Synttäritarjoilut ylisöpön suklaajuustokakun kera

Mihin tämä aika on mennyt? Meidän kuopus, neiti Alessia 5 vuotta!

Onnea!!!

 

Viikonloppu meni juhliessa niin ystävien, kuin sukulaisten kesken. Panostin taas tarjoiluihin, mitkä saikin vierailta paljon kiitosta. Monesti ihmiset miettii synttäritarjoiluita ja leipomisia, joten toivotaan, että näistä kuvista ja videoista saisi jotakin inspiraatiota.

Yleensä Alessian kummitäti, Juhlahumua Jenni on toteuttanut meidän kaikkien juhlien somistukset, valitettavasti tällä kertaa hän ei kuitenkaan päässyt paikalle, joten suunnittelin ja toteutin kaiken itse.

 

Neiti hieman malttamattomana odottaa, että koska pääsis kimppuun 😀  Tämä ”sekalautanen” on super näyttävä ja silti älyttömän helppo toteuttaa!

Tämä lautanen ei muuten oikeasti ole tarjotin, vaan takkatulialusta. Ostin näitä aikoinaan pari kappaletta Clas Ohlsonilta, sillä tämä oli ainoa tarpeeksi iso käyttötarkoitukseensa.

 

 

Muumionakit ovat olleet tämän vuoden hitti! Niitä haluttiin taas juhliin, ja mikäs sen sopivampaa, kun kerran on kyse lastenjuhlista. Kyllä maistui!

 

Synttärikakun tein itse. Rakastan juustokakkuja ja teen niistä usein erilaisia variaatioita. Ajatuksenani on sellainen ”mitä milloinkin” mentaliteetti. Ei se ole niin justiinsa, vaan heittelen sekaan kokeilumielessä kaikenlaista. En käytä kakuissani ollenkaan liivatteita.

 

 

Näistä herkuista syntyi kakunkoristeet. Täytyy sanoa, että jopa omasta mielestäni synttärikakusta tuli tällä kertaa erityisen nätti ja herttainen, suorastaan ylisöpö! Siinä on koristeluissa käytetty niin marenkia, vaahtokarkkeja, ranskanpastilleja, tikkareita, suklaata kuin keksejä.

Tästä pääset katsomaan videon kakun koristelusta 🙂 Ja perään vielä toinen video sulatetulla suklaalla kuorruttamisesta.

 

 

 

Voi sitä riemua, kun ne vieraat vihdoin saapui!

 

 

Lapsille oli tottakai oma juhlapöytä.

 

Pikkuvieraat <3

 

 

Eihän näitä pieniä söpöläisiä voi olla ihastelematta.

 

Huh! Juhlat ohi! Nyt saa tämä äiti rentoutua 🙂

Kiitos vielä teille rakkaat, jotka olitte tekemässä Alessian päivästä tärkeän <3

 

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *