10 kilon laihdutus – videopäiväkirja

Näin sitä on päässyt käymään, että minun ja mieheni kolmen vuotisen suhteen aikana olen kerryttänyt itselleni about 10 rakkauskiloa. Ystävät olleet sitä mieltä, ettei se muka näy, mutta itse huomaan sen kyllä. Lähinnä siitä, että vaatekaapistani enää 1/4 osa on käytössä ja loput on pieniä! Oli aika ruveta hommiin ja aloittaa 10 kilon laihdutus!

Zinzino firmana tarjosi meille alkuvuonna porkkanan. On neljä erilaista kategoriaa mihin osallistua. 3 kg, 5 kg & 10 kg ja lisänä vielä fitnesshaaste. Jokaisesta kategoriasta raati valitsee kaksi voittajaa jotka saavat palkinnoksi 3000€ välimerenristeilyn! Minä päätin ottaa kymppikilon haasteen ja mieheni tuon fitness osion.

Muutaman viikon olen pitänyt videopäiväkirjaa ja tässä olisi kaksi ensimmäistä. Olen jakanut mietteitä ja kokemuksia matkan varrelta. Valitsin alkuun muunnellun paleo/ketoosidieetin ja sen jälkeen siirryn vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.

10 kilon laihdutus on herättänyt Facebook seinälläni paljon loistavaa keskustelua. Parasta tässä kaikessa on se, kuinka paljon ihmiset ovat motivoituneet samaan itsekin! Palaute on ollut ihan mahtavaa ja auttaa kyllä kannustamaan samalla oman jaksamiseni kanssa. Tsemppiä myös teille muille, ketkä rohkaistuitte nyt ottamaan itseänne myös niskasta kiinni <3

 

10 kilon laihdutuksen alku

 

Viidennen päivän video, kun alkoi tökkimään 🙂

 

Uusi video tällä hetkellä työstössä ja siihen onkin jo parempia uutisia. Laittakaapa ihmeessä omiakin ketoosi tai paleodieettikokemuksia 😉

Suvi

10 kilon laihdutus – videopäiväkirja” kommentit

  1. Ihan mahtavat videot, näitä lisää! 🙂 Kiva päästä seuraamaan projektin vaiheita ja edistymistä. Paljon tsemppiä ja energisiä ketoosipäiviä, kyllä ne sieltä tulee vielä ja silloin yleensä pääsee kokemaan myös sen hyvänolontunteen siitä kun kroppa pääsee pois mättöpöhnästä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *