Halloumi-mansikkasalaatti

salad2jpg.jpg

salad3jpg.jpg

salad4jpg.jpg

salad1jpg.jpg

salad.jpg

Ystäväni tuli meille saunomaan ja päätin tehdä jotain tavallisesta poikkeavaa salaattia. Tässä ihanan kesäiset herkkukuvat tarjoiluistani. Palohälytin muisti ilmoittaa, että Halloumit paloi grilliin, mutta muuten avot! Yllättävän hyvin sopii kasvikset, marjat ja hedelmät samaan settiin, suosittelen! Kyllä tuota väriannosta syö jo silmilläänkin 😉 Sitruunamelissan lehdet toimivat pikanttina lisänä annoksessa.

Huhtikuu on kohta jo puolessa välissä, hei miettikääs sitä 😀 Ei ole kesään enää kauaa, sillä nämä kuukaudet vain tuntuvat vilistävän ohitse. Meillä alkais täällä kotona seuraavaksi projekti nimeltä piha & terassi. Nyt niitä lämpimiä ilmoja kiitos! <3

 

Suvi

2 kommenttia “Halloumi-mansikkasalaatti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *