Talousvalmentaja Sanna Spårmanin haastattelussa

Toissa päivänä tuli ulos minun haastattelu Talousvalmentaja Sanna Spårmanin artikkeliin. Aiheena oli äitiys, business, raha ja aika, sekä kuinka nämä kaikki yhdistetään keskenään. Artikkelissa kysytään mm. mikä olisi sellainen työ, mitä voisi tehdä kotoa käsin. Työtä joka ei ole aikaan, eikä paikkaan sidonnainen. Ja minä vastaavasti kysyin “jos sinulla olisi kaikki maailman raha ja aika, niin mitä tekisit”? Tällaisia asioita pohdin useinkin, sillä näin saan laajennettua omaa ajattelumaailmaani, sen sijaan että kutistaisin sitä. Mahdollisuuksia tulee eteen kaikkialla! Siitä sitten vaan manifestoimaan, että mitä oikeasti haluamme.

Käy ihmeessä lukemassa haastatteluni täältä.

 

 

Kuten tekstissäkin tuli ilmi, niin kaikelle ja kaikille löytyy aikaa 🙂 <3

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *