Vihdoin oma blogi!

Pitkän haaveilun jälkeen päätin vihdoin tarttua tuumasta toimeen. Nyt alkoi mammaloma ja viimeisiä hetkiä puristetaan vielä raksalla, jotta saadaan talo valmiiksi ennen vauvan tuloa. Aika on tiukilla, mutta nyt oli hyvä hetki vihdoin startata blogi käyntiin 🙂

Tulevaisuudessa pääsette kurkkimaan kaikista tärkeimpään, eli kotiimme ja perheeseemme <3
Paljon saatte valokuvista ihastella myös sisustusta, puutarhaa, leipomista, askartelua, vanhojen tavaroiden tuunausta ja näpertelyjäni ylipäätään.

Toivottavasti tykkäätte 🙂

21.12.2010.JPG

                                         Masuasukkia odotellessa 🙂 Ultra aivan alkuviikoilta <3

P1130849.JPG

                                Muistaakseni raskausviikko 27… ja loppu pelkkää masun kasvua 😉

4 kommenttia “Vihdoin oma blogi!

  1. Olipas tosi mukavaa kun laitoit blogin pystyyn, pääsee teidän elämää kurkkimaan vähän tarkemmin, fb:ssa ei kuitenkaan kovin pitkiä sepostuksia pysty kirjoittamaan. 🙂

  2. Kiitos 🙂 Ehdottomasti blogini tarkoituksena päivittää kuvia juuri teille ystäville, sukulaisille, kummeille yms… muille ketä vain kiinnostaa. Tätä kautta pääsee helposti seuraamaan perheemme elämää ja arkea, kiireessä kun muuten tulee valitettavasti pidettyä aina niin vähän yhteyttä. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Olen itsekin aivan innoissani uudesta harrastuksesta ja ainakin tulee touhuttua mammalomalla nyt myös omien juttujen parissa ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Suvi

  3. Siis wau..Sä olet Suvi nero ja niin taitava käsistäs 🙂 Ihanaa nähdä teidän elämää ja arkea ja mitä kaikkee ihanuuksia sä keksit tehdä..tää oli tosi mahtava juttu ja niin hyväkin kaikenlisäks..ilolla lueskelin sun kuulumisia ja kattelin ihania kuvia..onnea loppu odotukseen ja hirmusesti kesä haleja sulle &amp;lt;3

  4. 🙂 Paljon kiitos ihanista kommenteista! Kiva, kun on aktiivisia lukijoita 😉 Halit myös sinne ja ihanaa kesää!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *