Pakkailupuuhissa

 

takki.4jpg.jpg

takki.1jpg.jpg

Ihana, positiivinen ongelma, jos nyt niin voisi sanoa! Joka kerta yhtä vaikeeta miettiä niin businesspukeutumista kuin iltapukujuhlia. En malta odottaa viikonloppua Caribiassa! Perjantaista sunnuntaihin koulutusta, illallisgaalaa, juhlaa ja kylpylöimistä. Kelpaa 😉

Tällä kertaa päälleni lähtee uusi Zarasta hankittu nuden värinen mekko ja muut kuvan asusteet. Toivottavasti parempia kuvia itse reissusta 🙂 Nyt vielä hirveesti hommaa, jotta saan kaiken tehtyä ennen huomista. Palataan maanantaina kirppiksen kera! Olkaa kuulolla klo 16, sillä nopeat syövät hitaat.

takki.2jpg.jpg

takki.jpg

takki.3jpg.jpg

Suvi

 

PS. Nyt jos koskaan kannattaa mennä laittamaan ne ripsienpidennykset ihanalle tekijälleni, sillä hänellä on aivan mahtava kevättarjous menossa 

RIPSIEN PIDENNYKSET / TUUHENNUKSET PUOLEEN HINTAAN 60€ (norm.120€) kuun loppuun asti!

Tee varauksesi pikaisesti, koska aikoja rajoitettu määrä.

Pirjo Mukalan saat kiinni numerosta 0405604649 

Studio NDN sijaitsee Helsingin Töölössä, osoitteessa Mechelininkatu 23 B 00100 HKI. Ripsienpidennysten lisäksi tarjolla on sokerointeja, jalkahoitoja, imukuppihierontaa, intialaista päänahanhierontaa ja kulmien & ripsien värjäystä.

 

3 kommenttia “Pakkailupuuhissa

  1. Voisitko nyt vihdoin kertoa mikä on tämä business jossa olet mukana? Sitä on useaan kertaan tiedusteltu mutta ainut vastaus on ollut ettei liity sisustukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *