Häätapahtuma With Love

Ihanan inspiroiva ja tunnelmallinen Häätapahtuma With Love vietettiin toissa viikonloppuna Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa. Pidin erityisesti siitä, ettei kyseessä ollut mitkään perusmessut, vaan ihanan erilainen totutus tuleville hääpareille. Kuvailisin tapahtumaa hurmaavaksi, idylliseksi ja intiimiksi. Alan ammattilaisiin pääsi kunnolla tutustumaan ja tapahtuma olikin loistava nimenomaan verkostoitumiselle. Erityiskiitos Juhlahumulle mahtavista järjestelyistä ja VIP kutsuvierastilaisuudesta.

Miten upeat puitteet Vanajanlinnan miljöössä <3

 

VIP tilaisuus ennen varsinaista häätapahtumaa

 

 

Miss Suomi finalistit esittelemässä hääpukuja

 

 

 

 

Ihastuin tähän kaksiosaiseen pukuun, ja ylipäätään siihen, että hääpuku voi olla kaksiosainen

 

 

 

Kaikki viimeisen päälle kauniisti esillä

 

 

 

 

 

 

Hääkakkumaistiaiset Say it with a cakelta <3 Mona tekee upeimmat, sekä herkullisimmat kakut mitä tiedän ja kaikki on gluteenittomia.

 

Say it with a cake!

 

Juhlahumua Jenni, sekä Juhlakirsikka Micu pitivät tuleville hääpareille workshopin. Aiheena mitä ottaa huomioon ennen häitä, sekä hääpäivänä.

 

Tahdon! <3

 

With Love kokosi kaikki hääpäivää varten tarvittavat osa-alueet yhteen. Tämä oli ensimmäinen kerta kyseiselle tapahtumalle ja todella toivon, että se saa jatkoa. Näytteilleasettajia oli nyt ensimmäisellä kerralla vain kourallinen, mutta jokaisesta kategoriasta oli ammattilainen paikalla. Uskon, että ens vuonna saavat lisää näytteilleasettajapaikkoja.

Vietimme mieheni kanssa ihanaa syyspäivää nauttien häähumusta hääpukunäytöksineen ja workshoppeineen. Aamupäivän VIP vierastilaisuus oli todella kiva! Siihen kuului herkullinen buffet pöytä, sekä kuohuvaa. Miss Suomi finalistit kävivät esittelemässä uusimpia hääpukutrendejä ja eri hääjärjestäjät kertoivat hieman työstään juhlasuunnittelijoina. Juontajana häätapahtumassa oli entinen missi Satu Aarnio. Tässä vielä videokooste päivän kohokohdista. Otin tämän alunperin mun Instagramiin, mutta koska video on kuvattu pystyssä, niin osalta on ”päät poikki”.

 

Meidät häät 2019

Jaken kanssa emme ihan aina edes muista tai oikeastaan tajua, että olemme ens vuonna menossa naimisiin. Tämä tapahtuma toimi hyvänä inspiraationlähteenä ja muistutuksena, että nyt saa alkaa suunnittelemaan tulevaa. Virittäydyttiin ikään kuin tunnelmaan. Meille on toistaiseksi epäselvää, että vietämmekö häitä maaliskuussa Balilla, vai syksyllä Malediiveilla. Oli kumpi hyvänsä, niin hienot niistä tulee joka tapauksessa. Itse alan enemmän kallistumaan Balin suuntaan siitä syystä, että suurin osa meidän ystävistä on siellä. Meidän firma tarjoaa meille vuosittaisen ilmaismatkan ja tänä vuonna viiden tähden kohteena on juurikin tuo Bali. Malediivit on ehdottomasti se meidän paikka, mutta sinne ei todennäköisesti tulisi kuin muutama tuttu, jos sitäkään. Malediiveille voimme lähteä sitten vaikka häämatkalle.

Loppupeleissä itselleni on aivan sama kumpi vaihtoehdoista valitaan, sillä molemmat on upeita kohteita. Se mikä merkitsee, on ainoastaan tuo minun mieheni ja kuinka saamme jakaa tärkeän päivämme yhdessä. Vihdoin minulla on se oma sielunkumppani ja muulla ei ole merkitystä. En enää oikeampaa ihmistä voisi rinnalleni kuvitella. Kiitollisuuden sanat ei riitä kertomaan kuinka onnellinen hänestä olen.

Suvi

 

Suvi / Suvisvilla - -

Häätapahtuma With Love” kommentit

  1. Ihania kuvia tapahtumasta ja kiva kerrankin nähdä tavallisia ihmisiä uikkareissa,eikä aina malleja tms.Ihania tulevia häitä/odotusta!❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *