Trendhim kokemuksia

Minulla iski äkillinen tarve saada konjakkinahkainen laukku, sellainen mikä sopisi yhteen lentolaukkuni kanssa. Meillä on työmatkoja vähän väliä, joten itselleni idean myyminen oli enemmän kuin helppoa. Googletellessa vastaan tuli Trendhim niminen nettikauppa, missä kirjaimellisesti myydään kaikkea. Valikoimaa oli niin paljon etten edes lähtenyt selaamaan muuta kuin laukkuja. Eipä mennyt aikaakaan kun se täydellinen konjakkinahkainen salkku hyppäsi verkkokalvoilleni. Kylläpä vaan laukku voi tehdä taas ihmisen onnesta soikeaksi 😀 Mielestäni tämä yksilö on todella kaunis ja tyylikäs, väritykseltään aivan täydellinen. Lentolaukkuni löysi selkeästi itselleen parin.

 

 

Käytiin ilta-auringossa napsimassa muutamat kuvat 🙂

Jotenkin tämä Heidi Klumin #letswow malliston takki sopii tähän kokonaisuuteen. Kyllä nyt kelpaa lähteä reissuun!

 

 

 

 

 

 

 

 

Löysinpä siitä samalla istumalta myös miehelleni laukun. Hänellä ollut tarpeena tyylikäs, iso kassi, mihin mahtuisi paljon tavaraa. Täytyy sanoa, että tämä ruskeanahkainen laukku pukee häntä hyvin. Usein kulkee töiden takia puku päällä, joten tämä sopii jo olemassa oleviin asusteisiin.

 

 

 

 

Trendhimin kanssa asiointi sujui kuten kuuluukin. Vaivattomasti ja helposti. Maksuvahvistuksen yhteydessä sain hauskan mailin, mikä lisäsi hyvän asiakaspalvelun oloa huomattavasti;

Olet siisti! Miksi?

Koska sinulla selkeästikin on eeppisiä taitoja nettikauppashoppailuun. Tuhannet kiitokset tilauksestasi!

Lähetämme tämän sähköpostin vahvistaaksemme pari käytännön asiaa, jotka varmasti jo tiedätkin. Mutta siinä tapauksessa, että shoppailit rakkauden, elämänilon ja haalean kahvin huumassa ja sait tilapäisen muistinmenetyksen, tässä on yksityiskohtainen yhteenveto siitä, mitä on meneillään 🙂

Jos teit tilauksesi arkipäivänä ennen klo 16.00, pakkaamme ja lähetämme sen tänään huolella ja
Jos teit tilauksesi klo 16.00 jälkeen, lähetämme tilauksesi seuraavana arkipäivänä.

Lähetämme sinulle sähköpostin, kun tilauksesi on lähtenyt matkaan 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Hauskaa, selkeää ja simppeliä. Myös tilauksen lähetyksestä tuli erittäin hauskasti muotoiltu viesti ja vähintäänkin piristi päivääni.

 

Täältä pääset kurkkaamaan sulle täydellistä yksilöä. Ihanaa viikkoa ihmiset! 🙂

 

*Laukuista saatu alennusta blogiyhteistyönä*

 

Suvi

 

 

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Trendhim kokemuksia

  1. Tyylikkäät ja ihanat laukut sinulla ❤ minkä niminen tuo pienempi laukku on? En löytänyt sitä sivuilta. Entäpä tuo sinun matkalaukku, mistä se on ja käytännön kysymys, pysyykö vasleana?

    1. Voi apua! Nyt en muista sen pienemmän nimeä. Sivujen kautta pitäisi löytyä jos heillä näitä vielä on. Ollut tosi kiva, pidän ihan päivittäisessä käytössä <3

      Tuon käsimatkatavaralaukun ostin jenkeistä. Loppui laukuista tila kesken ja piti ostaa vielä lisälaukku sen takia. Hyvin on pysynyt puhtaana kun ei sitä tarvitse laittaa ruumaan. Ja toki helppo pyyhkäistä pinnasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *