa käski yrittämään ja itse olemme innoissamme asiasta 😀 Onneksi olemme mieheni kanssa samoilla linjoilla ja pidämme haasteista. Välillä on ihan huvittanut, kun kuuntelemme toinen toistamme, yritämme pysyä perässä mitä toinen tarkoittaa, kun molemmilla lentää niin villejä ideoita. Kaksi pähkähullua pistetty yhteen, lopputulos ei voi olla kuin hyvä 😉

 6. Onnea, ihana tunne saada uuden kodin avaimet käteen! &hearts; Ja hienosti on hommat lähteneet käyntiin, kyllä se siitä valmistuu, vaikka nyt hirvittäisikin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. 😉 Tsemppiä remonttiin! 🙂

 7. Heips! Ihana oli löytää blogisi 🙂 Tänään tänne löysin ja sait juuri uuden vakkarilukijan! Täällä kans 28 vuotias äiti ja vaimo.remontoidaan taloa,uusperheen arkea eletään, vauva tulossa (eka yhteinen, minulla 2 lasta edellisestä liitosta),naimisiin menty vasta ♡♡Löysin siis juuri sellaisen blogin mitä olen etsinyt 🙂 vaude ja kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *