Kylpylähotelli Sani Kalajoki

Yhteistyöpostaus

Tänä kesänä meidän perhe on reissannut pitkin suomea. Toive tuli itseasiassa alunperin lukijoiltani. Mitä kivoja paikkoja lapsiperheille kotimaasta löytyy? Olemme käyneet mm. Tampereella, Joensuussa, Seinäjoella, Vaasassa, Parkanossa, Tuurissa, sekä Kalajoella. Kaikkia meidän reissuja on päässyt seuraamaan mun Instan stooreista. Erityisesti Kalajoen reissu jäi näistä vahvasti mieleemme ja sinne pitää päästä uudemman kerran. Olin kuullut Kalajoenhiekoista ja kauniista hiekkasärkistä, mutta kohde oli itselläni vielä näkemättä. Majoituksia googlatessani vastaan tuli kylpylähotelli SaniFani, minkä vierestä löytyy myös Jukupark. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että olisiko tämä se meidän kohde. Santas´s resort ketjuun kuuluva kylpylähotelli Sanin sijainti oli täydellinen, sillä heti hotellin vierestä löytyi hiekkasärkät ja paljon erilaisia palveluita. En olisi ikimaailmassa uskonut olevani suomessa! Olisin paikantanut itseni jonnekin päin Etelä-Eurooppaa. Palmut ja aurinko vain puuttui.

 

Perille saapuessamme meitä odotti tavallisen huoneen sijasta aivan mieletön sviitti! En osannut edes kuvitella, että suomessa on näin tyylikkäitä majoitusvaihtoehtoja. Tämä meni ehdottomasti top luokkaan! Valtavan kokoisesta huoneistosta oli maisemat suoraan merelle. Meillä oli oma keittiö, makuuhuone ja jopa sauna. Lasitettu terassi kiersi koko asunnon ympäri ja pelkästään tuossa parvekkeella olisi viihtynyt tunti tolkulla.

Tässä lyhyt video meidän saapumisesta tähän upeaan sviittiin!

 

 

 

 

 

 

 

Meidän harmiksemme ilmat ei juuri tuona viikonloppuna suosineet. Koko suomessa oli kylmä ja Kalajoenhiekat ihasteltiin pääosin huoneistosta käsin. Voin vain kuvitella kuinka upea tämä paikka on aurinkoisella helleilmalla. Silloin tarkenee polskutella myös ulkovesipuistossa. Onneksi SaniFanin kylpylässä oli +30 asteen tropiikki ja nautimmekin siellä olostamme peräti kolmena eri päivänä. Alessia oli aivan onnessaan, sillä siellä oli vesiliukumäki ja neiti oppi tällä reissulla uimaan kellukkeiden varassa. Äidin suosikki oli ehdottomasti turkkilainen höyrysauna ja isi tais nauttia eniten virtaavasta joesta.

 

 

Uinnin lomassa tulee aina nälkä! Ja koska olen ehdoton foodie, niin syöminen näyttelee aina suurta roolia. SaniFanista löytyy oma ravintola ja ihan hotellin vieressä kävelyetäisyydellä on useampia eri ruokapaikkoja. Erityisen iso plussa Pihvitupa nimiselle ravintolalle! Koko meidän matka oli yhtä kulinaristista nautintoa, sillä kävimme siellä syömässä moneen kertaan.

 

 

 

Bonus maininta myös hotellissa olevasta lasten leikkipaikasta. Se oli kiipeilytelineineen kuin HopLop minikoossa. Ulkoahan olisi löytynyt tekemistä vaikka kuinka paljon, mutta me vilukissat nautimme pääosin lämpimästä kylpylästä ja meidän sviittihuoneistosta. Ens kerralla manifestoidaan sitten hellesäät ja päästään kokemaan myös tuo iso vesipuisto. Lapset jo odottavat että viimeistään ens kesänä tehdään tuonne uusi reissu. Eriniä luonnollisesti harmitti, kun oli tällä kertaa toisaalla nauttimassa kesälomastaan, joten seuraava matka tehdään sitten koko perheen kera.

Erittäin lämmin kiitos Kylpylähotelli SaniFanille mukavasta vastaanotosta ja onnistuneesta someyhteistyöstä. Nähdään pian uudelleen! 🙂

 

 

Jos teillä on perheloma tiedossa, niin tässä vielä yhteystiedot

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani
Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy
Jukupolku 5
85100 Kalajoki

p. (08) 4692 500
[email protected]

 

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *