Nuhanunnut

Niin siinä pääs käymään, ettei tänäkään keväänä vältytty flunssan vierailulta. Ei varmaan moni muukaan…? Ensin alkoi oireet pikkumurulla ja nyt olen räkätaudissa itse. Täällä siis ollut hieman rauhallisempi viikko meillä molemmilla. Kyllä on ollut taas Finrexille käyttöä.

 IMG_6379.JPG

                       Ei muuten ole ensimmäinen avattu suklaalevy… kummasti auttaa oloon 😛

IMG_6356.JPG

                                    Ihana muru jaksaa aina vaan hymyillä köhästä huolimatta 🙂

Öisin olen ollut oikein tippa linssissä, kuunnellut rakkaan pientä unituhinaa ja nauttinut omasta äitiyden onnestani. Se on kyllä kamalaa, kun ei juuri pysty helpottamaan pikkuisen oloa. Silloin annettava ainakin extra paljon hellyyttä ja halauksia <3 Vaikkakin Erin taitaa hukkua niihin jo ihan normipäivinäkin 😉 Nyt muru oppinut antamaan pusun, kun sanon “pusu”. <3 <3 <3

IMG_6377.JPG

Juu ei ole kukaan jaksanut siivota, niin kuin ei myöskään laittaa ruokaa, pestä pyykkiä, purkaa edes Gambian matkalaukkuja 🙂 Täytyy sanoa, että olen ollut todella tehoton! Mut kait välillä saa olla…

Viikonlopuksi… tarkemmin huomiseksi mun pitäis saada itseni kuntoon, kun on vähän menosuunnitelmia. Tarkoitus olis ahdata jalkaan nämä Gambiasta ostetut ihanuudet ja lähteä vähän Helsingin suuntaan ulkoilemaan 😉

IMG_6381.JPG

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille! Hieman oli sekalainen postaus, mutta sekaisin on kirjoittajakin 😉 Pää täynnä räkää 🙂 Toivotaan, että pysytte terveinä! Kyllä se kesä sieltä pian tulee, ihanaa!
                                                                         -Suvi-

4 kommenttia “Nuhanunnut

  1. Räkätauti taitaa olla nyt aika yleistä. Minä laitoin lapsenlapselleni viipaloidut valkosipulin kynnet talouspaperiin ja sängyn nurkkiin – eipä tuhissut yöllä, vaan nukkui koko yön ja hyvin. Tein tätä jo omien lapsien ollessa pieniä ja kummasti se vaan tehoaa, haju ei ehkä ole niin hyvä, mutta senkin kestää, kun voi auttaa armastaan.&lt;br /&gt;Paranemisia!&lt;br /&gt;-päivi-

  2. Meidän perheessä ollaan sairasteltu kans, ihan urakalla. Ensin oli vatsatauti, sitten mulla angiina, seuraavaks koko perhe flunssassa, joka kesti yli viikon (vieläkin yskää ja nuhaa). Kaikilla oli tosi korkea kuume ja veti olon aivan naatiksi! Kurja tauti! Miehellekin tuli vielä jälkitautina angiina.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Omat bloggailut on jääny tosi vähiin kurjan olon vuoksi, jospa itekin sais tän päivän aikana uuden postauksen aikaiseksi!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Paranemisia! 🙂

  3. Ämpäripostilaatikko löytyi Hämeenlinnan reskalla sijaitsevasta sisustus- ja koriliikkeestä joskus joulun tienoilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *