Mitä Malediiveille mukaan?

Se olis loma nyt! Viime vuoden Malediivien reissusta muistan, etten kahteen viikkoon käyttänyt edes kenkiä. Ihan hirveesti ei todellakaan tarvitse pakata. Oleellisimpana sanoisin että kunnon snorkkeli ja räpylät, niihin kannattaa satsata. Korallit ja niiden elämä on aivan mieletöntä! Joskohan uskaltautuisin tällä kertaa jopa valashaiden sekaan. Ne ovat maailman suurimpia kaloja. Parhaimmillaan voivat kasvaa jopa yli 12 metrisiksi ja painaa yli 20 tonnia. Siinä tuntee ihminen varmasti itsensä aika pieneksi.

Ikävä Ari Atollin The Luxiin on ollut järkyttävä! Olen kirjaimellisesti laskenut tunteja, etenkin niinä hetkinä kun olen nähnyt heidän Instagram päivitykset. Pari päivää perillä menee varmaan kyynelehtiessä, kun päästiin takaisin “kotiin”. Käsiteltävänä valtavasti ihania, rakkaita muistoja, mistä meidän tunnetilat koostuu. Ja ihan parasta on se että nyt lähdetään luomaan myös uusia <3

Instagramini Suvisvilla päivittyy paljon blogia useammin. Jos jotain voin luvata on se, että ihan älyttömän upeita kuvia luvassa. Malediivit on taivas maan päällä.

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *