Korutelinettä shoppailemassa

Olen jo piiiitkään etsinyt ja haeskellut kaunista ja käytännöllistä korutelinettä. Suurinosa kaula- ja rannekoruistani on tällä hetkellä säilytyksessä vanhassa meikkipussissani. Tuossa yksi päivä taas kerran siunailin ja pärräsin, kun kaikki aivan solmussa keskenään. Ärsyttävää lähteä kiiressä etsimään ja tonkimaan, että mitähän bling blingiä tänään asuun yhdistäisi. Joka päivä tulee käytettyä siksi niitä samoja jo esillä olevia koruja, vaikka pussukassa onkin piilossa vanhoja ihanuuksia. Kiva saada hieman nyt siispä vaihtelua ja muistutella mieleen, että ehkä en enää tarvitse taas hetkeen uusia koruja… Tässäpä nyt selitys ja oikeutus (miehelleni) saada siispä hommata kuitenkin tuo todella tarpeellinen koruteline! 🙂

Meillä olikin pikkumurun kanssa tiedossa oikein tyttöjen shoppailupäivä! <3

Tässä peilin kautta räpsästy pikakuva päivän asustani ennen kaupungille suuntaamista… seuraavalla kerralla lupaan, että minulla on kengät jalassa ja laukkukin olalla, jotta näette kokonaiskuvan. Nyt jäi asu hieman vajaaksi, kun pikkumuru oli kiinni lahkeissani 🙂

511e6ecac98c7ea62c000103.jpg

Paita Zara 

Housut Promod

Rannekoru Dyrberg Kern

Maton teki muuten äitini meille yllätyksenä joululahjaksi <3

511fb36cc98c7e992a000092.jpg

Stockan antia… katselin näitä jo netistä, mutta halusin nähdä ne kuitenkin paikan päällä. En vielä ollut aivan innostunut mistään, joten jatkoimme Erinin kanssa kierrosta.

Joskus olen nähnyt kivoja telineitä Destiny Storessa, mutta nyt tyydyin ostamaan sieltä vain tälläisen pienen, tosin sitäkin suloisemman sormustelineen <3

511fb003c98c7e8f6100000b.jpg

Riviéra Maisonilla käyn aina Helsingissä ollessani ja tänään oli melkoinen tuuri! En ollenkaan ole aiemmin siellä korutelineitä nähnyt, mutta nyt hyllyssä komeilikin se kaikista TÄYDELLISIN KORUTELINE! Onnesta pakahtumaisillani kuljin kassalle, eikä summa tällä kertaa edes järkyttänyt 🙂 34,95€ sain telineestäni pulittaa, eli ihan samaa hintaluokkaa kuin Stockalla olleet korutelineet.

511faffcc98c7e6050000064.jpg

Numeroin kuvat siksi, kun olisin mielenkiinnosta halunnut kysyä Sinulta, että minkä Sinä olisit näistä korutelineistä valinnut? 🙂

Takastulomatkalla muruseni nukahti rattaisiin, mitä ei muuten KOSKAAN tapahdu! Normaalisti päikkärit suostutaan nukkumaan vain omassa pinnasängyssä ja siksi kaupungilla asioinnit saa hoitaa hyvinkin pikaisesti. Nyt sai äiti lisää shoppailuaikaa, kun rakas oli tyytyväisenä untenmailla 🙂

511fb00fc98c7edc4c000070.jpg

Mukavaa viikonloppua Sinulle! <3

Suvi & Erin

15 kommenttia “Korutelinettä shoppailemassa

  1. Se olisi ollut seuraava valintani 🙂 Päässä olevat kristallit olis ollut kivat, mutta en tykännyt niin paljoa ristin muodosta, sekä siitä, että teline huomattavasti ohuempi. Siksi päädyin RM:ään &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos &hearts; Erin on kyllä niin suloinen murunen &hearts;

 1. Casan blogeja jonkun aikaa seuranneena tulin ekaa kertaa katsomaan sinun blogiasi. Ja kuule. Ihan pakko heti kommentoida, että Helsinki on super-super pieni kaupunki. Voin nimittäin melko varmuudella sanoa, että olin eilen samaan aikaan RM:ssä kuin sinä 🙂 Sano 'hep' jos muistan oikein, että lastenvaunujen kanssa oli haastavaa siinä ulko-ovella? 😉

  1. Hep!<br />
   <br />
   Ei vitsi miten hauskaa!!! 🙂 Olitko siis asiakkaana voi olitko se ihana avulias myyjä joka minua auttoi?<br />
   <br />
   Hei ihanaa, että löysit blogiini, tervetuloa seuraamaan 😀 Toivottavasti tykkäät 😉

  2. Hih – miten hauska sattuma! 🙂 Olin asiakkaana kaupassa ja kiinnitin tilanteeseen huomiota, koska aikeenani oli tulla auttamaan mutta myyjä ehti ensin (se RM edessä oleva jyrkkä ramppi ovi -yhdistelmä on maailman epäkäytännöllisin yhtälö!). Varsinaisesti muistijälki tästäkin tapahtumaketjusta jäi siksi, että näin sinut hetkeä myöhemmin kun olit jo löytänyt tuon korutelineen ja silminnähden näytit iloiselta upean löydön johdosta 😀

  3. Oih! Ihana kuulla ja olin kyllä hyvin onnellinen löydöksestäni 🙂 Joka kerta täällä Helsingissä olen huomannut, että ihmiset on aina todella avuliaita ovien avauksissa yms. kun kuljen rattaiden kanssa. Toissa viikolla jopa ihana nuoripariskunta tarjoutui itse kaivamaan autoani lumikinosten alta. Pelastivat todella päiväni ja olin jotenkin ihan häkeltynyt heidän avustaan &hearts; En tiennyt kuinka olisin voinut kiittää, sillä yksin lapioidessani olisin kaivanut varmaan pari tuntia ja Erin kitisi samaan aikaan autossa…<br />
   <br />
   Ja totta, se RM:n ramppi ei todellakaan ole ihanimmasta päästä. Minäkin näytän varmaan niin huvittavalta korkeakorkoisissa saappaissa pyllypystyssä laskeutumassa &quot;varovasti&quot; rattaiden kanssa alas ;)<br />
   <br />
   Löysitkös jotain ostoksia??? :D<br />
   <br />
   Mukavaa sunnuntai-iltaa! &hearts;

  4. Kyllä me helsinkiläiset pyritään pääsääntöisesti olemaan avuliasta kansaa ;)<br />
   Pyörähdän about kerran kuussa RM:llä katsomassa onko mitään uutuus-ihanuuksia tullut ja tällä kertaa ei ollut. Mut olikohan siellä joku kuorman purku kesken, kun liikkeessä oli paljon ammottavaa tilaa (etenkin huonekalujen osalta)…

   1. Ihan joka päivä en kyllä jaksaisi, enkä edes ehtisi kulkea. Kyllä niin kiirettä tuppaa pitämään ;)<br />
    <br />
    Tulossa korupostaus pian! 😀

  5. Olen laittanut merkille 🙂 Ollut kyllä ilo huomata tuo avuliaisuus &hearts; Aina joku auttamassa myös ratikkaan noustessa :)<br />
   <br />
   Käyn RM:ssa niin usein kuin ehdin. Huomasin saman, että uutta taitaa olla pian tulossa… ja taas saa hyvän syyn mennä katsomaan 😉

 2. Minun mielestäni ehdottomasti kauneimman korutelineen valitsit. :)<br />
  <br />
  Ihana söpöliini Erin! &hearts;<br />
  <br />
  Joudutko usein kulkemaan tuota Hämeenlinna-Helsinki väliä, vai onko teillä siellä &quot;kakkosasunto&quot;? :)<br />
  <br />
  <br />
  <br />
  <br />

  1. Kiva homma 🙂 Olen siihen kovin tykästynyt, varsinkin nyt kun nuo korut sitä koristaa &hearts; pitääpi Teille kuvata jossain vaiheessa niiden kera ;)<br />
   <br />
   Majapaikasta huolimatta kuljen tätä väliä joka viikko, välillä useinkin 🙂 En ole onneksi kokenut vielä raskaaksi, vaikka välillä on Erinkin mukana. Erin tottunut autossa istumaan jo vauvasta asti, niin matkat taittuu ihan rattoisasti. (täähän rimmas 😉 ) Kovasti viihdyn aina Helsingin päässä, kun siellä on niin paljon kaikkea mitä Hämeenlinnasta ei löydä. Shoppailumahdollisuudet on ihan eri luokkaa ja se on jo työnikin kannalta tärkeää. Tosin niin usein tulee katseltua kaikkea itselle, vaikkei pitäis :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *