Lomalta lomalle

Hellou! Täällä taas! Casablogeissa puhaltaa hieman uudet tuulet ja minäkin päätin sen johdosta aktivoitua. Blogiloma venynyt jo syyskuusta tähän päivään ja nyt olisi tarkoitus jatkaa minimillään postaus per viikko tahdilla. Saa nähdä ketä täällä on enää lukijoita näin pitkän hiljaiselon jälkeen, mutta aletaanpa taas pikkuhiljaa herätellä blogia eloon 🙂 

Hauska, että nimenomaan tuo Malediivien postaus jäi viimeisekseni. Kirjaimellisesti tuo paikka muutti minussa jotakin. Jätin osan sydämestäni sinne <3 En olisi voinut enää kuvitella upeampaa lomaa ja upeampaa kohdetta. Miten voi maailmassa ollakin noin kaunista. Joka hetki, joka sekunti olin läsnä ja mieli täynnä iloa ja kiitollisuutta. Ehdottomasti mennään vielä tänä syksynä uudestaan.

Malediivien jälkeen olemmekin matkustaneet jo Jenkkeihin, Norjaan ja Dominikaaniseen tasavaltaan. Huomenna lähdemme Unkariin ja ens kuussa koko perheen voimin Filippiineille. Elämä on siispä tällä hetkellä aikalailla matkustelua 🙂 Zinzino työnä antaa jo niin paljon vapautta ja omaa aikaa, että pystyy hyvin matkustamaan kymmenen kertaa vuodessa ja se se on meillä tavoitteenakin. Eletään, koetaan ja nähdään nyt kun se on mahdollista. Kolme vuotta on kannattanut sijoittaa omaa aikaani asiakasmassan ja myyntiorganisaation kasvattamiseen. Olen äärimmäisen kiitollinen siitä mitä Zinzino on mahdollistanut ja mitä se on tuonut elämäämme.

 

Toivottavasti olet ollut matkassani Instagramissa. Jatkan siellä edelleen aktiivisemmin, joten jää ihmeessä seuraamaan 🙂

unnamed.jpg

 

Ihanaa kevättä ja aurinkoista huhtikuuta! Tästä tämä taas lähtee 🙂

Suvi

6 kommenttia “Lomalta lomalle

  1. Matkustelu on ihanaa. Mutta kerroisitko, mitä teet työksesi? Siis konkreettisesti MITA TEET siellä ZINZINOLLA? Ja miten olet nykyiseen tilanteeseen päässyt. Tuntuu oudolta että on vapaa-aikaa ja rahaa matkustella noin paljon käyttämättä arkena herätyskelloja ym ym. Kun yleensä työelämässä tai yhteiskunnassa ei hommat noin rullaa 😉

  2. Täällä ollaan! Löysin Instasi, ja vaikken siellä itse ole, niin pystyy vähän seuraamaan. Vietät vauhdikasta elämää, ja olisi kiva kuulla minustakin, miten pystyt tasapainottaa työn ja loman, vai onko elämä semmoista työloman ja lomatyön sekamelskaa? Ja miltä koti tuntuu kun niin paljon on pois? Olisi kiva kuulla myös paikoista joissa käyt, tee nojatuolimatkailija!

    1. Tosi hyvä kommentti! Kiitos, vastaan myös näihin kysymyksiin tulevaisuudessa omassa postauksessaan 🙂 Jotenkin vaatii enemmän kuin muutaman lauseen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *