Malediivien kuvat

Syyskuussa matkustimme reiluksi kahdeksi viikoksi South Ari Atollille Lux hotelliin. Matka oli elämämme paras, eikä sitä voi verrata yhteenkään toiseen missä olemme aiemmin lomailleet. Muun muassa Fiji jäi kirkkaasti toiseksi, sillä Malediivit oli ehdottomasti vailla vertaansa. Mikä siitä teki niin ihmeellisen? Se oli mun sielun laulu toteuttamassa unelmaansa. Yhteyttä, voimaa ja rakkautta olemassa oloon. Koko Lux konsepti kokonaisuudessaan oli täydellinen elämys. Täydellinen loma ei ole vain luksusta vaan se on loma mikä laajentaa meidän ymmärrystä elämästä, laajentaa meidän ymmärrystä kauneudesta. Kiitollisuus ja onnellisuus, koko tunteiden kirjo oli ylitsevuotavaa. Maailma on upea luomus! Näitä maisemia katsoessa tulee edelleen itku. Onnesta itkeminen on tosin aika virkistävää. 

IMG_1295.jpg

IMG_1301.jpg

Vain pienkoneella kuljetus saarille. 25min. lentomatka tarjosi maailman kauneimmat näkymät erilaisten atollien muodossa.

 

IMG_7145.jpg

IMG_6227.jpg

IMG_6071.jpg

Meidän watervillan takapihalta

 

IMG_1300.jpg

IMG_1412.jpg

Joka päivä erilaista ohjelmaa ulkoilmaleffateatterista, snorklausretkiin ja valashaisafariin.

 

IMG_1390.jpg

IMG_6834.jpg

IMG_6529.jpg

IMG_7161.jpg

IMG_7006.jpg

IMG_7033.jpg

Kävimme viidessä eri hoidossa ja nämä ihanat hieronnat toteutettiin kaloja katsellessa.

 

IMG_1308.jpg

Aina meidän tuotteet mukana! Ilman näitä ei yksinkertaisesti voi olla.

 

IMG_6384.jpg

IMG_6614.jpg

IMG_1403.jpg

IMG_1384.jpg

IMG_6966.jpg

IMG_7100.jpg

IMG_1379.jpg

IMG_1360.jpg

IMG_1297.jpg

IMG_1324.jpg

IMG_3684.jpg

 

Tänä syksynä uudestaan <3

 

Suvi

 

5 kommenttia “Malediivien kuvat

 1. Hei, kivoja kuvia 🙂 Mitä tuolla niinku voi tehä jos ei halua olla viihdytettävänä turistina vaan omatoimimatkailijana? Mä en viihdy tuollaisissa turistirysissä ja mua häiritsee se lipevyys..

 2. Turistirysä? 😀 Missä sä näet muita matkailijoita? Nyt välittynyt sulle täysin väärä kuva. Hyvä kun suurinpiirteiden edes törmättiin kehenkään. Joka paikassa sai olla täysin rauhassa, kaksin. Henkilökuntaa oli enemmän kuin asiakkaita. Palvelu ensiluokkaista, kaukana lipevästä. Missään ei ole ollut niin aitoja ja fiksuja tarjoilijoita kuin tuolla 🙂 Omatoimimatkailijan paratiisi! ♥

  1. Juu se on se viimeinen paikka maanpäällä mikä on turistirysä 🙂 Täysin päinvastoin. Yhtiä harvoista paikoista missä ei näy ketään mailla halmeilla ja tuntuu kuin sulla olis oma yksityissaari :D<br />
   <br />
   Kiitos kommentistasi. Heaven on earth indeed &hearts;

 3. Mä luulen että Tea tarkoitti tuolla turistirysällä sitä, että paikka on vain turisteille rakennettu. Ei tuolla saarella varmaankaan paikallista elämää ole?<br />
  <br />
  Upeita kuvia!! Oli varmasti aivan unohtumaton matka. Mekin ollaan lähdössä vajaan kuukauden päästä Malediiveille, mutta pysytään lähempänä Malea ja majoitutaan Thulusdhoo-saarelle North Male atollilla. Opiskelijan budjetti ei ihan riitä vesitasoihin… 😀 Valashaisafari kuulostaa ihanalta, mutta niitä ei taida olla tuolla pohjoisempana 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *