Kampaajalla kaunistautumassa

Jonkin aikaa olen kulkenut pipo päässä, kun en ole taas kampaajalle ennättänyt. Ennen lehtikuvausta minun oli sinne kuitenkin päästävä, joten jouduin raahaamaan Alessian mukana. Käyn usein luottokampaajallani Maisalla, joka on myös ystäväni vuosien takaa. Olimme jo etukäteen sopinut, että otan vauvan mukaan ja katsoimme ajan sen perusteella, ettemme juuri häiritsisi muita asiakkaita.

6.jpg

 

Naps kampaamo sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 3.

4.jpg

8.jpg

 

Voi näitä maantienharmaita hiuksia… perus suomalainen väritys taitaa minunkin hiussuortuvissani kyteä.

5.jpg

 

Ihan ei täydellisestä rentoutushetkestä voinut puhua, mutta pientä kivaa itselle kuitenkin…

3.jpg

2.jpg

1.jpg

7.jpg

12.jpg

 

Elämää mammana ilman lapsenvahteja 🙂 Onneksi sentään toisen tytön sain hoitoon, muuten ei olisi tullut tästä hommasta yhtikäs mitään. 

10.jpg

1966942_10152262984908187_1232112876_n.j

10012496_10152262982603187_686467396_n.j

 

12.jpg

9.jpg

Taas on kutrit kunnossa, vaikka ihan tyven värjäys vain tällä kertaa toteutettiin. Tukkani on sen verran paksuhko pehko, että leikkaamiseen saa varata taas reilusti lisäaikaa… nyt lähinnä halusin selviytyä nopeammin Alessian kanssa.

 

Jos Sinulla ei ole vielä kampaajaa tai haluat vaikkapa vaihtaa ja kokeilla jotakin uutta, niin varaapa aika Napsiin Maisa Mäelle. Ihana Maisa antaa kaikille Suvisvillan lukijoille -15% alennuksen, kun varaat aikasi huhtikuun puoleen väliin mennessä. Mene vaikka kesällä jos siltä tuntuu, mutta  v a r a a  aika ennen 15.4. Jos hoidat varauksen netin kautta, niin kirjoita kommenttikenttään Suvisvilla. Jos soitat, niin mainitse jo puhelimessa Suvisvilla.

 

Ihania kaunistautumishetkiä! 🙂

Suvi

11 kommenttia “Kampaajalla kaunistautumassa

 1. Hih! Voi että no mahtavaa että selvisitte reissusta ja saitte tukan laitettua! Olet niiiin kaunis juurikasvulla tai ilman ♥

  1. Kyllä minäkin mietin, että mistähän ihmettä tästä tulee. Olis aina niin helppo vain antaa olla ja sulkeutua neljän seinän sisään kotiin jäämällä. Olis helppoa käyttää lasta syynä omaan homssuiseen habitukseen, mutta olen päättänyt uskaltaa mennä, vaikka ei niin helppoa olekaan.<br />
   <br />
   Olipas monta helppo-sanaa… 😉 Kauniita unia taas täältä… 😀 Ihan valmis sänkyyn.

  1. Kiitos. Terkut siispä Maisalle, että hyvä tuli muidenkin mielestä &hearts;<br />
   <br />
   Toivottavasti jollakin on alennuskoodille käyttöä ja tästä olisi hyötyä ihan siinäkin mielessä, että saavat ainakin hyvän kampaajan.

 2. Ihanat kuvat!! 😀 Pikku muru ♥ Kiitos muistutuksesta, pitäisi kyllä ehdottomasti käydä kampaajalla, eikä odottaa afrikan reissua! ;D

  1. Pikana räpsitty, mutta olihan tuo Alessian mukana olo tosiaan taas niin huvittavaa. Mihinkään en ilman pääse 😉 Ihana Maisa kun haluaa huomioida lukijoitani &hearts;

 3. Mun mielestä jopa pelleä kampaajalta varata aikaa, jottei häiritse muita. Ei taida kampaajalla olla itsellään lapsia.. Eihän nyt yksi vauva häiritse ketään eikä kenenkään työtä kampaamosaa etenkään. Siellä leikataan vaan tukkaa eikä sisäelimiä ? Kaikkea hyvää sinulle ja vauvallesi, toivottavasti ei vauva häirinnyt ketään ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *