Koululaisen huone

Jokin aikaa sitten julkaisin kuvia meidän tyttöjen huoneesta. Meidän lastenhuone on sisustuksellisesti hieman haastava, koska se on tilavuudeltaan niin pieni. Ja etenkin nyt kun Erinistä tuli koululainen, täytyisi koululaisen huoneeseen mahtua yhtä ja toista. Työpöytä tässä nyt ensisijaisesti mielessä, sillä en halua, että keittiön pöytä on aina täynnä läksykirjoja. Siro, pieni työpöytä täytyisi mahduttaa joko tuhon patterin eteen tai lasiseinän eteen. Siirrellään sitten lelukoreja ja muita tavaroita sen mukaan. Onneksi sain nyt huoneen siivottua ja kaikki kaapit & laatikot järjesteltyä. Olipahan homma! Täällä asuu nyt siis ekaluokkalainen Erin 7v. ja tarhalainen Alessia 4,5 v.

 

 

Ihana rautakehikko ja Kajon hylly Luklabeliltä <3

 

Jätskivalaisimet Juhlahumua verkkokaupasta.

 

 

Lasi-ikkunasta tykätään tosi paljon. Me nähdään lapset ja lapset näkee meidät. Lisää ”turvallisuuden tunnetta” olla esim. yksin yläkerrassa leikkimässä sillä välin kun me aikuiset touhutaan vaikka alakerrassa keittiössä.

 

 

Erin sai synttärilahjaksi hajuvesiä ystävältäni, joka on duunissa kemppariosastolla. Näitä sitten luvan kanssa silloin tälloin suihkitaan. Tärkeää koululaiselle kun on oma kampauspöytä, missä säilytetään niin hiuspantoja, pompuloita kuin korujakin. Tässä aamuisin valmistaudutaan ennen kouluun lähtöä ja pistetään tukka kuntoon. Uasmaman paperipussit toimii kaiken pikkusälän säilyttäjänä.

 

Vaatekaapin nupit vaihdoin kaappeihin itse, kun en pitänyt alkuperäsistä. Mustat marmorinupit löytyi Clas Ohlsonilta.

 

 

Kauankohan tämä kaappi pysyy järjestyksessä… 🙂

Velvoitan kyllä lapsia myös itse viikkaamaan vaatteensa ja siivoamaan huoneensa. Olemmekin opetelleet näitä siivousasioita pienestä pitäen. Se että vaatii heitä jo nuorena ottamaan vastuuta oman huoneen siisteydestä on auttanut siihen, että heitä itseäänkin kiinnostaa siisteys ja omien tavaroiden korjaaminen. Ainakin jossakin määrin.

 

Koululainen <3

 

Tarpeelliset koulutarvikkeet on nyt tässä. Neiti valitsi itse reppunsa ja nuo yksisarvis vihot ja muut glitterit oli must. Pikkusisko halusi kans samanlaiset.

Mitäs tykkäsit huoneesta? Jos hyviä pöytäideoita tulee mieleen, niin linkatkaa. Ikean valikoiman olen aikalailla jo katsonut ja mieluummin fiilistelen työpöytää vielä muualta.

Seuraathan minua muuten jo Instagramissa? Kuvat päivittyy sinne paljon nopeammin, kuin tänne blogin puolelle. Stories kohdassa pääset seuraamaan jopa meidän perheen elämää lähietäisyydeltä 😀 Tiistaihin asti Instassani on käynnissä 50 € lahjakortin arvonta Malou C. nimiseen vaateliikkeeseen, mikä on ehdoton lempparini! Käy ihmeessä osallistumassa, vielä kerkeet!

 

Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

Suvi

Koululaisen huone” kommentit

  1. Ei postaukseen kuuluva, enkä tiedä oletko liian henkilökohtaiseksi: oletteko tehneet/tekemässä avioehtoa ja testamenttia? Meillä on myös uusioperhe ja siitä syystä olemme tehneet todella tarkan avioehdon ja myös testamentit. Ystäväni jolla on myös uusioperhe oli hyvin kummastunut asiasta ja emme päässeet ollenkaan samoille ”leveleille” asiassa.
    Olisi mielenkiintoista lukea teidän näkemystä asiaan kun olette ”ammattilaisia vaurastumisessa” joten olisi mielenkiintoista kuulla miten olette tämän asian ottaneet huomioon.

    Lähipiirissä tapahtui ikävä tilanne ja ystäväni puoliso menehtyi. Vaikka testamentti oli niin kyllä siinä hieman hankaluuksia tuli isänsä menettäneen lapsen toisen vanhemman kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *