MATKAKUUMETTA!!!

Nyt saa alkaa jo hehkuttamaan lähenevää reissua! 🙂 Tuntuu, että vuoden vaihtuminen toi matkan lähemmäksi todellisuutta 😉 Reilut kaksi viikkoa jaksettava vielä, kunnes palaan pitkän tauon jälkeen rakkaaseen Gambiaan 

blogiin1.jpg

Ihana päästä näkemään vanhoja tuttuja, sekä etenkin rakasta ystävääni Amandaa Jos muistatte, niin olen aiemminkin kertonut Teille parhaasta ystävästäni, joka viime kesänä myi koko omaisuutensa ja muutti kesäkuussa Gambiaan asumaan. Sen jälkeen emme ole nähneet, eli reilut puoli vuotta on jo vierähtänyt tapaamisesta livenä! Ja mitä kaikkea onkaan siinä ajassa tapahtunut… etenkin hänellä, joka maapallon toiselle puolelle läks 😉 Ei voi kuin kiittää, että skype on olemassa tai muuten olisin aivan pihalla sen puolen tapahtumista 🙂 Ja siellähän tapahtuu 😉 Hahaa!!! 😀 vink!

Tällä kertaa porhallamme paikalle sankoin joukoin, sillä matkassa mukana nyt kolme pariskuntaa ja yksi yksinäinen mies (no ei vaiskaa Ile, et oo yksin) ;P Tiedossa varmasti täysin erilainen loma, kuin kaksi aiempaa viime keväältä. Gambia tarjoaa matkailijoille varmaa aurinkoa, iloisia, nauravaisia, positiivisia ihmisiä, huippu hyvää ruokaa, sopivasti shoppailua ja biletystä aamuun saakka 😀

Edellisen Gambian matkapostaukseni löydät täältä  http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/02/africas-smiling-coast-gambia.html

blogiin2.jpg

Ehkäpä myös hieman romantiikkaa, nyt kun meitä pariskuntia on…? 😉 ♥ ♥

Romantiikasta puheenollen olimme miekkoseni kanssa viettämässä uutta vuotta parin yön hemmotteluhotellipaketin kera yhdessä Airport hotelleista ja ehkäpä juuri siksi kuumeeni nousi entisestään… Katselin ihmisiä matkalaukkuinensa ja mielessäni arvuuttelin, että mihin päin maailmaa kukin näyttäisi olevan lähdössä 🙂 

Hotellin hauskuus oli etenkin nämä;

hissi.jpg

hissi+1.jpg

hissi+2.jpg

Olin ihan fiiliksissä aina kun mentiin hissiin 🙂 Mieheni ei ihan samalla mitalla syttynyt, mutta ehkä tämä olikin minun korvieni välissä 😀 Nyt saa ja pitääkin fiilistellä!

Vielä jaksaa jaksaa! Muutama ihana prokkis tiedossa ennen lähtöä… Katsotaan saanko kohteen alkuun, vai peräti valmiiksi, mutta jossain vaiheessa Teille taas ennen ja jälkeen muutoksia nähtäville siis luvassa 😉

                                     Sähäkkää tätä vuotta 2013 kaikille! 😀

                                                                             -Suvi-

8 kommenttia “MATKAKUUMETTA!!!

  1. Lomat on aina niin kivoja <3 Kun reissuista palataan, niin normaalisti heti jo seuraavat reissut haaveissa ;)<br /><br />Kiitos Hannele, samoin Teidän suurelle perheellenne ihanaa vuotta :)<br />

  2. Siellä kyllä kuvattavaa löytyy ja etenkin paikalliset ihmiset, ylipäätään heidän arjen ja elämän koen todella mielenkiintoiseksi 🙂 Kuvattavaa siis löytyy! Huolimatta siitä, että Gambia on kehitysmaa, ihmiset ovat todella onnellisia ja vieraanvaraisia, sekä antavat vähistään toisille <3

  3. Nonni, kiitti vaan. ;)<br />Nyt mun on ihan PAKKO mennä tutkimaan lisää tuosta matkustuskohteestasi, koska tahtoisin kesällä jonnekkin kauas… 😀

  4. Ihanaa kyllä 🙂 Hienosti jaksaa kun on aina jotain mitä odottaa 😉 Mutta mitäs matkan jälkeen? :O Monilla matkaajilla loman jälkeen usein se tunne, että "olipas kivaa, mutta kiva palata kotiinkin" Mulla ei tule oikeastaan koskaan sitä "kiva palata kotiin- kohtaa" ;D <br /><br />Noh, haaveilu uudesta matkasta on aina piristävää 😉 Höh, miks mä ees mietin jo ennen matkaa kuinka mun matka on kohta ohi? Enkö osaa nauttia tästäkään? Voi meitä naisia, en taida olla ainoa 😉

  5. Mee ihmeessä! Voit sitten kiittää myöhemmin 😉 Kesällä pääset Gambiaan kätevästi ruotsin kautta kun suomesta ei mene suoria lentoja. Kerran olen tehnyt tämänkin ja ihan on käytännössä yhtä helppoa kuin suomesta lähteminen… Hintakin usein sama, ellei edullisempi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *