Malediiveille

Loma juuri alkamassa ja vielä Habitare messut käyn pikaisesti huomenna kiertämässä. Kuvia tulossa todennäkäisesti ihan kyllästymiseen asti, se on varma kun tuonne paratiisiin pääsee! Ihanaa ja mielenkiintoista päästä kokemaan videon paikka livenä <3 Instagramissa pääsee lomakuvia kurkkimaan, jos vaan nettiyhteydet pelittää. Nyt kannattaa käydä klikkaamassa seuraajaksi. Kuullaan blogin puolella reilun parin viikon päästä! 😀 Siihen asti nautitaan ja rentoudutaan.

 

FullSizeRender.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

9 kommenttia “Malediiveille

  1. Hyvää lomaa kiireen keskelle?! tuleeko nyt häät vai onko kenties perheenlisäystä tulossa? (katselin instasta kuvia)

  2. Näytät viimeisissä kuvissa jotenkin mietteliäältä ja poissaolevalta. Maisemat ja seura tietysti ovat mitä parhainta, mutta kasvoilta näkyy suru tai ikävä, johtuu varmaankin lapsista. Minun sydämeni kestää juuri ja juuri olla kaksi yötä erossa lapsista, joten ymmärrän hyvin.

    1. Olen erittäinkin läsnä &hearts; <br />
      Ehkä enemmänkin tottumiskysymys minun kohdalla lapsista erossa oleminen, kun joka tapauksessa yhteishuoltajuus 🙂

    1. Takas taas. Fiilispohjalla olen mennyt ja nyt tuli sellainen olo, että taas valmis laittamaan tähänkin aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *