Flower power meidän kodin tyyliin

4.jpg

5.jpg

1.jpg

8.jpg

9.jpg

Arvaatteko mitkä on oikeita ja mitkä eivät? Ainakin itselleni nuo valkoiset olohuoneen Haytrayllä olevat kukkaset (ensimmäisessä kuvassa) on niin aidonnäköisiä, että jos en tietäisi, niin en tekokukkasiksi tunnistaisi. Laitoin maljakkoon vieläpä vettä hämäämään kukkien aitoutta.

Huomenna olisikin palmusunnuntai ja voi kait virallisesti kutsua tätä ajanjaksoa nyt pääsiäiseksi. Menenkin tästä juuri hakemaan pääsiäiskoristeet ja alan kohta hommiin. Katsotaan, että siirtyykö osa kukkasista sivuun vai saanko kaikki toimimaan keskenään. En edes muista mitä pääsiäiseen liittyvää krääsää minulta löytyy. Kohta se selviää ja enköhän minä teillekin muutaman kuvan nappaa 😉

 

Mukavaa lauantaita!

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

4 kommenttia “Flower power meidän kodin tyyliin

  1. Oi miten upeat! luulin kyllä aidoiksi noita ekoja, mietin vielä että mistä oot noin kauniit kukat löytänyt! 😮 Vau! mulle kelpais samanlaiset kun kaikki muut viherrykset nuupahtaa nopeasti minun käsittelyssä. 😀

    1. Plantagenissa oli aivan ihania kukkia ja monet oli niin aidonnäköisiä, etten ensin ollenkaan tajunnut tekokukkasiksi. Nyt meillä on kotona aina "tuoreita" leikkokukkia 😉 Minäkään en mikään viherpeukalo ole… nämä säilyy ja ihanilla huonetuoksuilla saadaan se tuoksu aikaan nyt kun sitä ei kukkaset tarjoa 🙂

  2. eipä olisi erottanut oikeista kukista.itse oon laittanut jo kodinhoitohuoneeseen tekokukkia(viherkasveja),kun epätoivoisesti yritän kasvattaa kasveja ja unohdan välillä kastella niitä.pitäisi olla ikkunat etelään ja paljon valoa kasveille tai kukkalamppuja.ihan nättejä on myös ei aidot kukat ja kasvit sisustuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *