Työmatkalle Tukholmaan

Heippa kaikki! Mun oli pakko tulla ihan pikaisesti sanomaan kiitokset kaikista kannustavista, tsemppaavista ja niin lämpimistä kommenteista mitä ohjelman tiimoilta rutkasti laitoitte! KIITOS <3 Olen otettu kuinka pitkiä ja perusteltuja ajatuksia jaksoitte minulle kirjoitella! Oli ilo lueskella <3 Ihan kaikkiin kommentteihinne en ole vielä ehtinyt vastaamaan, kun niitä on edelleen tullut tasaiseen tahtiin 🙂 Täytyy kyllä sanoa, että olette todella saaneet minut hyvälle tuulelle ja iloiselle mielelle kotiesittelymme jälkeen.

Nyt kelpaakin lähteä tekemään duunia Tukholmaan, missä meillä on koko viikonlopun mittainen firman vuosikonferenssi Globenissa. Myynti ja markkinointialan hommat sopivat minulle kuin nakutettu! Yksi parhaimmista puolista on tietenkin pukeutuminen! Rakastan business lookia. Hirveällä kiireellä täällä nyt pakkailen ja vielä viimeisiä mekkoja etsin mukaan. Päivän postauksena olen tehnyt teille koonnin ihanista nahkamekoistani. Vaikea valita, millä mentäis… Olen kyllä aivan hulluna juuri tuohon materiaaliin tällä hetkellä! Mitäs te ajattelette, iskeekö teihin? 🙂

14.jpg

16.jpg

20.jpg

Lyhyt saa jäädä, sillä työasuksi se ei nyt sovi. Oli kuitenkin pakko laittaa siitäkin kuva kun on samaa materiaalia!

 

17.jpg

15.jpg

Tämä valkoinen kellomekko istuu aivan super nätisti! <3

13.jpg

18.jpg

 

Tällä asulla ajattelin ainakin yhden päivän viilettää. Paidassa on vielä hintalappu kun tein sen juuri uutena löydöksenä. Mekko ei ole likainen, mutta peilikuvasta heijastuu meidän neidin kädenjälki. Pitäis varmaan putsata sekin, taas vaihteeks! 😀 Tuohon asuun lisätään sitten tietenkin vielä korkokengät ja jokin rannekoru. Tukan ajattelin laittaa isolle nutturalle ja meikin pitää suht kevyenä vaaleilla, raikkailla sävyillä.

19.jpg

Mekko ja paita molemmat Zarasta (kuten suurin osa vaatteistani).

 

Pelkkään busineksen tekemiseen ei tämä reissu jää, sillä gaala-illasta nautitaan parin tuhannen muun kollegan kanssa iltapuvuissa. Iltapukukuvan lupaan laittaa blogin puolelle reissusta palauduttuani. Pääsee sekin paremmin oikeuksiinsa kunhan on tukka ja meikitkin kunnossa 😉 Sen verran voin paljastaa, että se on näyttävä ja väriltään korallin pinkki! Pitkästä aikaa pukeudun kunnolla räikeään väriin, kun nykyään suosin lähinnä mustaa ja valkoista. 

 

Jahas, nyt riennettävä takaisin pakkailujen ääreen, että kerkeen vähän lepäämäänkin ennen lentokentälle suuntaamista. Ihanaa viikonloppua kaikille ja palaillaan alkuviikosta <3 

Jos haluat seurata työmatkaani reaaliajassa, niin Instagramista löytyy nimellä suvisvilla. http://instagram.com/suvisvilla

Suvi

6 kommenttia “Työmatkalle Tukholmaan

 1. Onko kuvassa näkyvä &quot;vekattu&quot; hamekin nahkaa? Aika kiva. Mutta jos mielipiteeni saan sanoa, niin sinua kyllä pukee enemmän yksiosaiset mekot kuin hameet ja puserot, koska olet ilmeisesti blogisi kuvista päätellen melko lyhyt nainen? Korkkarit tietysti tuovat vähän lisää säärimittaa, mutta kun asu katkeaa keskeltä, niin se auttamatta lyhentää ja leventää vaikutelmaa. Nahkavaatteet on kyllä ihania! Harmittaa kun olen heittänyt pois joitakin jotka taas olisivat ihan in!<br />
  Kiva blogi sinulla!

  1. Olen pituudeltani vain 160cm ja siksi nuo korkkarit on kyllä hyvinkin tarpeelliset! 🙂 Yksiosaiset mekot on tosi jees, mutta kaksiosaisetkin menee, mallista riippuen toki. Tiedän mitä tarkoitat asun katkeamisella, tätä pätkäefektiä yritän välttää. Onneksi kaksiosaisuuden voi tyylikkäästi tehdä, oli ihminen minkä mittainen tahansa. Ainakin jalat näyttävät pitkiltä, kun mekko lähtee jo lantion yläpuolelta. Yläosalla toki suuri merkitys pukeutumisessa myös.<br />
   <br />
   Kiitos paljon! Tervetuloa seuraamaan jatkossakin 🙂

 2. Noi on hameita! En ole varma onko suomi äidinkielesi, mutta olen aina luullut että tällaiset asiat on selviä jo ala-asteella.<br />
  Mutta kivoja hameita!

 3. Kaikki hameet olivat nättejä. Odotan innolla seuraavaa postausta, jotta kuulen minkä ihanista hameista valitsit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *