Tomaatteja!Tomaatteja!

20.jpg

Kylläpä meitä on nyt hemmoteltu! Torstaista lähtien olen ollut Hämeenlinnassa nauttimassa niin Stand up festivaaleista, kuin näistä upeista ilmoista hyvässä ja hauskassa seurassa. Parina päivänä olen päässyt livistämään muutamiin esityksiin ja vieläpä ihan ilman lapsia. Se on iso juttu se! 🙂

Nyt taisi olla Tomaattien 12 vuosi ja olen ollut mukana lähes kaikissa. Tämä on minulle joka vuotuinen perinne ja yksi vuoden hauskimmista kohokohdista. Suureksi tätä voi nimittää, sillä onhan Tomaatit sentään Pohjoismaiden suurin Stand up-festivaali. Hienointa on tietysti se, että kaikki tapahtuu juuri täällä vanhassa kotikaupungissani Hämeenlinnassa. 

 

Esityspaikkoja on ympäri Hämeenlinnaa. Komiikasta saa nauttia niin ravintoloissa, teatterissa, Verkatehtaalla, kuin torilla. Keskellä toria oleva Kasvihuone (kuvassa) on kyllä ihan lempparini ja mahtava mesta komedialle. Jotenkin siellä aina tunnelma tiivistyy ja nousee kattoon aivan eritavalla kuin muualla. Paljon olen komiikkaklubeja useiden vuosien aikana kiertänyt ja suurin osa koomikoista onkin tuttuja. Silti jutut naurattavat yhä uudelleen ja uudelleen. Nyt valitsin sellaiset esitykset ja koomikot ketä en ole taas hetkeen nähnyt. Poskilihakset muuten kipeinä vieläkin! 😀

 

19.jpg

Nautiskelin ensimmäistä kertaa Magnumin special edition Champagne uutuuden. Oli hyvää, mutta ei ihan niin ihanaa kuin oletin. Tällä kertaa odotukset olivat suuremmat kuin itse makuelämys. Onneksi tuli kuitenkin kokeiltua, niin eipä jäänyt harmittamaan.

 

 

Yksi mielenkiintoisimmista Stand up kokemuksista oli tänä vuonna Aulangon kylpylässä. Siellä oli yksi Tomaattien esiintymispaikoista! Siinä me ystäväni kanssa lilluimme altaassa kuohuvat edessä, samalla kuin koomikot esiityivät uimapöksyissään lavalla. Oli kyllä mielenkiintoisen hauska kokemus. Toivottavasti toteutuisi myös ensi vuonna uudelleen!

Hieman nauratti, että kuinka me nyt mammat lähdetään puolialasti stand upia katsomaan… Minä synnyttänyt 6kk sitten ja ystäväni vasta 3kk takaperin. Olemme joko hulluja tai tosi rohkeita, kun ei bikinikuosista ole vielä aivan tietoa 😀 Pääasia, että hauskaa oli ja ei muuta kuin rinta rottingilla etiäpäin!

16.jpg

15.jpg

11.jpg

4.jpg

 

Iltajuhlat vietettiin eilen Vihannesgaalan jatkoilla yhdessä ystävien ja koomikkoystävien kanssa. Verkatehtaan vieressä oleva Suistoklubi tarjoaa mukavat puitteet hyvään fiilikseen ja viihtymiseen. Kiitos ihanille, rakkaille ystävilleni hauskasta illasta! Siinä me nyt ollaan, kaikki mammat radalla!

Edelleen kerrottava, että autolla olin liikenteessä. Taitaa olla yli 1,5 vuotta siitä kun olen jättänyt auton viimeksi kotiin. Aina pitää olla ns. hälytysvalmiudessa jos pikkuneiti Alessia herää. Tässä sen muuten taas näkee, kuinka mekin vanhetaan… suurimmalla osalla ystävistäni on lapsia ja on kyllä niin harvinaista saada porukkaa kokoon, kun yöelämä ei enää ole se ykkösjuttu. Puolet tästäkin naisporukasta poistui jo puolenyön jälkeen, kun sänky kutsui niin maittavasti. Taitaa meidän äitien yöunet olla vähän sitä sun tätä… tuttu juttu, vaikka jaksoinkin reiluun kahteen asti 🙂

3.jpg

 

Oletteko Te käyneet Tomaateilla ja innostaako Stand up komiikka ylipäätään? 

Suvi

Tomaatteja!Tomaatteja!” kommentit

  1. Voi mua niin harmittaa, että tomaatit jäi väliin!! Ne ovat olleet perinne niin monta vuotta, mutta tänä vuonna ainakin mun ohi on mainokset menneet, ennen tuntui että mainoksiin törmäsi ison plakaatein. Tosin olipa viikonloppu muutenkin töitä ja sukujuhlaa. Ens vuonna sitten!!! 🙂 Ja te mammat ootte kyllä niin huippu kuosissa!!! Mä en todellakaan lähtis bikini stadupille! 😀 Hahah!! Mutta kiva uusi idea! 🙂 Ihanaa alkanutta viikkoa! ♥ ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *