Uuden kodin sisustus

Nurkka sieltä, nurkka täältä. Pääsette hieman kiinni siihen miltä uusi kotimme näyttää. Kuvia ei ole käsitelty, vaan lätkäsin ne nyt suoraan nähtäville. Paneudun joka kolkkaan sitten myös yksitellen, mutta tässä nyt yleistä näkymää kun kaikki alkaa olla jokseenkin valmista. Muutama matto, valaisin ja kirjahylly puuttuu. Osa tavaroista on lähdössä vielä myyntiin.

Mitä sanoo arvon lukijaraati? 🙂

Instagramissani kuvat on olleet nähtävillä jo pitkän aikaa, eli aina sieltä kannattaa katsoa ensin, sillä blogi tulee viiveellä. 

 

IMG_5519.jpg

 

IMG_5191.jpg

 

IMG_5517.jpg

 

IMG_5189.jpg

 

IMG_4834.jpg

 

IMG_4837.jpg

 

IMG_5641.jpg

 

IMG_5136.jpg

 

IMG_5143.jpg

 

IMG_5508.jpg

 

IMG_5511.jpg

 

IMG_5498.jpg

 

IMG_5497.jpg

 

IMG_5493.jpg

 

IMG_5195.jpg

 

IMG_5506.jpg

 

IMG_5200.jpg

 

IMG_5524.jpg

 

Eroa kuin yöllä ja päivällä, kirjaimellisesti.

 

IMG_5267.jpg

 

Suvi

 

Suvi / Suvisvilla - -

25 kommenttia “Uuden kodin sisustus

 1. Voi Suvi, Suvi. Teillä on aivan ihana koti ja täytynee sanoa että onnekseni saan seurata touhujanne ja siis myös kodin kuvia fb:stä. Myös tyttäreni, joka varmaan mielellään muuttaisi teidän tykö (rakastaa sisustamista) on nyt aivan rakastunut kotiinne sekä asunnon sijaintiin, esittelee milloin mitäkin kuvaa ja huonekalua tai jotain aivan pienenpienintäkin yksityiskohtaa rakkaudella minulle. Nyt päällimmäisenä tällä hetkellä ehkäpä nuo ruokailupöydän tuolit❤.

  1. Kiitos, ihana kuulla ♥ Kuka sun tytär on? 😀 Ollaanko me fb kavereita? Ei muuta kuin käymään ihan livenä kurkkaamassa! 😉

 2. Hei!<br />
  <br />
  Kyselit mielipidettä. Mielestäni kotinne on täynnä kauniita tavaroita, osan ottaisin mielelläni omaankin kotiin. Mutta kotinne on aivan liian täynnä näitä tavaroita. Kenkäkaapeista kun lähtee olohuoneeseen päin niin vapaata tilaa ei oo missään, vieri vieressä koko ajan jotakin. Karsi hyvä ihminen tavaraa pois ja runsaasti – vähemmän on enemmän iha oikeesti 🙂

  1. Juu olen ehdottomasti samaa mieltä ja vielä osa karsiutuukin kun muutamat jutut myymättä :)<br />
   Lisää tyhjää lattia &amp; seinätilaa hieman tulossa kyllä 😀

 3. Hienolta näyttää, alan hiljaksiin ymmärtää tätä uutta tyyliäsi. Osa kuvista näkyi ainakin iPadille vinksin vonksin?<br />
  <br />
  Minusta teillä ei näytä ahtaalta, päin vastoin tuo iso yhtenäinen tila antaa ilman liikkua hyvin. Vaikka minua vieläkin häiritsee että eteisestä käydään suoraan keittiöön ;). Minäkin tykästyin ruokatuoleihin, ihanat puujalat! Mistä ne ovat?

  1. Hiljaa hyvä tulee 🙂 Rakastan tuota sisääntuloa kun heti avautuu koko keittiö, ruokatila ja olohuone.<br />
   <br />
   Jostain syystä iPad kääntää kuvat. Kyselinkin ystäviltä, että näkyykö heilläkin kuvat väärin päin, kuulemma ei näkynyt mutta nyt sulla kuitenkin näkynyt. Toivottavasti korjaantuu tämä vika pian.

 4. Koti näyttää kivalta ja kodikkaalta, mutta kuten jo edellinen kommentoi liian täydeltä. Tarkoitan sitä,että liian paljon on kaapppia,hyllyä, tasoa ja kun tila on yhtenäinen, näkee ne kaikki yhdellä silmäyksellä. Mutta suunta on parempi kun blig bling poistunut kuvoista.Tämä minun mielipiteeni,sitähän sä kysyit:)

  1. Kyllä ja vielä muutamat tavarat liikaa. Toivottavasti menee pian kaupaks ja että ylipäätään saan aikaiseksi ne kuvattua esim. toriin. Paljon tulee kyllä hyllyä ja kaappia jäämään ja ehkä kuvakulma olikin nyt sellaisesta suunnasta missä ei tyhjää tilaa maassa näy. Sitä kuitenkin on 🙂 Kuvailen jossakin vaiheessa uudelleen ja voishan vaikka videopostauskin olla ihan kiva.

 5. Onnea uuteen kotiin! Ihanaa, että löysitte itsellenne mieluisan asunnon! 🙂 Tässä mun plussat ja miinukset. <br />
  <br />
  Plussat<br />
  Skandinaavinen ajaton tyyli sopii asuntoon<br />
  Hyvät sävyt kalusteissa ja tekstiileissä<br />
  Kauniita laadukkaita kalusteita<br />
  Puu tuo mukavaa lämpöä muuten vaaleaan kotiin<br />
  <br />
  Miinukset<br />
  – Irtokalusteita on paljon, mistä tulee ahdas huonekalunäyttely-fiilis<br />
  – Olohuoneen taulusommitelma on seinän kokoon nähden liian iso kokonaisuus ja kuvat tusinatavaraa<br />
  – Makuuhuoneen peili on tilaan nähden liian iso ja hassussa paikassa<br />
  – Firman mainos seinällä on vähän outo<br />
  – Lastenhuone on vähän tylsä<br />
  – Persoonallisuus puuttuu, kaikki on uutena ostettua<br />
  <br />
  Mutta nämä siis vain minun mielipiteitäni, sitähän sää kysyit. 😉

  1. Kiitos! Ihanasti olet ajatuksella laittanut plussat ja miinukset! Arvostan 🙂 <br />
   Plussissa olen kyllä ylläripylläri samaa mieltä. Sanotaanko näin että nuo miinus kohdat ymmärrän hyvin, mutta kaikkia en allekirjoita 😀

 6. Kylmän kalseaa minun silmiini. Itse pidän lämpimämmän sävyistä, esim. keltainen olisi lämpimämpänä sävynä ihan eri näköinen. Toivottavasti valon sävyt ovat lämpimään taittuvia, kylmä valaistus saisi ainakin minut palelemaan koko ajan. Mutta tämä on sinun kotisi ja aivan erilainen kuin edellisen miehen kanssa, pääasia että itse viihdytte.

  1. Hyvin viihdytään ja lämmintä on 😀 Mielipideasioita. <br />
   Koti on juu kyllä hyvin erilainen kuin aiempi ja niinhän ne ajat ja mieltymykset muuttuu. Kiitos kommentista 🙂

 7. Et ole ehkä ihan vielä ajatuksella kaikkea ehtinyt asetella, jotenkin ei sellainen kuva välity. Mutta käsitinkin tämän olevan ensisilmäys ja ajan myötä asiat asettunevat eri tavalla paikalleen. Aika erilainen tyyli sinulla nykyisin näyttäisi olevan kahteen edelliseen kotiin verrattuna. Mikä on noiden &quot;puolapuiden&quot; funktio, käytättekö niitä kaikki vai eivätkö mahtuneet lastenhuoneeseen? Jotenkin hämmentävät tuossa tilassa.

  1. Ensisilmäys nimenomaan. Nyt on saatu tavarat purettua ja ne on löytäneet paikkansa. Hiontaa vielä, vaikka suht valmista alkaakin olemaan. Puolapuilla roikutaan koko perhe ja ne ehdottomasti haluttiin olohuoneeseen 🙂

 8. Kaupasta saa tavaraa ja sitä on kannettu uuteen kotiin kuormittain. Ei oikein osattu päättää mitä otettais niin otettiin sit kaikkee vähän… Liikaa tavaraa noihin neliöihin, ahdistaa. Katalooki-koti vuodelta 2016, ei kelpaa sulle kahta vuotta, arvelen minä. Miksei koti vois näyttää siltä että siellä oikeesti asutaan? Ja lapset on tässä kodissa ilmeisesti vaan joskus, koska he eivät näy mitenkään missään, paitsi että heille on oma väritön pieni tylsä huone nukkumista varten. Siis huone jossa ei ole kertakaikkiaan mitään pikkulasten juttuja. <br />
  Tää on mun mielipide ja mielipiteitähän sä halusit kuulla.

  1. Eiköhän tämä pari vuotta kelpaa 🙂 ehkä vähän ylikin 😀 <br />
   Miksei koti voisi olla omistajien näköinen? Tämä on meidän näköinen. Ja niin me kuin lapset siellä asumme, onnellisina vieläpä. Lapset suurimman osan ajastaan meillä, kiitos vaan huolenpidosta 🙂 Heidän lelut löytyy kyllä lelukorista ja voin kertoa että niitä on välillä ympäri asuntoa. Lastenhuonepostauksen teen joskus kun ehdin. <br />
   <br />
   Paljon valoa ja aurinkoa täältä Malediiveilta! 😀

 9. Miksette hanki oikeaa taidetta seinille? Se kruunaisi kotinne aivan eri tavalla kuin nuo pliisut julisteet. Esim. <a rel="external nofollow" href="http://www.taidelainaamo.fi&quot; target="_blank">www.taidelainaamo.fi</a> -osoitteesta voi etsiä ja ostaa taidetta joko maksamalla koko hinnan heti tai osamaksulla, jolloin teos on mahdollista palauttaa, jos ei sovikaan. 🙂

 10. Asuu teillä oikeasti lapsia? Kaunis sinänsä, ihan kun vain tehty kuvauksia varten, todellinen elämä jossain muualla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *