Kuvaukset ohi :)

Moikka pitkästä aikaa! Nyt saakin tämä mamma hieman kotiarjesta hengähtää, sillä lähden viikonlopuksi Hämeenlinnaan ystävieni syntymäpäiväjuhlia viettämään. Ohjelmassa tyttöjen kanssa mm. Cheekin keikka, eli kaivattua vapaa aikaa tiedossa. Viime viikko menikin viimeistellessä, siivotessa ja puunatessa asuntoa kuvauskuntoon. Valmista tuli ja sen jälkeen tuntui, kuin iso kivi olisi taas hetkeksi tippunut harteilta. Kauhea väsymys ja päänsärky valloitti minut pariksi päiväksi, eikä flunssaltakaan olla vältytty. Tiedättekö sen tunteen, kun oikein skarppaa ja sitten kun jokin iso asia on ohi, niin kaikki maailman räkätaudit iskee heti kun antaa itsensä tietoisesti hieman levähtää. Nuhassa täällä on myös meidän molemmat neidit, taas! Tuntuu olevan aivan jatkuva kierre 🙁

 

Kuvaukset menivät tosi kivasti ja uskon, että lehtijutusta tulee upea! Nyt olivat kyllä todelliset ammattilaiset asialla 🙂 Sisustustoimittaja Jonna Kivilahti http://rouvajonesinkotona.blogspot.fi/ ja huippuvalokuvaaja Krista Keltanen  http://kristakeltanenblog.com/ olivat kotiamme ikuistammassa. Suuren suuri kiitos heille, ihanaa kun halusitte tulla. Mielenkiinnolla jään odottamaan, että mihin lehteen asuntomme päätyy, infoan toki heti teitäkin kun asia selviää.

1966881_10152258279158187_1751044784_n.j

Iloa päivääsi! 🙂

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

5 kommenttia “Kuvaukset ohi :)

  1. Teillä on ollut varmasti jännittävää aikaa kuvauksia odotellessa! Ja uskon, että helpotus on ollut suuri kun kuvaukset on saatu tehtyä. Kurjaa, et räkätauti on iskenyt teihin! Siitä huolimatta, mukavaa viikonloppua ja nautihan olostasi! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *