Yrittäjän päivä

Ihmiset murehtii läpi elämän mitä muut heistä ajattelevat. Yrittäjänä mun työ on sellaista mitä toiset eivät aina ymmärrä. Joutuu kohtaamaan ennakkoluuloja, väärinymmärretyksi tulemista ja joskus jopa tuomitsemista. Hyviä asioita tapahtuu kuitenkin niille rohkeille, niille joilla on asennetta ja sisua näyttää mitä omalla työllä voi pitkäjänteisesti saavuttaa. Meissä jokaisessa olisi kaikki ainekset menestymiseen. Silti suurta osaa rajoittaa muiden ihmisten mielipiteet. Luovuus on kokeilua, rajojen rikkomista, riskien ottamista, virheiden tekemistä ja hauskanpitoa. Se on sitä kun voi uida vastavirtaan ja näyttää, ettei kaikkien tarvitse tallata samoja polkuja. Massasta poikkeava työ mahdollistaa massasta poikkeavan tuloksen. Mulla on ainakin ihan hulluja unelmia! Siis niin suuria että hyvällä tavalla hirvittää ja niiden toteuttamiseen vaaditaan vähintäänkin  jotakin poikkeuksellista! Unelmoimisen taidon sain vasta yrittäjyyden kautta. Sitä ennen en osannut. Sanotaan että muutos on kivuliasta. Kasvaminen on kivuliasta. Mutta loppupeleissä mikään ei ole niin kivuliasta kuin jäädä jumiin paikoilleen. Yleensä vieläpä johonkin mihin ei tunne edes kuuluvansa.

Yrittäjyys on mun juttu. Rohkeus on mun juttu. Asenne on mun juttu.

Mahtavaa yrittäjän päivää teille kaikille arvon kollegat! ?

Ollaan vahvoja yhdessä!

 

Suvi

 

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *