Löydätkö Suvisvillaan?

Hyvä, en minäkään aluksi omaan, uuteen blogiosoitteeseeni löytänyt. Ihmettelin www.suvisvilla.casablogit.fi osoitetta kirjoittaessani, että miksi haku kääntyy aina suoraan Casablogeihin, eikä siis omalle sivustolleni. Laittakaapas siis halukkaat osoitteeni uusiksi blogilistoillenne. Oikea osoitteeni on https://suvisvilla.casablogit.fi/ unohtakaa tuo www, sillä se jäi sinne bloggerin puolelle. Tuolla osoitteella löydätte mut suoraan täältä.

511e68d3c98c7e090e000071.jpg

Täällä minä koneeni ääressä  bloggailen…

Pakko mainita, kun on pistänyt oikein silmääni, että muutamien viime aikaisten postausten jäljiltä olen näköjään vain lisännyt hymiöitä ja sydämiä entisestään. Ystävänpäivän kunniaksi se ehkä kävi, mutta nyt yritän hillitä sormiani näppäilemästä överihymiöannosta. Kiitos ja anteeks 😀 hih!

Aiemmasta poiketen haluan aloittaa Casan puolella jotain uutta ja nyt olenkin päättänyt silloin tällöin julkaista Teille päivän asuja 🙂 Niitä on itseasiassa minulta toivottu. Sisustaminen on ihan ykkösjuttuni, mutta ei muoti ja pukeutuminenkaan kauaksi jää. Siispä palaamisiin pian!

Saaks mä nyt yhden hymiön tänne perään laittaa kun niin tekee mieli? 🙂

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

4 kommenttia “Löydätkö Suvisvillaan?

 1. löysin tänne äsken ja jotenkin tosi mielenkiintoinen blogi=) iteläkin on joskus haaveena vielä olla yrittäjä! saa nähdä.. anyway, halusin vaan kommentoida että tykkään!

  1. Kiitos Senja, kiva kun kommentoit &hearts; Olen aina ihan innoissani, kun huomaan, että kommentteja on tullut 🙂 Ei ole kovin mielekästä meinaan yksin bloggailla. <br />
   <br />
   Yrittäjyys on ihanaa ja voin ehdottomasti suositella! Toki omat hyvät ja huonot puolet löytyy. Hyvinä puolina ehdottomasti omat työajat ja lomat mitkä saat määritellä itse, samoin kuin se, ettei kukaan ole käskemässä ja pomottamassa (itselläni karmeita kokemuksiä tästä ja olisi todennäköisesti vaikea mennä kenenkään alaisuuteen nyt kun on tottunut jo omaan vapauteen). Huonoina puolina sairastuminen yms. muut verotus &amp; rahajutut, kun suomessa ei kovin helposti yrittäjyydellä tuo leipä pöytään tule. Hyvät puolet kuitenkin ehdottomasti voittaa, kun saa toteuttaa omia haaveitaan ja elää sellaista elämää mistä pitää &hearts; Työ ei tunnu työltä kun sitä rakastaa! :D<br />

  1. 😀 Aika harmiton tämä meidän yhteinen ongelma ja kukin taplaa tyylillään, vaikka se joitakin voi ärsyttää 😀 Yritän hieman hillitä ainakin itseäni, mutta kokonaan ne eivät missään nimessä postauksistani ole poistumassa. Suvisvilla ei olisi enää Suvisvilla jos ei täältä hymyt välittyisi myös ihanille lukijoilleni 😉 <br />
   <br />
   Oi, jee! Ihanaa, että joku muukin odottaa &hearts; Katsotaan mitä saan aikaan. Hieman harmittaa, että minun täytyy ottaa niitä usein peilin kautta itse, mutta nyt olen luvannut yrittää 😀 Toivotaan, että tulee hyvät otokset ja pääasia kait, että asuistani saa jotain selkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *