Valmistautumista sisustuskuvauksiin

10015046_10152247547208187_783487772_n.j

Heissan! Kuten jo kerroinkin, niin tiistaina meille tulee toimittaja & valokuvaaja tekemään juttua kodistamme. Muutamia asioita ollut vielä kesken ja täällä yötä päivää koitetaan viimeistellä nurkat kuvauskuntoon. Ensi viikosta eteenpäin olenkin vilauttamassa teille blogissani ensimmäistä kertaa pojan huonetta, pientä kotitoimistoa & kodinhoitohuonettani. Myös eteinen on kokenut jonkinlaisen muodonmuutoksen. Täysin valmista ei tule sisustuksen osalta varmaan ikinä, mutta pyritään, että olisi edes sinne päin. Siivoilut minulla edelleen käynnissä ja pientä loppuviimeistelyä tarvitsee lasten takia tehdä varmaan vielä jokaikinen päivä. Kiitos Sinisiivoustuotteille mahtavasta yhteistyöstä! Tuli kyllä mopit ja rätit taas tarpeeseen. Nyt äkkiä takaisin hommiin, kun pikkuinen nukahti edes hetkeksi… Täytyy kyllä myöntää, että itsekin olen aivan kuoleman väsynyt. Toivottavasti tämän jälkeen sais otettua hieman unta takaisin. Kyllä voikin ihminen olla sekaisin pelkästä väsymyksestä. Katsotaan, kuinka kauheet silmäpussit multa kuvista sitten löytyy 😉 Onneksi pääsin eilen käymään edes luottokampaajallani Napsissa. Postaus ja alennuskoodi tulossa viikon alussa myös teille, josko joku siellä ruudun toisella puolella olisi vaille hyvää kampaajaa Helsingistä 🙂

 

Ihanaa viikonlopun jatkoa lukijoilleni!

 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

8 kommenttia “Valmistautumista sisustuskuvauksiin

  1. Tiedän tuon tunteen, joten tsemppiä siivoamiseen ja valmisteluihin! Lopputulos on ihan varmasti upea!

    1. Kiitos Kerttu! Jos olis mahdollista, niin nukkuisin varmaan vuorokauden kohta putkeen 😉 Kyllä on hankalaa, kun yrittää hoitaa kaiken samaan aikaan ja lapset eivät tietenkään anna yhtään "armoa" silloin kun sitä toivoisi 😉

  2. Tsemppiä Suvi ja jaksuja! Teillä niin kaunis koti, että sitä helppo esitellä. Ja kuviinhan ei välity pienet sormenjäljet ym., joten älä turhaa hulluna rättiä heluta. Toki se, että saa tavarat pysymään järjestyksessä on varmasti haaste pienten lasten perheessä 😉 Ja haluaahan sitä, että oma koti on mahdollisimman edustava, kun sitä esittelee. Varmasti mielenkiintoinen kokemus. Mukava päästä kurkkaamaan teidän kotiin sitten lehden välitykselläkin.

    1. voi kiitos, tuo hieman lohduttaa tätä ressiä 🙂 On kyllä ihan jännä seurata mitä kaikkea päivän aikana tapahtuu, kun ammattilaiset ovat työssään. Ilmoittelen sitten kun joskus juttu julkaistaan 😉

  3. Tsemppiä kuvauksiin ja sitä edeltäviin valmisteluihin! ♥ Teillä on niin kaunis koti, että varmasti tulee upea juttu! 🙂

    1. Kiitos, näin toivotaan 🙂 Harmi kun ei ole ihan valmista, tai lähinnä on muutamat puutteet mitä en ehdi millään valmiiksi saada :/ Näillä se on nyt vaan mentävä…

  4. Jeij!!! Huippu ihanaa kuvauspäivää muru!!! En malta oottaa että pääsee ihasteleen, oot niin hurjasti taas ahertanu!! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *