Vitra Panton Chair

Tämä valkoinen design kaunotar kotiutui meille juuri. Olin jo pitkään miettinyt, että mitä tuohon kylppäriin keksis, kun lapset jaksavat olla poreissa tuntitolkulla ja itseni on heitä tottakai vahdittava. Tähän asti olen istunut takapuoli puuduksissa pienen pallin päällä, kunnes nyt päätin panostaa hieman parempaan asentoon. Ihana Vitran Panton on täydellinen valinta kylpy ja pesutiloihin. Materiaaliltaan pinta on kestävää, ulkokäyttäänkin soveltuvaa polypropyleenia. Tanskalainen Verner Panton on tuolin muotoilija ja uustuotantona tehdäänkin tällä hetkellä useita hänen eri kalusteitaan. Suunnittelijan tuotantoa voi kuvailla rohkeaksi ja futuristiseksi. Itselleni tulee mieleen joutsenmainen, aistikas muoto. Tuoli pääsee mielestäni oikeuksiin niin yksinään kuin isompana laumana. Ihania nämä kuvat missä käytetty useampia eri värejä yhdessä.

 

panton.jpg

Kuvat lainattu täältä.

 

 

Ja nyt tämä kaunotar meidän kotona <3 Tästä tämä keräily alkaa 😉 Nämä sopisivat täydellisesti myös ruokapöydän tuoleiksi. Googlen kautta löytyy toinen toistaan ihanempia kokoelmia, missä yhdistettynä muitakin Vitran tuoleja samaan pöytään.

vitra%2C%20panton%2C%20chair%2C%20design

vitra%2C%20panton%2C%20chair%2C%20design

vitra%2C%20panton%2C%20chair%2C%20design

vitra%2C%20panton%2C%20chair%2C%20design

vitra%2C%20panton%2C%20chair%2C%20design

vitra%2C%20panton%2C%20chair%2C%20design

vitra%2C%20panton%2C%20chair%2C%20design

Tuon poreammeen laatoituksen olen suunnitellut laittavani samalla pinnoitteella, kuin mitä meidän vessoissa on käytetty. Linkki täältä, täältä ja täältä.

vitra%2C%20panton%2C%20chair%2C%20design

vitra%2C%20panton%2C%20chair%2C%20design

Mitäs te tykkäätte? Iskeekö teihin? Veikkaan että on sellainen tuoli mikä jonkin verran jakaa mielipiteitä. Minä olen tietenkin aivan in love! <3

 

Kirppistavaroita on niin pirusti, että edelleen jatkan niiden kuvaamista & mittaamista. Viikonloppuni menee työmatkalla Turun Caribiassa nautiskellen, joten palaan blogin ääreen maanantaina kirppiskamojen kera. Olkaapa silloin valmiina klo 16, jos jotakin tiettyä toivotte saavanne 🙂 Huomenna koitan ehtiä tehdä vielä jonkinlaista asupostausta duunireissua varten! Katsotaan kuin käy 🙂

Mukavaa viikkoa.

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Vitra Panton Chair

  1. Kyllä iskee, kaunis! &hearts; Olen alkanut mieltymään hieman modernimpiin huonekaluihin, ja tuonkin voisin aivan hyvin kuvitella meillekin. Mies vaan vastustelee, hän kun tykkää perinteisistä ja vanhoista huonekaluista. Esim. Kartellin Ghost on haavelistalla, mutta mies ei ymmärrä sen päälle ollenkaan! 😀 Ehkä hommaan sen oman kampauspöytäni ääreen, siihen ei pitäisi olla miehellä sanomista 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *