Kylässä Jimi Soinila photography

Tässä taannoin vanha ystäväni Jimi kävi meillä kyläilemässä kameran kanssa. Hän otti muutamia kuvia kodistamme, sekä minusta ja Alessiasta, kun ei muita ollut silloin kotona. Blogini uusi, syksyinen muotokuva heti tuossa profiilissa on mm. hänen käsialaansa ja tässä myös muutamia muita ihanuuksia. Heti välittyy ihan toisenlainen fiilis kun joku muu ottanut kuvat, enkä aina minä. Toki kuvaajan ammattitaito ja välineiden laadukkuus näkyy työn jäljessä myös! Mielenkiintoista silti kuinka erilaisia kuvakulmia joku toinen huomaa, mistä perspektiivistä en taas itse olisi osannut kuvia napata. Vielä emme ole ehtineet kuvia oikeastaan käsittelemään, mutta tässä raakakuvina esimakua siitä mitä www.suvisvilla.fi sivuille on tarkoituksena asunnostamme laittaa. Kaikkia huoneita ei kyläilyn aikana saatu kuvattua kun meillä oli niin kamala siivo! Tuttua varmaan kaikissa lapsiperheissä 😉 Muutamiin huoneisiin tein kuitenkin pikaraivauksen ja tässä lopputulos.

 

IMG_4332.jpg

IMG_4364.jpg

Kuvaaja työntouhussa! 🙂

 

IMG_4299.jpg

IMG_4342.jpg

IMG_4479.jpg

IMG_4293.jpg

IMG_4314.jpg

IMG_4321.jpg

IMG_4269.jpg

Ajatella! Aarrekartassani lukee Suomen Kaunein Koti! Enpä vielä tässä vaiheessa osannut ajatella, että meidän koti tulisi olemaan ohjelmassa mukana! Näin ne unelmat toteutuu, jopa vähän niinkuin vahingossa! 🙂

 

IMG_4271.jpg

IMG_4282%20copy.jpg

IMG_4248.jpg

IMG_4256.jpg

IMG_4481.jpg

IMG_4482.jpg

IMG_4246%20copy.jpg

 

Näistä saunakuvista olen kaikkein eniten fiiliksissä, sillä nyt joka ikinen pystyy hahmottamaan minkälainen tila on kyseessä ja millaiset nuo riippulauteet ovat. Tämä on ehdottomasti meidän lempipaikkamme kodissa! 

IMG_4145%20copy.jpg

IMG_4197.jpg

IMG_4191.jpg

IMG_4224%20copy.jpg

IMG_4162%20copy.jpg

 

Muutamat otokset myös meistä.

IMG_4449.jpg

IMG_4532.jpg

IMG_4528.jpg

IMG_4545.jpg

 

 

Tässä vielä kuvaajakomistus itse! Ja ei, ei ole mieheni veli vaikka heissä paljon samaa onkin! 😀

393742_128122827307608_1465249622_n.jpg

 

Jos kaipaat loistavaa ja innokasta kuvaajaa, niin ota häneen yhteyttä! Pääasiassa Jimi työskentelee Tampereella, mutta ajoi kyllä meillekin tänne Helsinkiin asti, joten ei ole nuo hommat taida olla niin paikkasidonnaisia 😉

Postaus toteuttu yhteystyössä Jimi Soinilan kanssa.

Jimin Facebook sivuja pääset kurkkimaan täältä! Sieltä löytyy paljon erilaisia, upeita otoksia.

 

Laiskaa sunnuntaita!

Suvi

 

20 kommenttia “Kylässä Jimi Soinila photography

 1. Oi Wau mitä kuvia! ♥ Olet niin kaunis. 🙂 Ja todella makee sauna. Ihanaa, että teidän koti on Suomen Kauneimmissa Kodeissa. On paikkansa ansainnut. Odotan innolla sitä jaksoa. 🙂

 2. U P E I T A kuvia! Olet Suvi kaunis ja pieni Alessia valloittava. Mukava oli nähdä teidän koti toisen silmin. Se on niin totta, että toinen katsoo ja löytää erilaisia kuvakulmia. Puhumattakaan tietenkään siitä, kun on ammattilainen asialla. Odotan, että pääsen vielä tv-kameran kautta teille "kylään" 🙂

  1. Kiitos SatuJii! Kommenttisi ovat aina niin ihanan lämpimiä ja positiivisia &hearts;<br />
   <br />
   Kohta pääsette &quot;kyläilemään&quot;, jännityksellä odotan 🙂

 3. Katoin heti, että oikun ihana kuva susta! <br />
  Teillä on kaunis koti ja varsinkin tuo saunaratkaisu on aivan ♥

  1. Voi kiitos! 🙂 Oli taitava kuvaaja. Jotenkin aina vähän vaivaantunut olo kameran edessä.<br />
   <br />
   Sauna on kyllä ihana ja vihdoin sen ihanuus saatiin myös valokuviin. Kiitos Jimi!

 4. Heipsan pitkästä aikaa! Ruuhkavuodet, ruuhkavuodet… 😉 <br />
  Ihania kuvia! Jestas, että pikkuneiti on kasvanut! Kävelläänkö teillä jo?

  1. Kyllä, ne todellakin!!!<br />
   <br />
   Kovasti on neiti kasvanut. Kävelee tukea vasten, mutta ei ole ihan vielä itse uskaltanut ensimmäistä askellusta ottaa. Tosin siihen ei varmaan kauaa mene, kun seisookin jo pitkät pätkät täysin ilman tukea &hearts; <br />
   <br />
   Toivottavasti teille kuuluu hyvää &hearts; Mukavaa syksyä!

 5. Aivan mielettömön ihana koti ja upeaakin upeammat kuat ja wou mikä kaunokainen olet &hearts;<br />
  Onko tuo mustavalkoinen seinä tapettia, vai maalattu, haltioissani ahmin vain kuvia, en vielä ehtinyt lukemaan tekstejä, mistä löytyisi valkounen näppis ja hiiri? tai siis mistä omasi ovat? Mulla on valkoinen näyttö, mutta haluaisin myös nuo muut vempeleet valkoisina. Upeaa kauneimpien kotien joukkoon pääsystä, mahtava juttu!! &lt;2

  1. Kiitän 🙂 Seinä on maalattu. Tietsikka on merkkiä levono ja näppis&amp; hiiri myös.<br />
   <br />
   Ohjelma lähestyy, jaiks 😀 3 tunnin yöunilla me siin ruudus sit pällistellään 😉

 6. Alat näyttää vähän elähtäneeltä, mutta ei ihme kun melkein joka kuvassa skumppalasi kourassa. Mielenkiinnolla katson kotisi esittelyn telkasta, katsotaan, katsotaan.

  1. Haha, vai niin. Voi kumpa olisikin skumppalasi useammin kourassa.<br />
   😉 Kyllä ne on nyt vaan menossa nyt ne meidän perheen ruuhkavuodet, eikä paljon maisteltua tule. Ilmeisesti hieman ilkikurisella mielellä olet jaksoamme katsomassa. Aurinkoa vain siispä sinullekin! 🙂

 7. Oi, kuinka kauniita kuvia ihanasta kodistanne. <br />
  <br />
  Muistanko oikein, että olohuoneen sohvanne on koottu ikean KIVIK-divaaneista? Harkitsemme kotiimme vähän samantapaista rakaisua. Haluaisinkin kysyä sohvan osien yhteenliittämisestä. Pystyykö sohvan osat liittämään toisiinsa jollain mekanismilla vai pysyvätkö nee yhdessä &quot;ihan issekseen&quot;:) ?

  1. Kiitos! Oikein muistat. Puristimilla on meillä laitettu sohvat yhteen ja todellakin pysyy kiinni. Patjoja aika ajoittain tönitään kiinni toisiinsa jos lapset olleet reuhuumassa 🙂 Voin kyllä tätä ratkaisua suositella! 😉

 8. AI elähtäneeltä?oispa kiva nähdä Lotan oma naama!Suvi on kaunotar ja koti upea,vaikka oma tyylini erilainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *