LUX* South Ari Atoll – Malediivien matka

Terveiset paratiisisaarelta! Kuten arvata saattaa niin loma oli aivan mieletön. Taas kerran on mahdotonta pukea sanoiksi kaikkea kokemaansa.

 

Meillä on mieheni kanssa unelma matkustaa ja nähdä eri maita niin paljon kuin ikinä mahdollista. Malediivit on kuitenkin tämän suhteen poikkeus, sillä sinne haluamme palata aina uudestaan ja uudestaan. Sovimme, että tästä reissusta tulee vuosittainen. Nyt toista kertaa Lux South Ari Atollille mennessämme tuntui kuin olisimme tulleet takaisin kotiin <3 Niin tärkeää ja rakasta paikkaa tuo kyseinen atolli meille edustaa.

Oli sanoinkuvaamattoman lämmin paluu, sillä henkilökuntaa oli heti paljon vastassa ja he toivottelivat meidät tervetulleeksi takaisin. Osa tuli halaamaan, sillä joidenkin kanssa olemme pitäneet yhteyttä läpi vuoden.

Voi sitä riemun tunnetta kun 12 tunnin lennon jälkeen sain taas kokea sen kauneuden mitä ympärillä on. Ja kaikki ne ihanat rakkaat muistot tulvi mieleeni jo edelliseltä reissultamme. Oli onnen kyyneleissä pidättelemistä. Enpä keksi parempaa paikkaa harjoittaa kiitollisuutta kuin tämä. Kiitollisuus luo samalla pohjaa myös läsnäololle. Tämä onkin juuri se paikka missä olen kokenut olevani eniten läsnä, ikinä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viime vuoden syksyn alussa etsin lentoja jenkkeihin, sillä meillä oli tulossa sinne työmatka. Noh, lennot löytyi ja sain ne varattua. Samaan aikaan tuli sellainen intuitio, että katsotaanpa millä hinnalla löytäisin lentoja Malediiveille. Löysinkin tosi edulliset lennot, joten siltä seisomalta tein heräteostoksen ja bookkasin ne samalla. Myöhemmin selvisi, että vaikka lennot on edulliset, niin aika mukavasti saa laittaa rahaa kiinni kaikkeen muuhun 😀 Vain privaatti vesitasokone vie atolleille (käsittääkseni heillä on monopoliasema ja siksi hinnatkin melko tyyriit). Käytännössä vaihtoehtona on ostaa se taikka lähteä uimaan reilu 100 kilometriä Ari Atollin suuntaan.  Ja hotellit, etenkin meren päällä olevat bungalowit, kyllähän ne maksaa. Etenkin jos haluaa viisi tähteä ja on valmis panostamaan sekä laatuun että palveluun. Tämä oli kuitenkin yksi niistä heräteostoksista joka kannatti ja olihan Malediivit ollut unelmani jo pitkään.

LUX* South Ari Atoll on laatua vailla vertaansa. Jokaikinen pienikin detail on loppuun asti mietitty. Koko LUX konsepti on itsessään niin houkutteleva, että tavoitteena meillä olisi käydä vaikka kaikki heidän ketjuistaan lävitse. Reilut 40 hotellia ympäri maapalloa tarjoaakin toinen toistaan huikeampia elämyksiä. Tämä Mauritiukselta lähtöisin oleva hotelliketju on ihan world class luokkaa. Meidän kokemuksen piirissä tämä menee jopa Ritz Carltonien ohitse. Palvelu on super ystävällistä ja aitoa, mutta erityisesti samalla myös persoonan mukaista. Ja nimenomaan tämä on mielestämme se erottava tekijä.

Lomaamme mahtui monta unohtumatonta elämystä! Ehdottomasti yksi parhaimpia kokemuksia koskaan oli se kun pääsimme snorklaamaan valashaiden kanssa. Aivan käsittämätön fiilis! Viime vuonna en uskaltanut mennä, joten tänä vuonna terästäydyin. Ja luojan kiitos, että menin oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Pinnan alla olikin ihanan rauhallista <3 Teen tästä oman postauksen pian.

 

Mukavaa viikkoa kaikille! Me lähdetään muutaman päivän päästä työmatkalle Ruotsiin. Taas ehdin ottamaan Zinzinoon uusia tiimiläisiä keitä lähteä viemään eteenpäin. Jos asia sua kiinnostaa niin ota toki yhteyttä.

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

6 kommenttia “LUX* South Ari Atoll – Malediivien matka

 1. Täytynee myöntää,että maisemat pikkuisen erinlaiset,kun nyt katson keittiönikkunasta harmautta,suttua,sadetta.
  Pakostihan tuollainen maisema vaikuttaaa ihmismieleen.
  Aivan uskomattoman kaunista.Paratiisi maan päällä.Noita valaita kyllä en menisi lähellekkään:)

 2. Oi miten ihanan näköistä! Suunnittelemme itsekin matkaa Malediiveille ja mielelläni kuulisin lisää. Onko sinulla kokemusta esim. eri saarista, oletteko menneet saarelle aina vesitasolla vai veneellä? Mitä aktiviteetteja / nähtävää saarilla on? Paitsi tietysti upeat postikorttimaisemat 😉 Osaatko sanoa poikkeavatko saaret paljon toisistaan? Oikeastaan ihan mitä vaan tietoa / kokemuksia Malediiveista otetaan kiitollisena vastaan 🙂

  1. Moikka! Olemme tähän asti molemmilla reissuilla olleet vain tuolla. Vesitasoilla lennetty suoraan kohteeseen kentältä Malesta. Saaret varmasti poikkeavat osittain toisistaan, lähinnä etenkin resortit, sillä joka saarella on vain yksi resort ja laatueroja on varmasti paljon.
   Kaikki erilainen vesiurheilu, snorklaus, sukellus, jooga on ainakin sellaista mitä me olemme tehneet. Lisäksi The Luxilla on erikseen konsepti missä piilottavat joka aamu 25 pulloa ympäri saarta. Jokaisen pullon sisällä odottaa palkinto. Olemme olleet aarrejahdissa siispä molemmilla kerroilla ja saaren puskat & palmut tulleet tutuiksi 😀 Todella hauskaa puuhaa! 😀

   Menkää ihmeessä Malediiveille!! Me suunnittelemme jo ensi vuoden reissua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *