Suomen kaunein koti tänään meiltä!

11.jpg

Näyttääkö tutulta? Arvatkaapa kenen makuuhuoneessa nuo tuomarit ovat!!?

 

10.jpg

Viikonpäivät on nyt mainos pyörinyt telkkarissa ja tänään se on sitten totuuden hetki. Vähintäänkin mielenkiintoista kuulla tuomariston mielipide niinkin henkilökohtaisesta asiasta kuin oma KOTI. Milla Alftania olen fanittanut sisustuksen maailmassa jo pitkään ja olin niin iloisesti yllättynyt huomatessani, että hän onkin yksi tämän kauden tuomareista. Millaa en ole koskaan tavannut, mutta mahtavaa olisi! Aika hauska yllätys ollut jo tuo TV:ssä pyörinyt mainos, missä on suurimmaksi osaksi ollut kuvamateriaalia juuri meidän kodista. Jokseenkin jännä katsoa tuomareita ja omaa kotia televisiosta, omassa kodissaan. Tällä kaudella on ollut kisassa mukana taas toinen toistaan upeampia lukaaleja! Hieman hassulta tuntuu ajatus, että meidän kompakti paritaloasuntomme on mukana kilpailemassa. Mielenkiinnolla odotan, mitä pisteitä tuomaristo antaa ja näkevätkö he kodissamme jotain mistä eivät pidä tai jotain mikä ei tänne kuuluisi, tai mikä ei olisi tyyliltään yhtenäistä tai missä persoonamme eivät välittyisi jne…. Apuva! 😀

 

Kauhun, jännityksen ja innostuksen tunteet, kaikki iltaa kohden valloillaan! Terassin saimme valmiiksi aamuyöstä juuri ennen kuvauksia ja mietin, että olenko kolmen tunnin yöunien jälkeen osannut sanoa kameralle mitään järkevää! Minulla ei oikein ole muistikuvaa haastatteluosuudesta, saatika omista vastauksistani 🙂 Kuinkahan väsyneiltä me miehen kanssa ohjelmassa näytetään!?

 

Nyt pääsette vihdoin kurkkimaan koko kotiamme videokameran kautta. Sellaista postausta olettekin minulta aiemmin toivoneet, jossa saisitte vielä selkeämmin hahmotettua missä mikin huone ja tila sijaitsee. Osaattekos muuten arvata mihin punaisen maton pistimme? 

 

12.jpg

Tämä leipää mutustava, iloinen neiti tänään televisiossa, kuten perheemme muutkin lapset! Muistathan katsoa Suomen kaunein koti klo 20.05 MTV3. 

Laittakaahan ihmeessä kommenttia ja ajatuksia myös ohjelman jälkeen. Minä täällä jänskään!

 

Suvi

29 kommenttia “Suomen kaunein koti tänään meiltä!

 1. Vau, upeeta. Varmasti jännittää. Minuakin jännittäisi tosi paljon, mutta toisaalta aivan innoissaan. Ehdottomasti olen tänään television äärellä. 🙂 Nyt varmasti televion kautta hahmotan kauniin kodinne paremmin! 🙂 -Charmed White-

 2. Oo, jännää!! ehdottomasti ohjelma mikä pitää aina maanantai-iltaisin katsoa tv:stä ja nyt vielä suuremmalla innolla odotan illan jaksoa! 🙂

 3. Teidän kodissa käyneenä, ei kyllä tarvitse yhtään hävetä osallistumista tähän ohjelmaan!! 🙂 Odotan innolla illan jaksoa ja mitä tuomarit sanovat! <br />
  <br />
  PS: Punaisen maton paikka on kyllä ihan oikeutetusti siellä missä pitää! 🙂

  1. Jälkikäteen ajateltuna joo, mutta silloin kun kuvausryhmä oli tulossa eikä mikään ollut valmista, niin voi sitä stressin määrää! Useita viikkoja stressasin ja meinas epätoivo iskee kun aikataulu pihan suhteen oli jäljessä ja vähän periaatteessa pettikin 😉

 4. Ehdottomasti telkkarin äärellä! Ja vaikken kodissasi ole koskaan käynytkään, veikkaan, että punaisen maton on pakko olla saunassa. 🙂

 5. Olipas mahtava nähdä teidän kotia kunnolla. Olen ihaillut juttujasi täällä blogissa…tyttärenne huone on niin syötävän suloinen, etten millään malta odottaa oman prinsessan huoneen sisustamista. Hieno koti teillä 🙂 Ja vielä lisätäkseni, mahtavaa ettei kaikki ole jotain super kallista designeria vaan normaalilla ihmisellä on myös varaa haaveilla samanmoisia 🙂

  1. Kiitos paljon! Ihanan kommentin olet jättänyt &hearts;<br />
   Tämä on tavallisen perheen koti, missä on yhdistettynä niin Ikeaa kuin designia ja minun mielestäni kulkevat sulassa sovussa käsikädekkäin 😉

 6. Täältä tulee kaksi 10 😀 !!!! <br />
  Minä ja tytär rakastuttiin asuntoonne. Etenkin tytär pisti silmät &quot;liian isoon&quot; sohvaan. ja iso pony. se on pakko hankkia joskus vaikka käyttöhän sille ei ole, vaan ihan koristeeksi. <br />
  Teidän perheen koti oli jakson voittaja 😀

  1. Kiitos!!! 😀 😀 😀 Hieman jäi seiskarivistö kaivelemaan. Olihan se pettymys! &quot;Liian isoa&quot; sohvaa emme vaihtaisi pienempään, vaikka olisi pakko. Se on juuri tuohon tilaan täydellinen meidän perheen röhnötykselle ;)<br />
   Ponysta lapset pitäneet kovasti myös!

  1. Kiitos! Kyllähän päälimmäiseksi harmitus toki jäi, mutta onhan tämä meidän koti ollut arvosteltavana ennenkin. Eihän kaikki blogin lukijatkaan tykkää ja toiset tykkäävät sitten taas ihan kauheasti. Kannattaa lukea uusin postaukseni, missä käyn ajatuksiani läpi isommalla mittakaavalla yrittäen vastata tuomareiden ristiriitaiskommentteihin. <a rel="external nofollow" href="https://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2014/10/ei-jatkoon-ajatuksiani-ohjelmasta&quot; target="_blank">https://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2014/10/ei-jatkoon-ajatuksiani-ohjelmasta</a&gt;

 7. Mä en tykännyt.eikä pahalla.oma maku vaan niin erilainen.jotenkin liikaa kaikkea,blingiä,erivärisiä valoja ym.minusta voittaja oli oikea.mutta rohkeita olette ja jokainen sisustaa itselleen.

  1. Ei haittaa, eihän kaikki ole kaikkia varten. Tämä onkin meidän näköinen koti &hearts; Kovin olivat eri tyylisiä kaikki kilpailevat kodit keskenään.

 8. Äitini kanssa oltiin yhtä mieltä, että teidän koti oli paras kolmesta. Ärsyttää tässä ohjelmassa kun tuomarit menevät jotenkin henkilökohtaisuuksiin arvosteluissaan. Minusta pelkkä kotien esittely ja ihastelu riittäisi sekä pisteet perään. En voisi sietää jos joku tulisi haukkumaan kotiani tai rakastamiani esineitä, saati parasta eli sisustusmakuani 🙂

 9. Ehdottomasti olen sitä mieltä, että teidän koti olisi ansainnut sen finaalipaikan &hearts; Te onnelliset kuitenkin saatte nauttia omasta kauniista kodista aina 🙂 Niin ja mikä väsymys? 🙂

 10. Olen todella pettynyt tämän iltaiseen jaksoon 🙁 Tuomarit olivat aivan väärässä teidän kodin suhteen.Sen olisi kuullut päästä ehdottomasti jatkoon!!!No,mutta mennyt mikä mennyt :/ Ette muuten näyttäneet miehenne kanssa yhtään väsyneiltä televisiossa ja puhuittekin erittäin asiallisesti 🙂 Hyvää loppu viikkoa sinulle ja teidän ihanalle perheellenne ♥

  1. Hih! Niin minäkin! :D<br />
   <br />
   Onneksi olimme suht freesin näköisenä, en olisi uskonut. Jäi vain muistikuva älyttömästä väsymyksestä ja kolmen tunnin yöunista, millä välillä Alessia herätti peräti 3 kertaa. Melkoinen urakka sen terassin kanssa, mutta valmista tuli! Kaippa se kannatti ;)<br />
   <br />
   Kiitos Samoin Sinulle &hearts;

  2. Voi kiitos ihana Satu Jii! <br />
   Ensimmäistä kertaa olin telkkarissa ikinä! :D<br />
   Yöllä piti vielä patukat päähän vääntää, jotta aamulla olisi kiharat ;)<br />
   Kyllä ylpeitä olemme &hearts; Niin paljon ei voi itseensä lannistumista ottaa, vaikka jäikin hieman kaivelemaan.

 11. Ihana koti teillä on. Omakin sisustusmaku on enempi jatkoon päässeen suuntaan, mutta selvästitykkäät sisustuksesta ja tosi kaunista teillä oli! Noilla tuomareilla nyt on aina aivan ihme kriteerit..ei ollenkaan valtaväestön makumieltymysten mukaisia. Itse en ymmärtänyt ollenkaan tota huonekalujen mittasuhteiden moittimista. Hyvin ne mun silmään istui. Onneksi tärkeintä on se, että koti on itselle tehty ja että itse viihtyy! 🙂

 12. Voi taivas, että harmitti tämän jakson jälkeen! Siis seiskarivi… WHAT??? Aivan väärä koti meni jatkoon, teidän olisi ollut se oikea. Tuomarien kommentit ovat täysin ristiriitaisia, sanoivat sohvanne olevan liian iso ko. tilaan ja viimeisen kohteen paljon pienemmän tilan isoa sohvaa kehuttiin tilaan sopivaksi… Ironista! 😉 Itse ihastuin ensimmäiseksi juuri sohvaanne, jossa on varmaan niin ihana löhöillä perheen kanssa. Mistä muuten olette sen hankkineet? Lisäksi kommentit levottomuudesta eivät nyt varsinaisesti osuneet omasta mielestäni teidän kotiinne, vaan juuri siihen tuomareiden valitsemaan kotiin. Yhtään siis kahta muuta kotia väheksymättä, jokaisellahan on oikeus sisustaa kotinsa juuri sellaiseksi, että itse siellä viihtyy. Nauttikaa ihanasta kodistanne 🙂

 13. Suomen kaunein koti on rikkaille tuunattu elvistelyohjelma. Olettekö törmänneet ohjelmassa yhteenkä 80 neliön rintamamiestaloon, no ette koska ovat liian pieniä ja halpoja. Pitää olla vähintään 200-300 neliötä tilaa kaunis ja arvokas kaakeliuuni on myös poikaa eikä tuppeensahatut saunan seinät myöskään ole miinusta. Vielä kun siihen tömäyttää 3000-4000 egen kiukaan niin vot kelpaa telkkarin eliitti ohjelmassa esitellä. Keittiöön iso saareke jossa kaasuliesi, sellainen ei rintamamiestalon köökkiin mahdu koska köökin koko on noin 3X4 metriä. Kylpyhuoneessa pitää olla poreamme pari suihkua, sellaisia jotka ropistaa veden hartioille kuin kevätsateen.<br />
  Pihalla sitten pitää olla lasitettu huvimaja, niin suuri kuin vain tehtaalta saa ostettua. Paria kotaakaan ei pidä aliarvioida, pihasauna mielellään savusellainen on myöskin plussaa. <br />
  Jotain jäi varmaan vielä mainitsematta, mutta joku voi lisätä jos tälle elitistiselle sivuille joku vähempiosainen kansalainen eksyy, mutta tuskinpa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *