Sviittibileet

Viime viikonlopun Ystävänpäivä sujui varsin railakkaissa tunnelmissa. Meille oli duunikavereiden kera varattu Radisson Blu Royal Kamppi hotellin Presidental suite. Kivat oli puitteet ja seura sitäkin parempaa. Yksi unohtumattomimmista juhlista ja sain viettää sen tärkeiden ihmisteni kanssa <3

suvisvilla%2C%20kamppi%2C%20radissonsas%

 

Tupatarkastus!

yst%C3%A4v%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4%2C%20jo

 

Kelpaa!!! Meikäläisen pääsi tähän kyyhkyläispetiin, tosin nukkumisesta ei juuri ollut tietoakaan kun riekuttiin melkein aamuun asti 🙂

yst%C3%A4v%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4%2C%20jo

 

yst%C3%A4v%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4%2C%20jo

 

Estoja ei ollut, vaan juhlat on juhlat ja katsotaan sitten niitä suuhun panemisia myöhemmin. Tulipa jokseenkin rivo lause, mutta olkoon siinä. Salaattipöydästä siis aloitin, mutta jostain syystä päädyin kuvaamaan vain tämän jälkiruokapöydän.

yst%C3%A4v%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4%2C%20jo

 

Sauna ja amme oli ehdottomasti koettava. Olisinpa vaan tiennyt mitä ohjelmanumeroita oli luvassa…

vaahtokylpy%2C%20bubblebath%2C%20suite%2

 

Zumban Suomeen tuonut kolumbialainen duunikaveri veti meille salsaa, reggaetonia, merengueta ja tietenkin sitä ZUMBAA! Aivan hiki päässä tanssimme monta tuntia ja saunan raikkaudesta ei ollut ainakaan meikäläisen raitamekossa enää tietoakaan. Porukkaa oli + 50 henkeä ja tunnelma kuuman kostea, kuten lattareita tanssiessa kuuluukin. Kiitos kaikille mukanaolleille! Ihana tietää että seuraavat kemut on taas kulman takana 😉 Kyllä vaan nämä yhteiset illanvietot tuo perus lapsiarkeen ihanaa vaihtelua ja hitsaa tätä meidän porukkaa yhteen.

salsa%2C%20reggaeton%2C%20merengue%2C%20

 

Herätessä olo oli väsyneen onnellinen, kun porukalla hipsittiin aamupalalle. Kokki paistoi omeletit ja vohvelit paikan päällä. Siitä tulikin taas mieleeni, että pitää samantyylinen brunssi kehittää joku viikonloppu kotiinkin. Kyllä hyvä aamupala on ihanaa luksusta!

 

 

Asiasta kukkaruukkuun; mulla olisi blogikirppis tulossa ja paljon sisustustavaraa lähtee myyntiin. Pysy kuulolla, olen taas hieman aktivoitunut tämän kirjoitteluni suhteen 🙂

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Sviittibileet” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *