Siparilan Vire-paneeli, tyylikäs kuultovalkoinen saarni meidän makuuhuoneessa

Minulla jäi viime kesän asuntomessut väliin. Vaikka en paikan päälle itse päässytkään, niin paljon olen nähnyt kuvia eri kohteista. Suorastaan rakastuin Susanna Vennon suunnittelemaan kohteeseen ja erityisesti Siparilan Vire-paneeliin.

Siparilan sivuilta; ”Risto-Matti Ratian suunnittelema VIRE-sisustuspaneeli luo sisustukseen modernia eleganssia ja elävyyttä. Aaltoileva, kolmiulotteinen pinta leikkii varjoilla ja muuttaa muotoaan katselusuunnasta riippuen. VIRE-sisustuspaneeli soveltuu seinien lisäksi loistavasti myös kattojen pintamateriaaliksi”.

Jo silloin asuntomessukuvat nähdessäni tein päätöksen, että tuollainen paneeli meille vielä tulee! Pari kuukautta sitten pistin ihanan sävyisen, kuultovalkoisen Saarnin tilaukseen, ja vihdoin saatiin se ammattilaisen kanssa seinään. Mielestäni lopputulos on UPEA! <3 Luonnossa puu pääsee vielä eritavalla oikeuksiinsa, kuin näissä kuvissa. Ihana myös puun tuoksu mikä meidän makuuhuoneessa vielä vallitsee. Olen tästä Vire-paneelista suorastaan todella onnessani! Mielestäni tämä aaltoileva pinta on elävä, kaunis ja ajaton. Sopii täydellisesti meidän pieneen ja muutoin niin tylsään makuuhuoneeseen! Ei näytä tylsältä enää, vaan seinä toimii katseenvangitsijana myös kauempaakin katsottuna.

Koolaukset alle ensin ja sen jälkeen seinään kiinnitys itsessään oli helppoa ja nopeeta. Todella iso ja selkä muutos tapahtui myös tilan akustiikkaan, kun seinä oli valmis.

 

 

 

Ylimääräisistä paneeleista tein mm. tarjottimen.

Myös meidän keittiön seinä sai jatkumoa. Aamiashylly houkuttelee kauniilla puun värisillä yksityiskohdillaan.

Mitäs pidätte? Iskeekö samalla tavoin kuin meikäläiseen? 🙂

 

Suvi

8 kommenttia “Siparilan Vire-paneeli, tyylikäs kuultovalkoinen saarni meidän makuuhuoneessa

    1. Mikähän se olis ollut. Nyt en osaa varmaksi heittää. Kyllä kaiken kaikkiaan seinälle tuli hintaa vajaa tonni töineen ja puineen. Myös koolauspaneelit oli hankittava rautakaupasta ensin tuonne alle. Laita ihmeessä Siparilalle kyselyä hinnoista 🙂

  1. Millainen lattia teillä on makuuhuoneessa? Mietin myös tuota Siparilan virepaneelia mutta mietityttää, miten se sointuu tammiparketin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *