Pojan huone

Vielä on keskeneräistä, mutta tässä olisi tämän hetkinen tilanne kohta 5v. poitsun Juventushuoneesta. (Kuvat on nyt vähän sumeita… edelleen se järkkäri hakusessa. Ehkäpä ostan itselleni synttärilahjaksi jonkinlaisen, kun sais vaan aikaiseksi testailla). Tosiaan, tässä ei muuttaessamme huonetta alunperin ollut, vaan tila oli avointa alakertaa. Lisää oli lastenhuoneita kuitenkin saatava, joten rakensimme itse seinät ja ahtaan tilan vuoksi toteutimme huoneesta hieman eri mallisen, kun perus suorakulmiot. Kodinhoitohuoneelle ei jäänyt mitään suurta tilaa, (seinän takana) mutta eipä siitä olisi suurta tarvinnutkaan. Tulivat siispä nekin neliöt nyt parempaan käyttöön yhden lisähuoneen ansiosta. Pohjakuvan piirrän vaikka seuraavalle kerralle, kun esittelen huoneen täysin valmiina.  Ymmärrän, ettei tästä nyt varmaan ihan selviä miten tuo huone oikeastaan onkaan, mutta pääsette kärryille tästä erikoisesta huoneratkaisusta viimeistään sitten silloin.

Danito sai vaikuttaa oma huoneensa värityksiin ja teema on toteutettu hänen toiveidensa mukaan. Ei voisi paremmin alakerran kanssa enää yhteen sopia, kun mustavalkoinen väritys vallitsee myös muualla. Lisäväriä huoneeseen tuo okran/curryn keltainen, mikä on otettu myös lemppari jalkapallojoukkueen teemaväreistä. Vihdoin saadaan muuten poitsu ensi viikolla kotiin pitkältä Intian reissulta. Kiva nähdä hänen ilmeensä, että onko huone mieluinen ja mitä hän toivoisi sinne lisää. Vielä ei ollut valmista kun hän reissuun lähti, joten paljon tapahtunut siinä ajassa ja tämä on vähän kuin yllätys kotiin saapuessaan. Vaatesäilytys on ratkaistu, mutta kaappi hankkimatta, joten eiköhän siihenkin saada muutos ensi viikolla. Sitten kun tilassa on täysin valmista, niin esittelen huonetta vaikka uudemman kerran.

1.jpg11.jpg

 

9.jpg

3.jpg

4.jpg

Olin yhteistyössä ihanan Walldesignin kanssa ja valitsin heiltä mm. nämä ihanat printtikortit. Myöhemmin paljastus, että mitä muuta kivaa sainkaan 😉

 

8.jpg7.jpg10.jpg

6.jpg5.jpg

* Tapetti Bauhaussista

* Verho Valllilan Suvilahti/Prisma

* Työpöytä ja tuolit Ikeasta

* Printtijulisteet Raamiin.fi & Walldesign

* Päiväpeitto Ikea

*Mustat lelupussukat H&M Home

* Koristetyynyt H&M Home

* Matto Vallila/Kodin Ykkönen

 

Tässä lopussa vielä kuva täydellisestä tuolista, mitä olen hieman suunnitellut yöpöydäksi. Olisi kyllä ihana! Toinen vaihtoehto on, että jos löydän jostain hieman edullisemmin samantyylisen industrialhenkisen metallijakkaran, niin spreijaan sen itse keltaiseksi.

2.jpg

Miltäs pojan pieni huone vaikutti? Luuletteko, että on mieluinen sen nähdessään? Minua ainakin jännittää 🙂

 

Ihanaa viikonloppua!

Suvi

12 kommenttia “Pojan huone

 1. Kivalta näyttää pojan huone, luulin kyllä sitruunaisemmaksi tätä lisäväriä. Siinä näkyy meikäläisen urheilutietous, tää väri on kyllä pehmeä ja nätti. Kyllä tavallisella digipokkarilla saa loistokuvia ja nykyisillä puhelinten kameroilla, enemmän se on taidosta ja tuurista kiinni, kuvasi ovat aivan hyviä näinkin.

  1. Kiva kuulla, että näyttää kivalta. Juu se väri ei ollenkaan ole sitruunainen, Tosin verhoissa menee jo aavistuksen liian tummaksi tuo keltainen/oranssiosio, mutta en pidä pahana. Tyynyt ovat just eikä melkein 😉

 2. Moikkis!<br />
  <br />
  Muutama viikko sitten ostin Tiiriön Tarjoustalosta pyöreäistuimisen &quot;industrial-tyylisen peltijakkaran&quot; ihan vain 10 eurolla! Väreinä harmaa ja pinkki… En tiedä onko niitä enää, mutta ois ainakin ollut pikkuisen halvempi kuin tuo haaveilemasi versio… 🙂 <br />
  <br />
  Kivasti ootte poitsun(kin) huoneen laittaneet. Jos tosiaan vain ehdit laittaa, niin se pohjapiirros selkeyttäis kovasti hahmottamista.<br />
  <br />
  Terkkuja! &hearts;

  1. Voi vitsit kun en tällä Hämeenlinna reissulla ehtinyt käymään. Pitää yrittää seuraavalla. Sain myös super hyvän vinkin kuinka Ideaparkin Minimanissa oli ihan samanlainen jakkara valkoisena ja mustana hintaan 20€. Ihana lukija oli räpsäissyt jopa kuvan ja laittoi sen minulle. Sinne pitäis kyl päästä tai sitten kun tietäis jonkun joka olis menossa. Tuohon enää spraymaalipurkki päälle, niin hintasäästöä tulee varmaan 140€!<br />
   <br />
   Pohjapiirros tulossa ehdottomasti, pitää vaan muistaa ;)<br />
   <br />
   Samoin &hearts;

 3. Alakerta on niin miesten valtakunta!! ❤ Ja täytyy kyllä sanoo että tää Juventus teema on tyylikäs! 🙂 Aivan varmasti Danito on ihan innoissaan kun näkee huoneensa, se on upea!! 🙂

 4. Ainakin Tukholman Granitissa on ollut vastaanlaisia metallin värisiä jakkaroita, olisko Hesassa? Tosin siitä on jo jonkun aikaa kun niitä katselin Tukholmassa käydessäni.

 5. Samoin muistelen Granitissa nähneeni metallin värisenä. Siitä tosin on jo aikaa.<br />
  <br />
  Mä odotin ehkä vielä enemmän keltaista. Ja noita verhoja itse vähän vieroksun. Mutta ehkä tosiaan pohjakuva ja muutama lisäkuva auttaisi hahmottamaan kokonaisuuden paremmin.

  1. Keltaista lisää tulossa 😀 Ja vielä sellaista hieman psykedeelisempää ilmettä eri raita ja kulmiokuoseja yhdistelemällä lisää myös 🙂 Heti kun ennätetään, niin laitan taas hösseliks.

 6. Raidat jotenkin vilistää silmissä, toivottavasti pojalle ei tule samaa tunnetta. Itse olisin valinnut kyllä rauhallisemman verhon voimakkaitten raitojen sekaan. Järkyttävän hintainen jakkara kuvassa, huh. Varmaan yhtä hyvä vaihtoehto löytyy edes vähän enemmän kohdillaan olevalla hinnalla, toi on kyllä törkeästi ylihinnoiteltu, se on kuitenkin vain jakkara vaikka merkki olis mikä. Mitä poika tykkää kun huone on alakerrassa ja te muut nukutte ylhäällä? Aika pieni kaveri kuitenkin iältään vielä, toivottavasti ei yöllä pelota yksin. Musta-kelta-valkoinen on kyllä niin sitruunalakun raikas!

  1. Kuvissa varmaan vilistääkin 🙂 Ja vielä hieman rajumpaan suuntaan on tosiaan tarkoitus mennä lisäkuoseja yhdistelemällä. <br />
   <br />
   On se hintava kyllä ja meille kelpais aivan hyvin myös joku muu vastaava. Onneksi lukijat ovat lähettäneet hyviä vinkkejä, niin voidaan säästää ja tuunata samanmoinen itse. Tää ideoiden jakaminen on just parhautta :)<br />
   <br />
   Poika on onneksi ihan innoissaan ollut omasta alakerrasta ja omasta rauhasta kun ei Erin ole änkemässä samallalailla leikkeihin. Mietittiin ihan samaa, et josko pelkää jne, mutta ei ainakaan tähän mennessä ole ollut ongelmaa. Voihan niitä kausia tosin vielä tulla, mutta katsotaan sitten tilanteiden mukaan.<br />
   <br />
   Ainakaan ei ole tarkoitus olla tylsä, vaan toivon, että olisi ehkä jopa hieman hauska tuo huone &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos kommetistasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *