Olohuoneen sisustus

Miten tämä aika meneekin näin nopeasti! Ajatella, että nyt eletään jo yli lokakuun puolenvälin. Tällä viikolla meillä on tulossa taas työmatkaa ulkomaille, mutta nyt viihdytään sitäkin enemmän kotona ennen reissaamista. Tässä nykyisessä kodissamme olemme asuneet jo 9 kk, vaikka tuntuu, että vastahan me muutettiin. Tuparitkin on vielä pitämättä! Kodin viihtyvyys ja siellä vallitseva hyvä energia on mulle kaikki kaikessa. ”Uudessa” kodissamme on sen verran mukava olla, ettei täältä käytännössä haluaisi edes poistua. Monta kohtaa kodistamme on vielä tänne blogin puolelle laittamatta, Instagramissa on sitten senkin edestä.  Mietin, että käydään näitä tiloja läpi edes yksi postaus kerrallaan ja tällä kertaa tarkastellaan meidän olohuoneen sisustusta. Aika design painotteisilla huonekaluilla on menty täällä. Rakastan niin suomalaista, ruotsalaista kuin tanskalaista designia. Kaikki sisustus kestää aikaa ja arvon säilytystä. Pidempiaikaiset, tarkoin harkitut hankinnat on niitä mihin minä tykkään panostaa.

 

Nämä Parolan rottingin kauniit lyhdyt sopii jokaiseen vuodenaikaan, mutta etenkin nyt syksyllä on kiva poltella näissä kynttilöitä ja joulun alla näihin voi laittaa vaikka jouluvalot. Lyhdyt onkin vaellelleet ympäri meidän asuntoa, sillä ne sopisi joka huoneeseen 😀 Tuon helppotekoisen kranssin askartelin Parolan rottingin kutsuvierasillassa.

 

Olin yksi niistä, joka viimeiseen saakka koitti etsiä itselleen kuparin väristä Marimekon Tiiliskivi tyynynpäällistä, mutta ne oli joka paikasta loppu! Koska en sisustusunelmaani saanut, niin tyydyin samanväriseen, H&M Homesta ostettuun päälliseen.

 

Keittiössä on meillä sen verran vähän kaappitilaa, että oli ihan must laajentaa. Hyvin toimii tämä Ikean special edition lasivitriini.

 

 

 

Suuri rakkauteni tämä Adean Botanic shelf hylly <3

 

 

Tämä avaruus on yksi parhaista asioista kodissamme! Kattokorkeus on jossakin 6-7 metrin tienoilla.

Valaisimet käytiin asentamassa koottavien telineiden avulla. Huoltomies tuli ensin tikkailla, mutta ei niillä ollut toivoakaan päästä ylös asti. Myöhemmin rakensivat telineet sisälle. Varmaan 2 tuntia meni rakentamisessa ja 3 minuuttia lamppujen asennuksessa. Ihan äkkiä en pääse siispä lamppuja vaihtamaan, jos jossakin kohtaa olisi toiveissa uudet. Nyt mentävä siispä näillä Menun valaisimilla.

Konjakkinahka & terrakotan väri <3 Niitä sopivasti ripoteltu pitkin asuntoa.

 

Adean Bon sohva on ollut ihan superostos! Se on kaunis, ryhdikäs, tyylikäs ja ajaton. Sohvalla on mukava istua, eikä se upota. Kaikki sohvat ei muotoilultaan sovi keskelle huonetta, mutta tämä yksilö sopii tarkoitukseensa täydellisesti. Kannatti panostaa, vaikka hieman kirpaisikin. Lämmin suositus, jos jollakin on uusi sohva harkinnassa. Päällisiksi on olemassa vaihtoehtoja ja värejä aivan valtavasti.

 

 

Vietämme paljon aikaa meidän olohuoneessa. Koen tilan todella viihtyisäksi ja iltaisin tunnelmalliseksi. Nyt on panostettu sellaisiin valintoihin, ettei ihan äkkiä tarvitse hankkia mitään uutta. Myös tämä &Traditionin sohvapöytä on pitkäikäinen ostos. Onneksi design pitää hyvin arvonsa.

Mitäs ajatuksia teillä herää?

 

Ihanaa viikon jatkoa! Menen tästä juuri kasvojen mikroneulaukseen. Niistä tulossa tänään lisää Instagram stories kohdassa.

 

Suvi

4 kommenttia “Olohuoneen sisustus

  1. Ah, kaunista! Olisi kiva jos esittelisit kaikki tilat omina postauksinaan! Teidän makuuhuone näyttää ainakin täydelliseltä. Ja onko työhuoneesta nähty vilaustakaan?

    Kiva kun taas postailet 🙂

    1. Kiitos <3 Näin minä vähän suunnittelin. Työhuoneesta ollut tosi vähän mitään, sillä tätä ei ole juuri vielä sisustettu. Odotan, että saan aikaiseksi laittaa tämän kuntoon. Sitä ennen tehdään postaukset muista tiloista 🙂

    1. Sinua se ei sitten mikään miellytä. Ei edes niissä vanhoissa kodeissa, sillä muistan aiemmatkin kommenttisi (usein ei ole olleet edes julkaisukelpoisia) vaikka nyt puhut sielukkuudesta.
      Ei sillä että edes tarvitsis miellyttää, mutta miksi edes seuraat, kun oikeastaan koskaan ei ole mitään hyvää sanottavaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *