Ystävänpäivä picnic omassa olohuoneessa! :)

Huomenta! Lupasin Teille esitellä yllätyksen, minkä perheelleni eilen järjestin… Jokin aika sitten mietin, että lähdetään ystävänpäivänä lasten kanssa johonkin vaikka ihan vain syömään, mutta toisen kuumeillessa päätin, että teemme hyvät eväät ihan kotosalla. Vilhelmiinalta olen oppinut, että aina ei tarvtse lähteä ns. merta edemmäs kalaan, sillä lähes kaiken voi tehdä kotona, kun käyttää vain vähän mielikuvitusta.

Käväisin päivällä pikaisesti kaupassa täydentämässä leivonta-aineksia, sillä olin päättänyt nyt hieman piristää pikkupotilasta ja tietenkin itseäni ihanilla ystävänpäivä herkuilla (ihan kuin niitä olisin muka tarvinnut). Kyllä jokunen tunti vierähti, että sain herkut tehtyä 🙂

511d5d87c98c7eee0c0000f7.jpg

511d5d89c98c7ead0c000119.jpg

511d5d8fc98c7e7d3000000a.jpg

Suvin suklaakeksit löytyy täältä. Mutakakku tehty lähes samalla ohjeella, jatkoin vain taikinaa 🙂

511d5decc98c7ea62c000042.jpg

Olohuone picnicistä pääsikin nauttimaan nyt koko perhe, eikä vain mieheni, kuten alkuun suunnittelin 🙂 Lapset olivatkin ihan innoissaan ja toinen jopa kommentoi “voi kun mahtavaa”.Tämän parempaa kommenttia en olisi voinut kyllä saada <3 Olin niin onnessani ja melkein tippa linssissä pikkuisten reaktioista, kuinka he huomasivat, että nyt on panostettu. Pikkupotilaskin heräsi sohvalta ja suostui vihdoin syömään 🙂 Ehkä liikaa tuli herkuteltuakin, mutta kerrankos sitä, taas… 😉 Pääasia, että söi ja joi, sillä aiemmin päivällä ei oikein suostunut syömään. Hedelmät mehulaseissa toimivat näköjään hyvinä houkuttimina 😉

511d5df5c98c7e9e0f0000b2.jpg

511d5df0c98c7e876b0000b8.jpg

Voih! Nyt kun katson kuvaa, niin lyhdyt ovat vielä tässä vinossa… mies sytytti ne 😉 Oon kait niin pikkutarkka, että häiritsee ihan hirveesti :O

511d5e91c98c7e0624000088.jpg

511d5e92c98c7ee54c0000bb.jpg

511d5e97c98c7e402300006e.jpg

511d5e9cc98c7e062400008d.jpg

Nyt lyhdyt suoristettu 🙂

511d5f2fc98c7eee0c000101.jpg

Yritin aiemmin tarjota lihapullia, ei kelvannut! Yritin tarjota nakkeja, ei kelvannut! Yritin tarjota juustoa, ei kelvannut! Kaikki yhdessä coctailtikkujen muodossa meni kuin kuumille kiville! 😀 Seuraavaksi säästän varmaan Mäkkärin paperipussin ja laitan omatekemät hampparit sinne 😛 Ruoan esillepanossa on näköjään suuri merkitys jo lapsille 😉

511d5f2ec98c7e743b000002.jpg

511d5f34c98c7e743b000007.jpg

Suklaakinuskipirtelöiden koristelut hieman valahti 🙂 Hyvin teki tosin silti kauppansa!

511d5f3cc98c7e4023000078.jpg

Mutakakku olisi saanut olla hieman löysempää 🙁

511d5f3fc98c7eee0c000106.jpg

Erininkin pääsi nauttimaan Ystävänpäivä picnicin antimista 🙂

511d5f43c98c7ead0c00013e.jpg

Piti välillä nostaa jo juustonaksut pöydälle, kun hupeni sitä tahtia 😉 Lasikulho on muuten pyykinpesukoneen vanha lasiosa, aika hauska kierrätysidea siis 🙂

 Lupasin lapsille, että voisimmekin ottaakin tällaisen ystävänpäivä perinteen, missä viettäisimme picniciä milloin missäkin. Joten pistetään jo korvan taakse ensi vuotta ajatellen 😉 

Mitä Teidän Ystävänpäivään kuului?

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

8 kommenttia “Ystävänpäivä picnic omassa olohuoneessa! :)

 1. Ihana picnic! Mä niin toivon, että meilläkin on ens vuonna isi kotona ystävänpäivänä ♥♥♥ Vaikka kyllä eilinen oli täälläkin ikimuistoinen! Laitan sulle jossain vaiheessa kuvan eilisistä tanssiaisista!

  1. Ihanaa Teija juu laita!!! Tosi kiva nähdä miltä V:n puku ja kampaus näytti &hearts; <br />
   Totta, on se ystävänpäivä sellainen rakkaudenjuhla, että toisen läheisyyttä vain kaipaa &hearts;

 2. MÄ EN KESTÄ! Aivan ihana idea &hearts; &hearts; &hearts; Vilhemiinalta saa kyllä IHANIA vinkkejä rakkauteen :):)<br />
  <br />
  Voin niin kuvitella, että tippa tuli linssiin! Paras palaute tulee lapsilta! Sen tietää ainakin olevan aitoa &hearts; &hearts; Ihana Suvi aivan ihana teko sinulta perheellesi! &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Ihanaa perjantaita :):)

  1. 😀 😀 😀 Oli kyllä jotenkin tosi kiva juttu tuo eilinen &hearts; ja lasten ilmeet siitä kuinka nyt tapahtuu jotain ihan ihmeellistä 😉 Mies tokaisi, että jaaha, taas kuvataan… 🙂 Vastasin vaan, että tekisin tämän kaiken, oli minulla blogi tai ei 😀 ja kuvaisin muuten silti :P<br />
   <br />
   Kiitos taas ihanasta kommentistasi Love! &hearts; ja ihanaa perjantaita myös Sinulle &hearts;

 3. Kaunista, ja aivan upea idea!! lasten ilmeet ovat varmasti olleet kuvaamisen arvoiset &hearts; &hearts;<br />
  Niin pienellä asialla saa suurta aikaan &hearts; perheen kanssa oleminen on parasta!

  1. Kiitos Jenna! &hearts; Tuossakaan ei olisi ollut juuri mitään vaivaa jos olisi ostanut kaiken valmiina. Nyt vaivannäkö perustui lähinnä leipomisiini. <br />
   <br />
   Otimme paljon perhekuvia myös omiin albumeihimme &hearts; Olet niin oikeassa, että perheen kanssa vietetty aika on parasta &hearts; &hearts; &hearts; Pitää kyllä luoda omia rutiineja, mitä lapset muistaisi joskus vielä aikuisenakin. Itsellenikin on lapsuudesta muistissa vielä tärkeitä hetkiä, eikä välttämättä todellakaan mitään suuria ja ihmeellisiä, mutta sellaisia mitkä ovat jääneet mieleen 😉 Toivoisin lapsilleni samaa 😀

 4. Oi mikä ihana perhepicnic ja mitä herkkuja ootkaan loihtinu!! ♥ ♥ Kotiin on niin ihana rakentaa pikku extrajuttuja!! Supersuloisen illan olet perheellesi järjestänyt, varmasti lapset muistavat illan ja ihana perinne ottaa käyttöön!! ♥ Ihana Suvi!! ♥ Nyt sä inspiroit mua, ja mun täytyy ehkä kopsata tää kotipicnic idea sulta!! 🙂 Ihanaa viikonloppua!! 🙂

  1. Välillä pitää yrittää hieman panostaa, sillä joskus tuntuu ettei perheelle jää edes tarpeeksi aikaa 🙁 Voi kumpa sais vuorokauteen muutaman tunnin lisää! Oli siis vähintäänkin kivaa omistaa koko eilinen heille &hearts; <br />
   <br />
   Sun upeasta hotelli-ideasta tämän homman keksin, joten kiitä itsees 😀 Ihanaa viikonloppua ihana!!! &hearts; &hearts; &hearts; Haleja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *