Mevent hääsuunnittelu

Rakastan kutsuvierastilaisuuksia. Sellaisia missä porukka on hyvillä fiiliksillä, juttelee rohkeasti keskenään ja verkostoituu toinen toistensa kanssa.

Mevent studion avajaisia vietettiin kesällä Tampereella ja oli ihana päästä osalliseksi juhlaa. Erityisen tärkeän tästä teki ystävieni menestys, yksi perustajista on Alessian kummitäti, pitkäaikainen ystäväni Jenni Kinnari. Olen super onnellinen siitä, kuinka hän on löytänyt kutsumuksensa juhlasuunnittelun parissa ja on vieläpä pirun hyvä siinä. Meventweddings on ehdottomasti Suomen ykkönen, mitä tulee juhlien järjestämiseen. Kannattaa mm. käydä ihastelemassa heidän Instagram feediä täällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koko ilta oli aivan viimeisen päälle!

Suolaiset herkut tuli Kalaneuvokselta,

ja Say It with a Caken Mona oli loihtinut kaikki makeat tarjoilut.

Viinityttää kuohuvista rakentui skumppatorni ja baari.

Fentimans Finland piti meidät drinkeissä koko illan. Itse kävin tosin jatkuvasti tilaamassa moctaileja, mutta ai että, kun nekin oli hyviä!

Huikea idea oli myös Elina K glitter Bar! Sain tästä mahtavan inspiraation myös meidän tuleviin juhliin! Porukalla oli toinen toistaan hienompia glitterimeikkejä. Kimaltava parta on kyllä tän kesän hitti, ainakin jos multa kysytään.

 

 

Kiitos mahtavista kekkereistä Mevent! Haluan koko sydämestäni toivottaa teille erittäin menestyksekästä yrittäjäpolkua.

Lukijoilleni lämmin suositus näistä leideistä! He osaavat hioa juhlat jokaista, viimeistä yksityiskohtaakin myöden! Itse asiakkaalle jää sitten enää vain se tärkein, eli juhliminen.

 

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *