Kassihullun päiväkirja

10155178_10152300284968187_1824133987756

She´s home! <3 <3 <3 Oijoijoijoi!!!! <3

Viikko, kaks takaperin ihastelin kyseistä laukkua Stockalla, mutta tyydyin siitä vain unelmoimaan. Nappasin Instagramiini kuvan haaveestani ja onneksi niin, sillä mieheni sen sieltä minulle lahjaksi bongasi. Homma menee kuulemma siten, että happy wife on yhtä kuin happy life! 😀 Ja en saanut mitään kunnollista häälahjaksi hääpäivänämme. Kyllä ne miehetkin joskus näköjään tietää 😉 <3 Taitaa olla kuosi myös rakkaani mieleen, kun nuo Juventuksen värit ovat taas edustettuna. Ihmekös hän tämän laukun oli Instasta bongannutkin 😉 Minua vielä huijasi ostoksellaan ja enpä olisi kuuna päivänä osannut arvata, että mitä ihanaa lahjapaketista löytyy 🙂 Ilmeeni oli kuulemma kaiken tuon rahan arvoinen!

Kyllä tämän kassin kanssa odotankin innolla tulevaa Italian matkaa, missä se menee niin kaupunki, kuin rantakassina. Kesäkuussa matkaamme Sisiliaan ystäväpariskunnan hääjuhlaan. Mielenkiinnolla odotan reissua, sillä Italiassa en olekaan koskaan käynyt ja tämä on myös Alessian ensimmäinen etelänmatka. Pitäisi varmaan katsoa Kummisetä elokuvat, sillä samainen vihkikirkko esiintyy kyseisissä leffoissa 🙂

 

Pakko laittaa sydämiä vielä tähän loppuunkin kun on niin ihana kassi, ihana mies ja ihana tuleva aviopari <3 Rakkaus on <3

 

Sydämellistä viikonloppua!

Suvi

16 kommenttia “Kassihullun päiväkirja

 1. Ei oo totta, miten ihana yllätyslahja! &hearts; Mies osui kyllä nappiin, tuo on UPEA! &hearts;<br />
  Ja ihanaa, kun pääsette Italiaan, varmasti ihana reissu tiedossa! 🙂

  1. Noin ihanaa lahjaa en ole kyllä ennen saanut &hearts;<br />
   <br />
   Odotan niin kovasti minäkin, kun kohta alkaa olla jo vuosi edellisestä ulkomaanlomareissusta. Viime vuonna tuli matkusteltua alkuvuonna paljonkin ja nyt ei olla päästy pitkään aikaan mihinkään 🙂 Matkustusintoiselle vuosikin on pitkä aika 😉

 2. Voi vitsi, mikä yhteensattuma, mulla on ollut tuo sama laukku jo vähän aikaa 🙂 Tosin tuo sinun laukkusi taitaa olla se isompi koko, ainakin kuvissa näyttää siltä. Hyvin koulutettu mies, kun ymmärtää pienet vihjeet 😉

  1. En ole edes tiennyt, että pienempikin löytyy. Itse olen sellainen hamsteri, että kannan mukanani aina kaiken, joten tämä isompi malli on minulle aivan ehdoton :)<br />
   <br />
   Mies on kyllä hyvin oppinut vielä tuonkin ikäisenä (aina kiusaan häntä 10v. ikäerosta) uusia temppuja 😉 😉 Nuori nainen pitää hänetkin nuorena 😀

  1. Voi kiitos Anna! Aloin heti oikein miettimään, että minkähänlaisella habituksella olen ollut liikenteessä 😀 Kääks! Ihan oikein kuitenkin bongasit. Minulla onkin vielä Hullujen päivien shoppailut postaamatta… Löysitkö Sinä mitään? 🙂

  2. Älä huolehi: habitus oli kyllä kohdallaan:):) Sinä taidat muutenkin kuulua siihen kadehdittavaan &quot;näyttää-hyvältä-vaikka-säkki-päällä&quot; ihmistyyppiin. Mutta tarkennuksena siis vielä: et ollut säkkiin pukeutunut:):) <br />
   <br />
   Hulluilta päiviltä ei tarttunut mukaan oikein mitään..meillä on tavaroiden karsinta menossa. <br />
   <br />
   Kiitos eteispostauksesta. Sain siitä vinkkejä meidän eteisen kaaoksen selvittämiseen.

  3. En varmasti kuulu 😀 Hih! Kiitos vain 😀 Välillä pelästyn peilikuvaani itsekin ;)<br />
   <br />
   Hienoa, että voin olla avuksi &hearts;

 3. Kaunis ♥ Niin sun laukkusi, ihana Peter!!!! ♥ ja todellakin happy wife, happy life ;D Otan tän niin mantrakseni kotona ;D;D

 4. IIIIK – IHANA ylläri!!!! Laukku on ihan mieletön! &hearts; Ja ite tykkään just tosta isommasta mallista!! 🙂 You lucky girl!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *