Pääsiäisen aikaa & tunnustuksia

IMG_5988.JPG

Keltainen väri kevään tuo! Sitä janoaa nimenomaan tähän aikaan vuodesta ja kun kesää kohti mennään. Pääsiäinen on juuri hyvä tilaisuus tuoda sitä kotiin ja saada kaivattua kevättä rintaan 😉

IMG_5992.JPG

                                                    Kippis juhlapyhille ja rakkaille ystäville!

Pääsiäisen herkkusuklaaleivos! NAM! 😛
Oksat sai keltaiset sulat kylkeensä pääsiäisen ajaksi. 
Eipä tarvitse hakea pajuja, kun ajaa melkein saman asian 🙂
IMG_5996.JPG

                       Kukahan käynyt jo rohmuamassa kaikki pupun vartioimat suklaamunat!?
                                           Ei ainakaan Erin… olisko äiti itse;)

IMG_5999.JPG

                                                                         -Suvi-

Sain viimeviikolla peräti kaksi Kaunis blogitunnustusta! Suuret kiitokset niistä <3 Teidän kommentit ja positiiviset palautteet pitävät blogini elossa. Palaan tunnustuksien tiimoilta asiaan vielä myöhemmin ja jaan tunnustukset eteenpäin 🙂

kaunisblogi.jpg

5 kommenttia “Pääsiäisen aikaa & tunnustuksia

  1. Siis pakko jäädä seuraileen tätä blogia, aivan ihanan näköinen koti sulla! &lt;br /&gt;Tykkään itekin sisustusjutuista, jotenkin vaan tuntuu ettei ole rahaa tai ideoita sellaisen näköiseen kotiin minkä todella haluaisi.&lt;br /&gt;Mutta käynpä täällä ihastelemassa ainakin :)&lt;br /&gt;Hyvää pääsiäistä!&lt;br /&gt;Terkuin puolivuotiaan tyttelin äiti Hämeenlinnasta:)

  2. Kiitos ja tervetuloa mukaan! 🙂 Ihanaa, että sullakin kotona pikkuinen! Ei muuta kuin mulle ripsiä laittamaan piakkoin, niin tutustutaan ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Sisustaa voi kyllä pienelläkin rahalla ja vaikka kirpputorilöydöillä, kunhan vaan tyyli ja värimaailma saadaan hiottua yhteen. Myös kaikki turha kannattaa karsia tai ainakin laittaa piiloon näkösältä, sillä se tuo jo paljon tilan ja siisteyden tunnetta. Eikä kaiken missään nimessä tarvitse olla aina kallista, sillä edullisiakin kauniita asioita ja sisustusesineitä on olemassa. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Meidänkin talossa saattaa olla joitakin kalliin näköisiä sisustusesineitä ja osa toki onkin, mutta PALJON olen löytänyt ihan halpisliikkeistä ja sitten itse vähän tuunaillut esim. purkkeja ja purnukoita tarroin ja nauhoin yms. Niistä ei ikinä uskoisi, että ne on maksaneet kympin tai kaksi, kun näyttää kalliilta. :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ei muuta kuin luovuutta ja kekseliäisyyttä peliin! 😀 Ja toki yritykseeni (mitä olen siis juuri parhaillaan perustamassa) kuuluu myös sisustussuunnittelu, jos konsultaatiota haluat 😉

  3. Olen ihan samaa mieltä tosta tavaroiden piilottamisesta, se on vain valitettavan vaikeaa kun talossa asuu mies joka enemmän käytännön kuin kauneuden kannalla :D&lt;br /&gt;Oman kokemuksen mukaan tosiaan kaikki kauniit sisustustavarat on kalliita, täytyisi kyllä oikeasti alkaa kiertään kirppareita tai oppia omin keinoin tuunailua. Ei ole ensimmäinen kerta kun kuulen ettei ne välttämättä olekaan niin kalliita kun käyttää mielikuvitusta :)&lt;br /&gt;Noi sisustustarrat on kyllä aivan ihania. Ja vaalea/valkoinen on mun ehdoton suosikki sisustuksessa, vähän arka väri vaan etenkin vauvan kanssa:)&lt;br /&gt;Pidän ehdottomasti mielessä ton ripsijutun!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *