Tony’s Wood leikkuulauta

Kaupallinen yhteistyö

 

Tiedättekö te sen fiiliksen kun näkee jotakin kaunista ja ei vaan saa sitä pois mielestä? Aina kun katsoin meidän keittiön nurkkausta, niin huomasin mikä ihanuus sieltä uupui. Mielessäni näin kuinka täydellisesti Tony´s Woodin leikkuulauta istuisi meidän kodin värimaailmaan. Se suorastaan uhkuu laatua ja tyylikkyyttä, ollessaan samalla persoonallinen ja voimakas. Puulaatujen kirjo on näyttävä ja arvostan valtavasti sitä mikä käsityö tuolla taustalla on. Ihanaa, että nyt tämä upeus on meillä <3

 

 

Oletteko huomanneet että leikkuulautojen funktio on osittain muuttunut käyttöesineestä koriste-esineeksi? 😀  Kuten blogeista ja Instagramista voi bongata, niin sen ympärille rakennetaan paljon erilaisia asetelmia ja esille laitettuja yksityiskohtia. Leikkuulauta ei ole vain leikkuulauta, se on myös inspiroiva alusta kauneuden luomiselle. Rakastan itsekin tehdä erilaisia asetelmia ja laittaa vaikkapa aamupalapöydän koreaksi. Tämä toiminut meillä siispä alkuun lähinnä tarjottimena ja nimenomaan osana sisustusta. Alkuun en millään raaskinut pitää tätä leikkuulautana ja nyt en enää muuta suostu käyttämäänkään. Myöhemmässä vaiheessa kun puuhun tulee jälkiä sen saa hiomalla ihan uudeksi ja tämä on osa Tony´s Woodin palvelua ilmaiseksi. Halusivat kuulemma säilyttää puun omat antibakteeriset ominaisuudet ja siksi puuta ei ole käsitelty, jolloin siihen tulee helpommin jälkiä, mutta ne saa tosiaan hiomalla pois. Puussa on kevyt öljykäsittely, mikä siis kuluu ajan myötä ja esimerkiksi hionnan yhteydessä lauta yleensä öljytään uudestaan. Öljyämisen voi tehdä myös itse kun lauta alkaa tuntumaan kuivalta, näin hiontaväli pidentyy (parafiiniöljy tai unikkoöljy ovat tähän kuulemma parhaita). Puun antibakteeriset ominaisuudet säilyvät ennallaan, kunhan pesun jälkeen aina kuivaa laudan.

 

 

Kuka Tony?

Tony´s Woodin perustaja Tony Rahko on yksi taitavimmista käsityöläisistä mitä tiedän. Pitkän linjan artesaaniopinnot teki hänestä koristepuusepän ja Tony valmistaakin kaikki tuotteensa käsin. Tämä leikkuulauta on vain yksi hänen taidonnäytteistään. Tuotanto on pieni, sillä laatuna kuulemma kelpaa vain paras ja he keskittyvätkin paljon nimenomaan laadun tarkkailuun.

Myös ekologisuus ja antibakteerisuus on yksi tärkeimmistä arvoista mitä Tony painotti. Maailma on täynnä muovia ja nykypäivänä muovittomuus on nimenomaan päivän sana, etenkin kun olemme nähneet minkälainen kuormitus se on luonnolle ja kuinka Tyynellämerellä seilailee isojen maiden kokoisia muovilauttoja. Monet ihmiset käyttää edelleen muovisia leikkuulautoja ja ostaa niitä yhden, pari per vuosi. Onhan ne muoviset edullisempia, mutta kun niitä yhden eliniän vuosittain ostaa, niin kuinka paljon niihin loppupeleissä saa rahallisesti uppoamaan. Kuinka hienoa onkaan se, että oikein huollettuna puu kestää vaikka ikuisesti. Tämän leikkuulaudan voi hioa vaikka joka vuosi seuraavat 50 vuotta ja silti lautaa on jäljellä kun tämä on niin paksu. Tony´s woodin arvoihin kuuluu ehdottomasti se että luonnolle tehdään hyvää! Tämä tukee myös omia arvojani ja samantien lähti meillä olleet muoviset leikkuulaudat roskiin.

Eikös olekin upea tämä lauta? <3

 

Tony´s wood rakastaa eläimiä ja siksi haluankin ehdottomasti nostaa esille myös nämä kauniit eläintenkupit, missä muuten jokaisesta myydystä kupista lahjoitetaan osa hyväntekeväisyyteen <3 Kuppeja on paljon erilaisia, tässä muutama esimerkkimalli. Jos meillä olisi eläimiä, niin Tony´s woodin kuppi olisi se mistä ruoat ja juomat tarjoiltaisiin. Kuten leikkuulaudoissa, niin myös eläintenkupeissa haluan korostaa tuota ekologisuutta. Metalliosa on irrotettavissa ja sen voi pestä koneessa. Myös tämän kupin elinikä on vaikka sata vuotta ja siksi se onkin erittäin fiksu sijoitus.

www.tonyswood.com

Mahtavaa päästä kertomaan, että kaikkien uusien Facebook tykkääjien kesken arvotaan 10.8 pieni leikkuulauta. Tykkäämään pääset täällä.

Tilauksesta kodin huonekalut, sisustuselementit, keittiötuotteet sekä yksilölliset tuotteet lemmikeille. Tilauksen yhteydessä mainitsemalla sanan Suvisvilla, saat kaikista Tony’s Woodin tuotteista -20% 10.8 asti.

 

 

Kiitos vielä ihanille ystäville Tonylle, sekä Tialle <3

Suvi

 

 

6 kommenttia “Tony’s Wood leikkuulauta

  1. On kyllä upea tuote! Itsellä käytössä oli viisitoista vuotta ihan jostakin perusmarketista ostettu paksu puinen leikkuulauta mutta juuri heitin sen polttopuuksi koska alkoi olla niin kulunut. Ei tullut edes mieleen hiominen. Ehkäpä uudeksi laudaksi löytyisikin tuollainen kaunotar. ?

    1. No sanopa muuta. En ole itsekään tiennyt, että on noin helposti hiottava. Ei muuta kuin tilaamaan <3

  2. Oi vitsi, miten upea leikkuulauta! Näyttää mielettömän hyvälle ja on kuin taideteos!

    Aivan mahtava palvelu, että myös hiotuttavat laudan.

    Kävin tykkäämässä FB-sivusta ja osallistun myös arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *