Keittiön muutos ennen ja jälkeen

Ihanaa sunnuntaita! Aurinko paistaa ja maisemat täältä korkealta ihasteltuna on upeat! <3 Kohta lähdetään lasten kaverisynttäreille ja illalla tulee meille vielä vieraita.

Nyt on kuukausi asuttu uudessa asunnossa ja muutto on todella vaatinut veronsa, osittain vienyt voimatkin. Ollut sekä ihanaa, että kamalaa yhtä aikaa. Olen tyyppinä sellainen joka haluaa kaiken heti valmiiksi. Pahvilaatikoiden ja jätesäkkien tuijottelu käy luonteen päälle, joten täällä onkin pistetty töpinäksi. Yrittäjänä onneksi olen voinut itse päättää, että koska teen töitä. Nyt olen reilusti vähentänyt työntekoa ja keskittynyt saamaan kodin valmiiksi. Muutamat remppajutut vielä ja sitten alkaa olla kaikki mallillaan. Ensimmäisenä haluan nyt esitellä teille keittiön. Tehtiin tänne pientä muutosta ja nyt tuntuu siltä, että tämä on samassa linjassa muun kodin kanssa.

 

ENNEN

 

 

Keittiössä meitä ei miellyttäneet laatat, saumaus, eikä vetimet.  Isompaa remppaa ei ollut mahdollisuutta lähteä tekemään, joten muutimme nämä kohdat 🙂 Aika eri näköinen on mielestäni keittiö nyt.

 

 

 

JÄLKEEN

 

 

Vetimet tilasin Starkin kautta. Halusin mahdollisimman simppelit ja huomaamattomat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitäs pidätte muutoksesta?

Tehtiin lisätilaa tuon aamiaishyllyn muodossa, kun ei saatu meille omaa aamiaiskaappia 😀 Toimii tosi kivasti!

Me ollaan uudesta asunnosta aivan fiiliksissä, eikä maltettais täältä kotoa oikein mihinkään poistuakaan 😀 Viihdytään erinomaisesti, eikä ole kertaakaan tullut sellaista oloa, että kaipaisi edes sitä vanhaa kotia. Ihana oli sekin, mutta kyllä tämä on ehdottomasti upgrade edelliseen.

 

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Suvi

3 kommenttia “Keittiön muutos ennen ja jälkeen

  1. Aika vaatimaton keittiö tuollaiseen asuntoon, ei voi kuin ihmetellä! Hyvä muutos! Mitä vuokranantaja näihin sanoo, hyväksyy vain vai pitääkä teidän kertoa tarkastikin, mitä olette tekemässä?

    1. Sanopa muuta 😀 Kuvittelis että tehtäis huomattavasti tyylikkäämpi keittiö, etenkin näihin isoihin kaksikerroksisiin asuntoihin. Nämä pienet muutokset esim. seiniin on vielä sallittuja, mutta esim. lattioiden vaihto ei mennyt läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *