Ystäviä ja juhlaa

Sisustuksen lomassa täytyy välillä irroittautua. Meillä on työn kautta paljon erilaisia ihania illanviettoja ja yhdessäoloa. Kaikki on aina järjestetty aivan viimeisen päälle ja juhliin on panostettu. Viikko sitten lauantaina vietimme Diamond partyja upeissa Kalkkirannan maisemissa Sipoossa. Juhlahuuma oli toteuttanut upeat skumppatornit ja juhlasuunnittelun iltaan. Toivottavasti saatte tästä jotakin idea inspiraatiota omiin kesäjuhliin.

IMG_5288.jpg

 

Korkkarit vaihtui pian lättäpohjiin.

IMG_5338.jpg

 

IMG_5307.jpg

 

IMG_5306.jpg

 

IMG_5310.jpg

 

IMG_5298.jpg

 

Skumpan kaatoa oli hauska seurata. Ihan reunimmaiset lasit ei enää täyttyneet, mutta muuten ylhäältä kaataessa juoma valui kauniisti kerros kerrokselta.

IMG_5320.jpg

 

Toteutin aamulla itselleni lettikampauksen. Oli yllättävän helppo tehdä, vaikka veikin aikaa. Oon nyt tosi innostunut erilaisista leteistä ja opettelen tyttöjen hiuksiin erilaisia kampauksia 🙂 Kätevät harjoituspäät!

IMG_5435.jpg

 

IMG_5330.jpg

 

 

Ystävä kollegani Heidi Ekholm-Talas antoi vauhtia. Meillä oli Amazing Race tyylinen kisa missä meidät jaettiin joukkueisiin ja oli mitä erikoisempia tehtäviä. Meidän joukkue suoriutui toiseksi. 

IMG_5361.jpg

 

Yksi tehtävistä. Älkää kysykö! 😀

IMG_5380.jpg

 

IMG_5393.jpg

 

IMG_5417.jpg

Mielestäni ihan huippuidea kerätä kaikki ihanat suolaiset ja makeat herkut samalle lautaselle!

 

IMG_5411.jpg

 

IMG_5444.jpg

 

Sisustuspäivitys tulossa, don´t worry! 🙂 Jos joku on Instaani kurkannut niin siellä ei juuri muuta olekaan. Kannattaa alkaa seurailemaan sillä puolella niin pääsee nopeammin uuden asunnon ihanuuksiin kiinni.

 

Mukavan pirteätä viikkoa kaikille!

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *