Äkkilähtö Dubaihin

Meidän edellisestä lomasta on jo hetki aikaa ja päätettiin Jaken kanssa lähteä extempore reissuun, joten varattiin äkkilähtö Dubaihin. Nyt on sellainen lomantarvefiilis, vaikkakin reissu onkin puoliksi myös työmatka 😀 Jos kerran voi valita, niin töitä on kivempi tehdä auringossa, kuin kaamoksessa. Ja hyvä, että napattiin tämä kohde, sillä meillä on muutamia tiimiläisiä eri puolilla emiraatteja ja tarkoitus onkin nyt samalla palaveerata heidän kanssaan. Halutessaan päästään niin lomatunnelmiin, kuin työhaasteisiin yhtäaikaa ja siitäkös minä tykkään. En kuvitellutkaan, että voisin työn tarjoamasta arjesta näin paljon nauttia.

 

Matkakohteita selaillessamme Arabiemiraatit oli vahvasti se mikä nousi nyt viikon reissuna ylitse muiden. Kriteereinä oli suorat lennot, suht lyhyt lentomatka (vajaa seitsemän tuntia) sekä takuuvarma lämpö. Meitä viehättää Dubaissa myös se suuruudenhulluus koska uskon, että tuolla jos jossain saa myös uutta inspiraatiota omaan työhön ja elämään ylipäätään. Ja inspiraatiolle on aina tilaa! <3 Dubai on itseasiassa kuulunut mun unelmakarttaan jo muutaman vuoden, eikä siellä ei ole tullut vielä aiemmin käytyä. Samalla reissulla ollaan koettu myös Sharjah, Abu Dhabi ja siellä erityisesti Sheik Zayed Grand Mosque. Olen nähnyt tästä mestasta aivan mielettömiä kuvia <3 Ja nyt pääsimme vierailemaan sinne itse <3 Muita nähtävyyksiä on niin Burj Khalifa, Burj Al Arab, kuin Palmusaaret, Marina sekä Mall of the Emirates.  Kuvapläys tulossa matkan jälkeen ja mun Instasta kannattaa seurata meidän reissua.

Suvi

6 kommenttia “Äkkilähtö Dubaihin

  1. Luinkin näitä jonkin verran sillä Sharjah, missä yövyimme on kaikista vanhoillisin näistä Emiraateista. Siellä liikuin pidemmässä mekossa, mikä peitti niin polvet kuin hartiat. Dubaissa sen sijaan ei ole väliä vaikka olis shortseissa tai minihameessa. Se on niin länsimaalaistunut, että ei ole enää merkitystä. Paljon siellä näki porukkaa pienissä hepeneissä pitkin kaupunkia. 9/10 koko Dubain ihmisistä on muita kuin paikallisia. Kansainvälisyyksien kirjo on aika mittava.

   1. Tämä ei kyllä pidä paikkansa. Paikalliset eivät pukeudu paljastaen polvet tai olkapäät, vain turistit, jotka ajattelevat ei minun tarvitse, kun ei nämä muutkaan.

    Olen asunut maassa ja kyseisessä kaupungissa. Jos jää kiinni liian paljastavasta pukeutumisesta saa vähintään lähtöpassit töistä.

 1. Heippa!

  Ollaan jo useamman kerran käyty Dubaissa mieheni kanssa, mutta edelleen on Abu Dhabi näkemättä. Nyt ollaan lähdössä taas uudenvuoden viettoon sinne ja jospa nyt sinnekin. Seurasin vaan instassa ..se temppeli alue näytti todella upealle! Ollaan vietetty viikot Furaijahissa sekä Ras Al Khaimahissa..mut nyt on kyllä Abu Dhabi nähtävä?..teillä oli auto vuokralla…oliko ok?

  Mukavaa Joulun aikaa!

  1. Kuulostaa hyvältä! Juu meillä oli auto vuokralla. Tuli maksamaan bensoineen ja tietulleineen 24h ajalta about 50 € eli ei juuri mitään. Teen temppelistä vielä oman postauksen, koska se oli niin upea! Ehdottomasti suosittelen ottamaan päiväreissun sinne 🙂

   Ihanaa Joulua ja loistavaa matkaa teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *